Sevgilimle cinsellik konuşmak istiyorum, nasıl yapacağım?

Merhabalar bizim 3 senelik bir birlikteliğimiz var ailelerimiz tanıştı. Söz yüzüğü de taktık bu sonbahar da düğün düşünüyoruz ama ben o kadar beklemek istemiyorum aslında bunu sevgililik dönemimizin en başından beri düşünüyorum çünkü o hayatıma giren en çekici adam. Ona çok aşığım ve normal diye düşünüyorum onu arzulamam ama biz öpüşmeden fazlasını yapmadık oda buse şeklinde o sanırım benim evliliği beklediğimi düşündüğü için hiç bu konulara girmedi girilecek gibi ortam oluştuğunda hemen dağıttı ama ben hep onu isteyen arzulayan taraf oldum. Özelikle bateri çalarken çok seksi oluyor bütün çevresindeki kadınlar da bunun farkında bu yüzden de iyice sinirleniyorum o beni arzulamıyor mu? Bir sonraki aşamaya nasıl geçeriz? Not imam nikahımız var ama ben sadace sohbetten bahsediyorum beni arzuluyor mu? İstiyormu gibi bundan konuşmaktan çekiniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar size uyarak mesaj attım. Halen uyumadım sen uyu dedin ama ben seni yanımda istiyorum sevgilim. Aslında her anlamda istiyorum bilmem farkında mısın? 😝Sonucu bekliyorum 😔
Sevgilimle cinsellik konuşmak istiyorum, nasıl yapacağım?