5 ay evli kaldım fakat şu an 1 yıldır boşanma sürecindeyim bu süreçte canım hiç cinsellik istemedi hala da istemiyor. Eşimle mükemmel bir cinsel hayatımız yoktu ama yaşıyorduk. Çevremde evlenmeden bunu yaşayan insanlar canlarının istediğini söyleyince kendimi sorguluyorum. Bu durumu yaşayıp benim gibi olanlar var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Adam resmen soğutmuş erkeklerden. Üzüldüm ya. Gerçi şu da bir neden olabilir, farklı psikolojik sorunlarla ve hayati meselelerle uğraş içerisindeysen ve kendini yalnız hissediyorsan bu mücadelede, aklına gelmeye sıra bulamıyor olabilir seks konusu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPsikolojik durumun, kötü tecrübe edişin mevcut şartlar gibi bir çok faktör var. Belki de kendini biri olduğunda istekli olmak gibi bir şekilde programlamışsındır farkında olmadan. Kasma, zamanla düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun hayatımda biri olduğunda onu sürekli öpmek ve temas halinde olmak istiyorum. Ama onun dışında asla aklıma gelmiyor
- +1 yıl
Yani, karakterin de etkisi var sonuçta. Takma yani kafana, elbet düzelir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik olarak bilinçaltında cinselliğin sadece evlilik içinde yapılacağı vardır, o yüzden aklına gelmiyor olabilir. boşanma da olumsuz etkilemiştir
08 Yorumla
Soran+1 yılSanırım en büyük etkisi boşanmak oldu haklısınız. Böyle kalması beni korkutuyor. Sonuçta elbet birisi girecek hayatıma 2. Boşanma nedenim benden kaybaklansın istemem
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun umarım kısa sürede toparlarsınız
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı
Soran+1 yılHayır hala aynıyım
Cevap sahibi+1 yılBoşanma ne aşamada
Cevap sahibi+1 yılŞehir neresi
Soran+1 yılDevam ediyor çekişmeli
Cevap sahibi+1 yılolaya iyi yönden bakarsak, boşanma sürecinde istek olmaması da iyi, en azından buluşma derdin ve riskin olmaz.. boşanma sürecinde de sadakat yükümlülüğü devam ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Cinsellik iki tarafın birbiriyle uyumu varsa olur sizde o uyum yok anladığım kadarıyla
04 Yorumla
Soran+1 yılOlsaydı ne olursa olsun birbirimizi bırakmak ister miydik? Belki hiç doğrunu yaşamadığım için bilmiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim fakat özelden konuşmak bana iyi gelmeyecek
+1 yılTabiki kaynaklanır eşinden kaynaklanır senden olabilir yani herşeyden olabilir anlar sorunu söyleyim sana
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın yanlış evlilik, stres, su an içinde bulunduğun süreç... Tamamı etkiler
00 YorumlaErkekliğini hissettirememiştir ondan sende kendini ona gösteremiyorsun normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimde cinsel isteksizlik var sanırım benden ötürü 6 yıldır bir kere kendisi bana yanaşmadı ayda bir kere ancak yaparız.
09 Yorumla
Soran+1 yılBu sizin için sorun olmuyor mu peki?
Cevap sahibi+1 yılKabullendim sanırım
Soran+1 yılSizde çok istekli değilsiniz o zaman
Cevap sahibi+1 yılAşırı istekliyim uzun mesele benim
Soran+1 yılO zaman iyi sabrediyorsunuz tebrik ederim
Cevap sahibi+1 yılEdemedim
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım mı
Soran+1 yılÖzelden konuşmak taraftarı değilim teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yılBence cinselliği o erkekte yaşadığın için ve o erkeğe karşı isteksizlik olunca cinseligede isteksizlik olmuş. Yani çürük elma yediğinde tüm elmalari sevememen gibi dusun
04 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl aşılır? Aşmak istiyor muyum buna da emin değilim. Kafam çok karıştı
- +1 yıl
Eşinden önce beraberligin oldumu? ya da şöyle sorayım cinselliğe bakış açın ya da isteğin kendini bildin bileli boylemiydi?
Soran+1 yılİlk eşimle yaşadım. Evlenmeden cinsellik yaşamak bana göre değil mantıklı bulmuyorum. şu an tekrar evlenecek olsam bakire olmadığımı biliyorum ama yinede yaşamam.
- +1 yıl
Ozaman dediğim kuvvetle muhtemel. Başka kişiyle yasamadigin için.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki eşinle. iyi cinsel hayatin yoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk olması gerekiyor birazda seni çok haklı buluyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğumda tekrar yaşamam mümkün bu durumda
Cevap sahibi+1 yılBence bu saatten sonra zor
Cevap sahibi+1 yılŞey dicem müsait misin yardım edebilirim bu konuda
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim bence sorun siz de değil eski eşinizde
Soran+1 yılNasıl anladınız?
Cevap sahibi+1 yılGzldn çksm eklr msn açıklayayım durumu
Soran+1 yılAslında çokta bilmek istemiyorum. Yaşadığım normal mi değil mi bilsem yeterli benim için
Cevap sahibi+1 yılLütfen ya söz veriyorum sizi rahatsız etmem birkaç konuda fikrimi açıklamak istiyorum
Soran+1 yılTamam açın adınızı. Sonra sileceğim ama bilginiz olsun darılmayın
Cevap sahibi+1 yıltamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde eşim sanki seks yaparken suç isliyomus gibi düşünüyordu istegide yoktu şu an gayet iyiyiz zaman içinde geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Psikolojiktir ya da bekarken istekli miydin?
018 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki. Bu durumu hiç yaşamadığım için insanlar anlatınca merak ederdim birazda yükselirdim. Ama benim içim hayal kırıklığı oldu.
Soran+1 yılAslında eşim isteksiz gibiydi ben üstelemeye çalıştım fakat benim üstelemem bir şeye yaramayınca çok kez ondan hamle bekledim daha sonra evliliğimizde başka problemler çıkınca bu durum kaynadı gitti.
- +1 yıl
Sevisirken yukseliyormuydun? Muhtemelen sen sagliklisin ama esinin isteksizligi senide sogutmus. Bide baska sorunlar oljnca uzaklasmissin. Oyle kadinlar var ki yillarca iliski ya da mastürbasyon bile yapmiyorlar. Istek bile duymuyorlar. Aslinda iclerinde var o kadinlik ama gormez olmuslar. Merak etme sen bosaniyosan bu sikintili sureci atlatinca normale donersin.
Soran+1 yılAçıkcası bu durum beni çok içime kapattı. Suç işliyor gibi hissediyorum kendimi. Bir süre daha devam ederse bu durum sanırım destek almak isteyeceğim.
- +1 yıl
Neden suc isliyor gibi hissediyosun? Yasadiklarindan dolayi isteksizsin biseyleri aştiginda o istek ortaya cikacak icinde o senin. Sana tavsiyem mastürbasyon yap, herseyi bi kenara birak begendigin birini dusun ya da seni tahrik eden fantezilerin vardir odaklan ve harika bi orgazm yasa. Devami gelecektir.
Soran+1 yılİnan o nasıl yapılır bilmiyorum bile. İstemiyorum da sıkıntı o ya
Soran+1 yılNasıl yapacağım onu? Mastürbasyon bana komik geliyor
Soran+1 yılÇok sosyal bir insanımdır. Arkadaş çevrem geniştir. Çokta sevilirim. Severek yaptığım bir mesleğim var. Özgüvenimde gayet olması gerektiği gibi. O olmasa zaten şu an kaderime razı gelmiş koca evinde ağlamaya devam ediyordum. Beni yoran bu süreç oldu
Soran+1 yıl26 yaşındayım
Soran+1 yılBunu deneyeceğim teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin zamanınızdan çaldım
- +1 yıl
Bunu nasil yapacagini bildihini sanmiyorum. Gercekten yapmak isteseydin nasil diye sorardin. Beni anlayabilmis olsaydinda konunun ustune duserdin. Ne yaparsan kendine, umarim anlatmak istediklerimi gec olmadan anlarsin. Cok sey kackriyosun, yaparsan cok sey kazanacqksin. Iyi geceler
Soran+1 yılElbette araştıracağım net bilgi almak istedim
- +1 yıl
Arastirmakla olmaz kendini kesfet. Once vajinani kesfet neresinden zevk aliyosjn. Sonra seksi dusun, neler seni etkiliyor. Ve duz bakma olaya, fantezilerin olsun mesela iki erkek hayal et cevrende tanidigin begendigin birini dusjn. Mesele tahrik olmak bunu anlarsan olay cozulur. Bolsans
İlk evliligim oyleyfi
02 Yorumla
Soran+1 yılSen mi böyle hissediyordun? Nasıl düzeldi
+1 yılPeki ya evlilik öncesi nasıldı
030 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik öncesi bir yerlere gider kalırdık ilerlemesek bile tatmin olurduk fakat evlilik benim için hayal kırıklığı oldu. Yaşadığım sürecin ilk başlarda normal olduğunu düşünürdüm fakat 1 sene geçti insanlar anlatıncada ilgimi çekmiyor. Bundan sonra evlenmesemde olur diyorum. Ama yalnızlığı seven bir insan değilim ben nasıl olacak bilmiyorum
- +1 yıl
Sen herşeye onunla küsmüşsün bence. Koparmış seni güzel olanlardan
Soran+1 yılBu durumu ballandıra ballandıra anlatan insanların ne anlattığını asla anlayamamak ne kötü
- +1 yıl
Öldün mü? Hayır. Sen neden yaşamayasın ki? Elbet sende yaşayacaksın, bu ayrılığı bir bitiş olarak değil yeniden başlayış olarak gör ve yeniden yaşamaya yeniden tad almaya başla 🙂
Soran+1 yılÖnce istemek gerek tabi :)
- +1 yıl
İstemiyor musun 🙂
Soran+1 yılBir hayal kırıklığı daha ağır gelir diye düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman yavaş yavaş inşaa et hayalini 🙂 bazı şeylerin yerini değiştir bası şeyleri çıkar vazı şeyleri ekle. Hayat bitmedi değil mi 🙂
Soran+1 yılElbettee.. biz bu piyasaya yeni gelmedik, geri geldik 🤣
- +1 yıl
İşte buuu 😃 bak gördün mü her şey istemeyle başlar 😏
Soran+1 yılBaşlayalım bakalımm
- +1 yıl
Ver ayağını bana adım atmayı öğreticem en baştan 😅
Soran+1 yılBiz yürümeyi öğrenip koşalı çok oldu fakat yorulduk biraz dinlenip kalkacağız..
- +1 yıl
Facebooktan kurtaralım önce 😂
Soran+1 yılHahaha güldüm. Kullanmayalı çok oldu fakat izi kalmış gibi
- +1 yıl
Bir yerlerden hatırlamaya başlamakta güzel bak 🙂 demekki hayat devam ediyor zevk almaya bakmalı
Soran+1 yılHayatımda her şey yolunda çok şükür. Bir bu olaya takıldım o kadar onuda halledeceğim inşallah
- +1 yıl
Sadece cinselliği mi aşamadınız yani
Soran+1 yılEvet aşmamakta sorun değil benim için zaten. Böyle hayat çok yolunda ama sorun nerde onu bulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Yemeğin baharatı gibi düşün. Hayatın baharatlarından tatlarından biri de cinselliktir, elbette ki yeri ve önemi vardır
Soran+1 yılBen hayatı baharatsız seviyorsam demek ki
- +1 yıl
Şeker de bir baharat 😅
Soran+1 yılŞekerde aramam
- +1 yıl
Belkide hiç tadını bilmediğin türdendir bu düşünceye itende odur kimbilir
Soran+1 yılKesinlikle bende öyle düşüyorum.
- +1 yıl
Yabancı olduğun o tada karşı da isteksizsin meraksızsın ama nasılsa
Soran+1 yılAynen aşırı offlineyım bu konuya konuşmak bile istemiyorum
- +1 yıl
Soruyu niye soruyon o zaman sevgili Einstein 😅
Soran+1 yılNe kadar normal onu öğrenmek istedim
- +1 yıl
Cinsellik de tıpkı yeme içme barınma gibi tüm canlıların en temel ihtiyaçlarından biri. Nasıl ki su içmezsen böbrekler iflasa gidiyor cinselliğinde vücutsal, ruhsal ve duygusal açıdan önemi var elbette
Sana hakkını verememiş o yüzden
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ben ona verememişimdir
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Olumsuz tecrübe olumsuz etki yaratabilir
00 Yorumla
+1 yılSanmam. Cinselliği istersin ama onu istemezsin…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Olabilir iyi değilmiş demek ki
00 YorumlaNasıl yani seks yapmıyormusunuz
018 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorduk fakat başka nedenlerden dolayı boşanma kararı aldık. 1 yıl geçti ve ben bu duyguyu aramıyorum bu durum ne kadar normal onu öğrenmek istiyorum
Soran+1 yılAilesinin baskısıydı eşim bu duruma beni çok ezdirdi ve arkamda durmadı. Bu kadar kısa süreçte bunları görmek yaşayacaklarımın fragmanı olarak görmeye yetti ve ümidimi kestim aynı şekilde oda pasif birini istiyormuş oda ben değilim
Soran+1 yılHayır. Ayakları üstünde durmayan ev kızı tipi yönlendirebilecekleri biri diyeyim daha mantıklı olur. Bende sizin gibi düşündüğüm için daha fazla durup zaman kaybetmek istemedim.
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim. Neyse allah hakkımızı bırakmaz vicdanımız rahat
Soran+1 yılAilem arkamda çok şükür. Sanki hiç evlenmemişim gibi hepsi.
Soran+1 yılÖyle yaptım kardeşim zaten. Bi adaletlik işimiz kaldı
Soran+1 yıl1 yıldır öyle zaten çok şükür
Soran+1 yılHakkını helal et kardeşim zamanından çaldım
Soran+1 yılUzadıkça uzuyor ben alacağım cevabı aldım sağolsun diğer kardeşlerimde aydınlattı
+1 yılOlsada yapsak
00 Yorumlaeşin kaynaklı sogumussun
00 Yorumla
+1 yılNormal yani tam olmamaış sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kotu hayattan bezmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam senin fantezilerinle uğraşacak vakti yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında