Merhaba öncelikle 3 ay önce dogum yaptim ve 3 aydir cinsellikle aram cok kötu yani esimi seviyorum ama konu cinsellige gelince kaciyorum resmen esimde bunu anliyor ve neden kactigimi soruyor. Ama bilmiyorum neden canim asla istemiyor o cok istedi 2 kere kendimi zorladim tekrar eskisi gibi aktif olmam icin ama yok olmadi olmuyor. Eskisi gibi istekli olmak istiyorum bunun icin ne yapabilirim onereceginiz seyler var mı arkadaslar lutfen yazin cünkü kendimi odun gibi hissediyorum. Cinsel istegi arttiran seyler nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yanlış anlama sadece sıkıntıyı anlamak için soruyorum istersen cevabı özelden ver istersen verme , başka biri ile birlikte olduğunu hayal edincede durum aynı mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayni cinsellikten sogumusum resmen
Soran+1 yılYa birde gecenlerde kendimi zorladim tekrar alismak icin denedim ve hemen ardindan idrar yolu enfeksiyonu olustu baya kötü gecti haftalarca surundum simdide psikolojik olarak korkuyorum kaciyorum ama nereye kadar kacicam bilmiyorum her gun 1 Kilo cikolata yiyorumdur yani abartmiyorum olmassa *lkol alicam yani baska turlu olmuyor
En İyi Cevaplar
Şu an lahusa sendromu yaşıyorsunuz dolayısı ile cinsellikten uzak durmanız çok normal bu geçici bir durum eşinizle konusun biraz sabretsin kendiliğinden her şey yoluna girecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni gercekten anladiginiz icin tesekkürler. Esim bir kac kere teklif etti ancak ben her seferinde reddettim artik onu sevmedigimi dusunmeye baslamis anlatamiyorum bir turlu bu durum normal oldugunu istemeyerek mecbur kaliyorum tovbe yarabbim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılBir doktora görün istersen
Sabahları keçiboynuzu pekmezi ye aç karna00 Yorumla
+1 yılDogumdan sonra bir sure olmasi dogal devam ederse doktorla gorusmeli yardim almalisin
00 Yorumla
+1 yılKendin denedin mi hic
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yüzden ne evlilik ne çocuk istiyorum...
Zaten bu pislik dünyaya çocuk getirmek istemiyorum00 Yorumlabunu doktora sormalısın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk olunca öyle normal
00 Yorumla
+1 yılE et neden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelden ulaş arkadaş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi