Yeni evliyiz 7 ay oldu eşim çok isteksiz terapiste gitmeyi kabul etmiyor düzelicem diyor düzelme yok çok isteksiz karşıma aldım konuştum sorun me dıye sorun yok diyor artık bu durumdan sıkılmaya başladım asla aldatmak istemiyorum ama bı böyle dewam edermi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Belli kendisini bu konuda bir sebeple kapatmış. Ne olduğunda anlatmıyor ve anlatmamasının da bir sebebi olmalı.
Bu cinselliğe bakış açısı, vücudu ile ilgili kaygı, belki de fiziksel sebepli hormon eksikliği vs. de olabilir.
Fakat her durumda komuşmasını sağlamalısın. Konuşursa daha iyi olacağı sorun olmayacağını hissetmeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılOturt güzelce karşına konuş bu durumdan hiç memnun olmadığını söyle ya bir doktora gitmesi gerektiğini ya da ayrılığı düşündüğünü söyleyebilirsin maalesef Türk kadınları böyleler bir şeyler iyice ciddiye binene kadar çözüm üretmiyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
şu yorum da tipik "oturt karşına konuş" sence yapmamış olabilir mi? bazı insanların libidosu düşüktür cinselliğe ihtiyacı herkesin aynı değil. şu oturt karşına konuş safsatasını bırakın bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
Kafasına taktığı şeyleri kocan hallederse ve iletişim probleminizi düzeltirseniz aynı zmanda kocan sana biraz daha yumuşak kibar nazik ve anlayışlı ürkütmeden yaklaşırsa yükselirsin merak etme
22 Yorumla
Soran1 yılSoruyu ıyı okudun mu😅
Belki bir rahatsızlığı vardır bence sadece psikiyatriste değil bi hormonlara tiroidlere vs baktırmakta fayda var…
11 Yorumla
Soran1 yılKabul etse herseyo yapıcam ama etmıyor işte
- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılBı sure ara ver 1 2 ay yine istemezse de bir çözüm bulun yani terapi tatil ayrılma böyle devam etme vs
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin bedenini tanımıyor olayı bu. İnsanların ruh hali sürekli değişebilir. Bazı seneler istekli bazen durgun oluyorum bende geçer inşAllah
39 Yorumla
Soran1 yılSizdemi evlisiniz
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılEvlilik değişik bişey miş gerçekten
Cevap sahibi1 yılNiye
Soran1 yılKonusmak istermisiniz
Cevap sahibi1 yılPeki
Soran1 yılGizliden çıkarmısınız
Soran1 yılYeni soru sordum açık cinsellik sıkıcımı dıye takıp edermisin
Soran1 yılKb yazamadım işteyim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fazla zorlama o psikolojik olarak etkilenmiştir o yüzden sikistirmadan o dönemi wtlatirsa normale gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Belki de korkutmak harekete geçirebilir. Mesela "böyle devam ederse ya başka birisini bulucam sırf bu iş için. Ya da boşanacaz." de
00 Yorumlagecmis olsun konusmak geriskir aslin da ama mutlak bir zebbej vardi yanlis bir sey mi yaptinz
00 YorumlaKadin hastaligi vardir belki gittinizmi doktora
00 Yorumlabazı dönemlerde oluyorsa normal, ama hep öyleyse sıkıntı..
00 YorumlaYani bilmiyorum doktora git psikolojik olabilir düğün borçlarını düşünüyorsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Hep mi böyleydi evlenmeden önce biseler yaşadınız mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatma kanka ama iyi araştır o seni aldatıyor olabilir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDüzelmiyorsa boşanın.
00 Yorumla
1 yılHer zaman mı böyleydi peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDüşman başına bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılfantezi denediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZevk almıyor olabilir öyle olunca da zoraki olur
00 Yorumla
1 yılişin zor fantezi üretin ancak bu olur
00 Yorumla