Ayda 1 ancak yapıyoruz ve ben çok istekli bir insanım. Kendimi baskılamaktan aşırı yoruldum. Fantezileri bol kadın bedenine hayran bir insanım. Eşim ise hiç fantezisi olmayan normal seks arzusu da nadir gelen biri. Dünyaya bir kere geldiğim şu hayatta en sevdiğim şeylerden birini hayatımdan çıkarmak zorunda kalmak zor geliyor. Aldatmak bana ters ancak cidden dayanılmaz bir hale geldi. Psikolojikmen çökük hale geldim.
Dindarlar ve seksten anlamayan kızlar cevaplamazsa sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eşinle bunu açıkça konustn mu nedn böyle yani. Sonuçta insan eşiyle de ilişki yasamicaksa kimle yasick
Konuştum ve çözülmedi. Çaresiz kaldığım için buraya yazdım. Haklısın dedi ama çözüm yok. Evli değilken en azından p*rno izlerdim mastürbasyon yapardım hayaller kurardım kızlarla konuşurdum. Şimdi hiçbisey yapamıyorum. Psikolojim çöktü cidden. Sürekli hormonlarım bişey yap diyor ama ben sürekli kendimle uğraşıyorum. Sanırım ruhumda evlilik yok benim.
İlişki terapistine bı gidin belk duzelirsinz.
Belki.. Neden ilişki terapistine ihtiyaç duyulsun ki. Eşim benimle herşeyi konuşabilir. Oda o hoşgörüyü gösterecek yüreğe sahip ancak kültürden dinden etkilenmiş biri olduğu için olsa gerek ayıp ve günah takıntısı var. Neden biz halledemiyoruz ki. Başka biri benim yapamadığım ne yapabilir. Ancak ilişkiyi benim yerime bitirebilir heralde. Oda asla istemediğim bişey.
Her ilişkide sorunlar yaşanır. Çözülecek olsa zaten ona ihtiyaç duyulmaz demekki eşinle bu sorunu cozemiyorsun ilişki terapisti yardımcı olabilir. Bı dene istersen
Anladim sagol
Seni öyle iyi anlıyorum ki öyle iyi görebiliyorum ki anlatamam. Tek kelimeyle Allah sana yardım etsin güç versin dostum başka bişey gelmez elden sende boşa ümitlenme bence konuşmak filan hikaye onlar
Yanls yere yazdn sanrm 😅
Yoo soran kişinin yorumunu görünce ona yazmak istedim 😁
He benim yorumuma yazınca acaba dedm
Yok yok sana değil talihsiz arkadaşa
kardeş konuş onunla bize anlattığın gibi, düzelmezse bak dalgana, hakkındır.
Konuştum ve çözülmedi. Çaresiz kaldığım için buraya yazdım. Haklısın dedi ama çözüm yok. Evli değilken en azından p*rno izlerdim mastürbasyon yapardım hayaller kurardım kızlarla konuşurdum. Şimdi hiçbisey yapamıyorum. Psikolojim çöktü cidden. Sürekli hormonlarım bişey yap diyor ama ben sürekli kendimle uğraşıyorum. Sanırım ruhumda evlilik yok benim.
çek restini. beni dinle sen, ya... düzelirsin, ya da sonuçlarına katlanırsın de. blöf yapmadığını söyle, toparlasın kendisini, toparlayamazsa dediğimi yap, eve geç git, aldatıyormuş gibi davran ama aldatma, bir süre devam et bak nasıl kuzu gibi yatıyor altına sen ağbini dinle. he bakdın hala direniyor boşamak istemiyorsan, ihtiyacını giderecek okadar çok alternatifin varki.. artık o kısmı senin hünerine kalıyor.
Yapamam bunu. Yapamam
Dünyaya sadece seks yapmak için gelmedin bunun farkına vardığında bazı şeyler kendiliğinden düzelir
Dünyaya sadece seks yapmak için geldiğimi düşündüğümü nerden çıkardın?
Dünyaya bir kere geldiğim şu hayatta vesaire vesaire yani tek terdin bu olmasın
Dünyaya bir kere gelmişim ve bu güzel zevkten en değer verdiğim aktivitelerden birinden neden kendimi mahrum edeyim? Ben seksi çok seviyorum. Ama seks için yaşamıyorum. Su içmek için yaşamıyoruz. Ama su içmeden yaşamak bir eziyet. Böyle düşünürsen belki daha iyi anlarsın.
Tamam kardeşim sen haklısın sen devam et
Hem beyinsizsin hemde havandan gecilmiyor. Yazik yemin ederim.
Tamam kardeşim sen haklısın
kadınla seks için evlenmeiyor ki ülkede
anasından kaçmak
için ya da onu besleyecek biri için evleniyorlar
Hayatım benim için zulme dönüştü. En azından bekarken mastürbasyon yapardım p*rno izlerdim hayaller kurardım kızlarla konuşurdum kendimi rahatlatırdım. Şimdi onlarıda yapamıyorum. Sanırım evlilik benim özümde yok.
ülkenin özünde yok
Orası öyle. Kadınlar cidden tiksinçler gözümde artık. Ulaşılmazlık çok yordu beni.
Boşan ya da başkalarıyla birlikte olacağını söyle karına
Bunu yazmak kolay da yapmak olay.
Ayda 1 cinsellikle ömür geçmez aptal olmayan anlar aptal olanda zaten oturur oturduğu yerde söyle en iyisi
Türk kızlarının yüzde 90ı aptal o zaman :) bu ülkede böyle. Sevgi ve onca yaşanmışlık değerler vs. Bunları çöpe atmak zor ama böyle yaşamakta zor. Eziyet resmen
Bunu baş başa oturup eşinle konuş görüş buraya yazsanda fayda etmez bunu eşin cözer cözerse
Sen yanaş eşine istediğin zamanlar öp okla o zaten senden daha cok ister zamanla rahat ol
Öyle olmuyor dostum. Öyle olsa zaten yapardım.
Şansına artık ama yine konuş yine konuş yoksa başka karılarla olucam de isteklerimi arzulamıyorsun de yapcak bir şey yok
Onu söylersem ilişkim biter. Kadınlar çok anlayışsız varlıklar.
Ayda bir çok sıkıntılı ilişki terapisti ne gidin belki faydası olur
Belki daha beter olur
Nasıl gidiyor evlilik
Kötü
Gitmiyormuş işteni ondan bahsediyor adam
Çift terapistine gidin belki faydası olur
Son çarem orası gibi. Bilemiyorum. Kötü şeyler olmasından korkuyorum ancak daha ne kadar kötü olabilir oda ayrı
Onunla konuşmadınız mı hiç?
Çift terapisine gitmeyi deneyin, belki de başkasının onunla konuşması gerek bir şeyleri anlaması için.
Evet son çarem orası gibi. Bilemiyorum.
Bu çok zor bir durum aslında.
Berbat bir durum. Ama kadınlar çok değişik cidden.
Bu konuyu konuşmadın mı hiç?
Aile danışmanı tarzı bir şeye gidebilirsiniz
Son çarem orası ama daha kötü olmasından korkuyorum.
Kaç yıllık evlisiniz ki
3
E nıye istemiyor ayda 1 çok kötü ya hemde 3 yıllık evlısınız daha
Bilmem. Genel olarak kadinlar isteksiz canlilar oldugu icin diye yoruyorum
Cocuk var mı
Var. Zaten o olunca baya berbatlasti
Anladım
Bi * git hic gelme soruya
eşin hastamı
Yo. Yani fitik var onun engelleri oluyor bazen onun disinda yok
geçmiş olsun