Evlilikte sönen cinsellik i̇çin ne yapılabilir?

4 yıllık evliyiz, çocuk yok, ikimizde çalışıyoruz. Ben 25 eşim 30 yaşında. İlk 6 aydan sonra cinsellik kovalamaya dönüştü. Kovalayan çabalayan bendim. Ona bıraksam 10 gün aklına gelmediği oldu. Adet oldum ne zaman bitiyo diye kıvrandığı hiç olmadı. Hoş bunda benim aşırı istekli olmamın da etkisi var. Nasıl olsa istiyor diye düşünüyordu herhalde. Son 3 aydır ben de kendime odaklandım. Spora giden, bakımlı bir kadınım. Manikürüm pedikürüm eksik olmaz. Bacaklar bikini bölgesi hep kılları alınmıştır. Kaş bıyığı da kendim alıyorum. Güneş kremini hep sürerim, az makyaj yaparım. Eve gelince de yemek faslından, kahve içtikten sonra bir hareketlenme olmazsa artık günlük vücut bakımını yapıp uyuyuyorum. Çünkü sabah işe gidicem onun telefondan kafasını kaldırıp keyfinin gelmesini beklemek istemiyorum. Niyetlense de saate bakıyorum geç olmuşsa da "Yarın işe gideceğim, sevişeceğiz diye zombi olmak istemiyorum." diye geri çeviriyorum. O da çok ısrar etmiyor zaten uyuyoruz. Önceki cıvıl cıvıl halimden eser yok. Evliliğin normal seyrinde bir sıkıntı yok. Gayet ortaklaşa işleri hallediyoruz.