Bir taraf fazla istekli biriyse diger taraf ise bunu zorunluluk olarak goruyor ihtiyac gidermek icin yapiyorsa ( hic bir zevk almadan ve biranonce olsun bitsin kafasiyla) ve duzelme ihtimali de yok karakteri boyle. Yaslar ise 26.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle bir evliliğin içindeyim. Eşimde arzu yok. Sadece kocam boşalsın diye benimle. Arzulanmak istiyorum. Hep arzulayan olmaktab bıktım. Hele ki senin için daha ağır bi durum çünkü kadınsın. Kadın daha da arzulnmak ister. Zor bir evliliğin içindesin sen de ben de. İttirme ile evlilik sürdürülür halde seninki bence ve sen yorulmuşsun
08 Yorumla
Soran1 yılErkekler icin sorun olmuyor isteksiz olunca kadin benim gozlemledigim bu. Ama kadin icin zor evet.
Cevap sahibi1 yılÇok büyük sorun aslında. Kadın istemese de erkek boşalır geçer ama ben öyle biri değilim. Ben bunu eğlence olarak gören, ilişkşden daha çok sevişmeyi seven birisiyim. Karşımda aynı enerjide biri olmayınca sadece bedenen boşalıyorum. Zihnen o orgazma ulaşamıyorum. Bu da doyumsuz biri haline getiriyor beni. Kaç yıllık evlisin
Soran1 yılSizi cok iyi anliyorum da bosanmayi niye denemiyorsunuz? Simdi cocuk bahanesi edersiniz herkes gibi. 5yillik evliyiz biz
Cevap sahibi1 yılÇocuk bahane değil. Tam aksine. Cinsellik dışında her şey mükemmel. Seviyorum onu. Sen seviyroum diyebiliyo musun
Soran1 yılBiz de seviyoruz. Ama bu sevgi aile sevgisi anne baba kardes sevgisi gibi artik. En yakin arkadasi sevme sevgisi
Cevap sahibi1 yılEşinle bu konuyu konuştuğunda ne diyor peki. Kendini hangi gerekçelerle ifade ediyor
Soran1 yılKonusmadik bu konuyu
Cevap sahibi1 yılBu konuyu konuşmanda fayda var. Neden böyle davranıyor? Seni beğenmediii için mi tutku yok. Öğrenmelisin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evliliğin temelini oluşturan şeylerden biride yatak odasıdır. Yatakta mutlu olan çiftin huzuru evin her yanına yansır. Kimse bunun aksini söylemesin. Eşler isteklerini fantezilerini yaklaşımlarını birbiriyle paylaşmalı ve zevklerinde ortak noktayı aramak için çabalamalidir. Aksi halde iki taraf içinde gözler dışarıya kayabilir. Genelde fazla istekli taraf erkekken sizde tam tersi olmuş. Eğer eşinin içinde pasiflik ic güdüsü yoksa ona karsı biraz daha cüretkar yaklaşarak dekoltelerle oyunlarla yataga çekmeye calisabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılGram etki etmiyor dediginiz seyler
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılbu cinsellikte zulüm yaşayan tarafın seksi tam bilmediği ile ilgili olduğunu düşünüyorum sekse uzak olan tarafta yeteri kadar seksin içinde kalamaz kadınsa bu kişi yüksek ihtimal put gibi yatacaktır ve acı dışında hissi olmayacaktır o kişinin seksi öğrenmesi bedenini bilmesi gerektiğini düşünüyorum diğer taraftan bu çok uyumsuz bir çift modeli evlilikleri de sevgililikleri de uzun sürmez
015 Yorumla
Soran1 yılKadin degil
- 1 yıl
nasıl
Soran1 yılIsteksiz taraf kadin degil diyorum
- 1 yıl
zevk alarak yapmıyor bitsin gitsin diyorsa o erkeğin sana çok bağlı olduğunu sanmıyorum duygusal olarak başka biri olabilir
Soran1 yılButun gun yanimda ve beni seviyor. Ama cinsel olarak beni arzulamiyor. Galiba bir anne abla gibi seviyor beni evet
- 1 yıl
öyle ise çok kötğ bu sana kıyamıyor anlamına gelir içindeki gerçek arzusunu saklıyor olabilir bunu onunla konuş psikolojik olarak onu anlamaya çalış
Soran1 yılBana kiyamiyan hic yapmasin daha iyi oyleyse
- 1 yıl
e haklısın ama erkekler olarak biraz duygusala girince bazen seksle duyguyu bir tutamıyoruz
Soran1 yıl7yilmi?
- 1 yıl
17 yılda olsa aynı sana aşık olan erkek dokunmaya kıyamaz derler ya bu doğru bu erkek sana sert olup üstüne çıkıp ağırlığını sana verip canını yakmak istemez veya seni zorlayan pozizyonlar fanteziler denemez yani
Soran1 yılBence hic alakasi yok. Cok yalnis dusunuyorsunuz. Tabi bu gidisle de gider birgun hayallerini baskasiyla yasar? Bu mu ask peki?
- 1 yıl
aşk ile cinsellik farklı şeyler oluyor işte bazı erkeklerde onu anlatmaya çalışıyorum bende sana bunu onunla konuş diyorum belki sert seven bir seks onun hoşuna gitmiyor bunlar evlenmeden önce konuşulması gereken konular ama neyse o konuda da geç kalmışsınız
Soran1 yılTesekkurler
- 1 yıl
Mesaj at bana
- 1 yıl
rica ederim
Merhaba, evlilik yatak odası çok önemlidir. Ne kadar duygusal bağ güçlü olursa olsun, yatak odasında tatmin yoksa bu evliliğin her aşamasını olumsuz etkiler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHukuksal olarak bile böyle bir süreç var. Kocam beni s. kmiyor diye dava açınca bosuyor hakim sizi erkek ağır kusurlu oluyor veya tam tersi.
00 Yorumla
1 yılEvlilik S’ler üzerine kuruludur. Birisi olmazsa o evlilik gitmez. Bunlar saygı, sevgi, sadakat ve s. eks’tir
12 Yorumla
Soran1 yılBu cok dogru
- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılCinsellik evliliğin temeli eğer cinsellik olmazsa ihtiyacı disarda giderme yoluna giderlerse evlilik zaten biter 😊
20 Yorumla
1 yılEvliliğin en önemli etkenlerinden diyebilirim. maalesef çiftler biribirini tatmin edemiyorsa ayrılık kaçınılmaz
20 Yorumla
1 yılher şey seks değil tatlım. Gerçekten seviyorsanız birbirinizi bitmez. Zaten ilişkilerde genelde bir taraf hep daha istekli olur. Nasibim böyle diyip olduğu gibi kabullen onu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet biter tabiki cinsellik olmadan bir evliligin anlami yokki aksini soyleyen akilsizdir zaten
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen su her gece istekli olupda bisey yapamayan sin sanirim bir kac defa daha sormusdun galiba boyle soru
Soran1 yılBen ilk defa sordum soru
Cevap sahibi1 yılOlabilir Dogrudur buna benzer soru vardi yine sen simdi bu haldemisin gercekden?
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılHmm neyse yoksun sanirim Iyi sabahlar sana
Cevap sahibi1 yılNerdesin bebek ya
1 yılCinsellik evlilikte çiçeğin suyu gibi, sulamassan çiçek kurur, cinsellik olmadan da evlilik yürümez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılGereksiz şeylere takılıyorsunuz bence. Hayatınızı yaşayın gidin gezin tozun ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi işte.
03 Yorumla
Soran1 yılGereksizmi gercekten sizce
- 1 yıl
Sırf cinsellik yüzünden bir evliliğin bitmesi bana çok da gerekçeli bir sebep olarak gelmiyor. Belki daha çok zaman geçirirseniz düzelir diye diyorum. Çünkü biz erkekler bazen psikolojik olarak iyi hissetmeyince bazı şeyleri geçiştiriyoruz.
Soran1 yılTabi hersey erkekler nasil isterse olsun
Hayır ıkı taraf da birbirini arzulamalı ve istekli olmalı
11 Yorumla
Soran1 yılBende oyle dusunuyorum ama insanlar beni suclu buluyor. Beni arzu etmeyen illaki baska birini arzu ediyordur. Bunu bilerek evli kalmakta kendime haksizlik ve ihanet saygisizlik hatta
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Bu çözülmeyecek bi sorun değil ki fazlasıyla iyiye gidebilir
01 Yorumla
Soran1 yılBu tam da cozulmeyecek bir sorun.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşkası ile birlitke olmasına izin verirsen bitmez hatta kendin bul
04 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim?
- 1 yıl
Kim arzulu sen mi kocan mi
Soran1 yılBen ama boyle seylerle ilgilenmiyorum!
- 1 yıl
Şimdi sen arzulusun kocan istemiyor öyle mi
1 yılBitşin gitsin kafasindami öyle olmaz konuş bu durumu nelerden hoşlanir diye
04 Yorumla
Soran1 yılNelerden hoslanirmi?;))) ya ben bu adami 8yildir taniyorum
- 1 yıl
O kadar sene tanıyon işi bılıyon ozaman
Soran1 yılEvet duzelmeyecgini biliyorum bu konuda.
- 1 yıl
Tam tersi olsan iyi olabilir mesala erkek gibi arzula onu iştekliolan sen ol hep tut çek kenara bırakmam de belki yola gelir
Çok fazla var böyle, terapi alın düzeltmeye çalışın.
02 Yorumla
Soran1 yılDedim ya karakter degismez
Herşeyin fazlası zarar kanka bı dur noktası olmalı insanin
06 Yorumla
Soran1 yılNe alaka?
Soran1 yılO zaman ne diye fazlasi zarar diyorsunuz. Sanki. normali oluyorda fazlasini istiyorum
Soran1 yılBurdan yaza bilirsiniz. Ozele bakmiyorum. Tesekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılOna evlilik denmiyor ki, bitmiş bir şey zaten resmi olarak da bitirilmesi gerek
02 Yorumla
Soran1 yılBenimde dusuncem boyle ama soyledigim bir kac arkadasim da ve burdaki bazi insanlar da oyle bir tepki veriyorki sanki ben anormalmisim. Bir birimizi seviyoruz ama beni hayal etmiyor cinsel olarak etse boyle yapmaz her halde. Bende sogudum artik tamamen.
- 1 yıl
Kadın ve erkek ilişkisinin sağlam bir temelini tatmin edici seks oluşturur, eğer tatmin edici bir seks yoksa o birliktelik bozulur.
1 yılBitmemesi gerek ama kadınlar çok dert ediyor
03 Yorumla
Soran1 yılHaklilar cunku. Dert edilecek bir durum
- 1 yıl
Yani ne bileyim bunun için yuva yıkan kadında var kocası felç geçirmiş ömür boyu bakan kadında var sizden adam olmaz
Soran1 yılFelc gecirse omrum boyunca bakarim. Onunla bunu karistirmak da beyinden sorumluluk. Beni degil baskasini hayal eden bir erkege omrumu adamam ben.
1 yılSıkıntı yaa seviyorsanız tek sorun buysa çift terapisi falan alın hepsi bütün ya zor bişey eblilik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biter ama erken karar vermek gerek, yaşlar ilerledikçe zorlaşır bitirmek de yeni hayat kurmak da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılSonu sıkıntılı bir süreç. İlişki bitmese bile istekli taraf başka şeyler arayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuk da yoksa bitir dengin birini bulursun doya doya yaşarsın
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCuckold yani 3. kişi ile idare edenler var. Tabi uçta bir eylem.
14 Yorumla
Soran1 yılBu tur eylemler beni hic ilgilendirmez. Yapanlara da saygi duymuyorum
Cevap sahibi1 yılEşi rızası dahilinde yapanlar var. Birbirlerini bulmuş hayat arkadaşları. Ama tek sorunları cinsellik. Bunun için boşanmak yerine bu eyleme başvuruyorlar.
Cevap sahibi1 yılBu arada yanlış anlamayın. Herhangi bir imada bulunmuyorum. Tam tersi ileride evlenirsem bende bu eyleme açık hissederim sanırım. İsteğim oldukça yüksek. Her türlü fanteziye açığım. Cinsellikte teorik olarak bilgim yüksek. Ama penisim küçük olduğu için ilerideki eşime yetersiz gelebilirim.
Cevap sahibi1 yılTabi öncelik düzeltilebilecek sağlık sorunları.
Gizli Üye(30-35)1 yılBiter evet çünkü günün sonu beraber vakit geçirme ve orada bari mutlu olunmaz ise sıkıntılı
01 Yorumla
Soran1 yılBirlikte cok mutluyuz
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni benim kadar anlayanı çıkarsa adımı değiştiririm bu gece
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamiyorlar zaten. Uzaktan devam et be kafalar tutuyor seviyorsan bulmussun ne guzel falan filan atiyorlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik evliliğin harcıdır o olmazsa binanın çöküşü kaçınılmaz
00 Yorumla
1 yılBilmem sikisirken düşün bunlari
31 Yorumla
Soran1 yılTamam dusunurum
1 yılCinsellik evliliğin temelidir ve evet biter
10 Yorumla
1 yılKaliteli cinsellik yoksa bir ilişki devam etmemeli
10 Yorumla
1 yılEvet biter. Evliliğin temeli cinselliktir.
10 Yorumla
1 yılBunyasta boylese 10 yil sonrasi feceat
10 Yorumla
1 yılEvet bosandim sizin nasil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim kocam öyle ön sevişme istedim diye beni o... u gördü boşalıp 20 saniye döndü uyudu ve senede 4 defa bile yatmıyoruzdur
02 Yorumla
Soran1 yılCok zor bir durum. Bizde haftada 3 4oluyorda ama nasil oluyor hic olmasa daha iyi:(( on sevisme olmadan cinsellik bir kadina iskencedir sadece
Cevap sahibi1 yılÇok haklısın resmen işkence olduda bitti maşallah gibi 1dk toplasan toplam
Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Bitmeli ki zaten
13 Yorumla
Soran1 yılCok dogru
En güzelini o yapıyormuş haha biter evet
010 Yorumla
Soran1 yılEn guzeli ne?
Soran1 yılGuzel olan ne burada?
Soran1 yılOla bilir. Ama bu kafada biri ben daha istemiyorum der hic yapilmaz daha iyi saygi duyarim bu duruma
Soran1 yılOrtada mutlu birimi var sizce?
Soran1 yılHersey tatmin olmak degildir. Bana askla dokunmayan isteyerek dokunmayan kendisi de isteyerek bunu yapmayan biriyle ben mutlu olmam iliskide
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılO evlilik biter. isteksiz olan sen misin
02 Yorumla
Soran1 yılHayir ben degilim
- 1 yıl
Karşı taraf mı
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılBiter, bitmesi de gerekir.
00 Yorumla
1 yılEvliliğin %90 cinsellik. Bitebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa boşanma olur ya da istekli taraf aldatır
31 Yorumla- 1 yıl
Bwncede
Gizli Üye(25-29)1 yılBitmeli.. kocan yetmiyo dimi maalesef ayrilmalisin
02 Yorumla
Soran1 yılAma cok seviyorum. Bu dunyada ondan daha iyi biri yok:( bir tarafim da yapma diyor daha genciz. Ikimiz de belki kendimize uygun biriyle ola biliriz
Cevap sahibi1 yılHm kaç yıllık evlisin
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliliğin temeli
10 YorumlaBiter ömür onu beklemekle mi geçecek.
10 Yorumlabiter tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBiter tabi ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet biter
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİstekli olan sen misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiter evliliği ayakta tutan temellerden biri bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılmaalesef ki biter. Bitti de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılileride boşanmaya sebep tabiiki.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbaşkası yer seni böyle giderse.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBiter aldat
02 Yorumla
Soran1 yılSiz aldatirsiniz basiniza gelirse ama gelmemesini umit ederim
- 1 yıl
Aldatirim
Ben bitiririm
08 Yorumla
Soran1 yılBen de bitirme taraftariyim ama iste kalben baglilik olunca alisinca sevince insan kolay olmuyor hemen bitirmek. Ama baska care de yok.
Soran1 yılBen hergun yapmak istemiyorum haftada 1 2yapinca normal yapnak istiyorum arzulanmak sadece. 5dakikada ortada birakilmak degil. Ama anlamiyor insanlar.
Soran1 yılTesekkurler beni anladiginiz icin.
Soran1 yılKonusmadik hic. Gerek yok. Degismeyecek seyler ustunde kendimi yipratamam. Yillarca sabr ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBenim devam ediyor
02 Yorumla
Soran1 yılNasil devam ettigi belli. Boyle devam ettirmeseniz daha iyi bence
- 1 yıl
Nasıl belli yani imalı konuştunuz
Gizli Üye(30-35)1 yılTükenmiş evlilik
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBiter
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBiter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKim o sen mi
112 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİstekli olan sen misin
Cevap sahibi1 yılSen mi istemiyorsun
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılEvet benim de yalnis anlasilmisim ama istekli derken fazla degil normal iliski kastetdim sadece. 5 dakikada olsun bitsin sevmeyen biriyim sadece bu yani :(
Cevap sahibi1 yılEe hakkındır zevki veriyorsan zevk alman lazım
Cevap sahibi1 yılEnişte zoraki mi yapıyor
Cevap sahibi1 yılMecbur gibi mi
Cevap sahibi1 yılCanım benim yanlış anlaşılma değil bu konuda %100 haklısın farklı şeyler dene iç giyim vs
Cevap sahibi1 yılOnu azdr falan?
Soran1 yılYa artik ben istemiyorum anliyormusunuz? Ve de denedim hic birinin etkisi olmadi
Cevap sahibi1 yılİlginc baya dolmuşsun kıyamam sana ya
Cevap sahibi1 yılEn son ne zaman oldu
Bosan gitsin
10 YorumlaCok zor be
10 Yorumla
1 yılİlla ki biter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi