Herkesin birbiriyle rastgele seviştiğini bir dünya!
Örneğin arkadaşla yapılabilecek aktivitelerden biri olsa? İyi olur muydu. Bence olurdu. Böylece ilişkiler cinsellik değil romantizm odaklı olurdu.

Herkesin birbiriyle rastgele seviştiğini bir dünya!
Örneğin arkadaşla yapılabilecek aktivitelerden biri olsa? İyi olur muydu. Bence olurdu. Böylece ilişkiler cinsellik değil romantizm odaklı olurdu.

Zaten dediğine yakın bir dünya oldu. Değer yargıları, adet, ahlak, namus kalmadı. Herkes evlenmeden önce ilişki derdine düşmüş. Bekar olup yatmayan, evli olup aldatmayan neredeyse yok gibi. Sonra bu felaketler neden geliyir başımıza diye soru soruyoruz.
yorumlar genelde "hayvan gibi sevişirdik" üzerine. onlar hayvanlık yapmaya devam etsinler, ben daha farklı bir açıdan bakmak istiyorum.
bence bir eylemin sıradan ve çok kolaylıkla ulaşabilir olması onun değerini düşürür. türkiye'de bu hayvani şehvetin sebebi de budur, çünkü ulaşamıyorlar ve bunu bastırmak zorundalar.
eğer el sıkışmak kadar normal olsaydı, aşikâr ki tecavüz ve tacizin çok daha azalacağı, eğer bu tamamen yok olacak bir tabuysa belki aldatma denen şeyin olmayacağı da beklenebilir.
ya kısaca, (csci yobazın dediğinin aksine) medeniyetlerimiz olur, devam ederdi sadece diğer hayvanların rastgele ilişkiye girmesi gibi, iki tarafın arzusuyla...
aman sıkıldım.
senin dünyan cesur yeni dünya işte!
Çok doğru bir vizyon
Ortalık pislikten geçilmezdi ki zaten geçilmiyorda. İnsanlarda güvensizlik olurdu ki yokta hastalık çok fazla olurdu e oda var. Şuanda bile el sıkılmaktan daha sıradan
Ki birbiriyle el sıkışmadan çekinen insanlar birbiriyle yatıp kalkıyor
Bundan farkı olmazdı😱
Teşekkür ederim loki 🤠
Cevap
56Cevap
İğrenç olurdu gün içinde elini sıktığım insanların haddi hesabı yok ortalık şeysi olurdum kdkdkk
Zaten öyledir. yani aslında cinsellik isteyenler için sıradandır çünkü isteyen yaşar istemeyen yaşamaz hiç bir şekilde.
bazı ülkeler de cinsellik hala tabu olduğu için bırak yaşamayı cinsellik konuşmak bile suç ayıp ceza olarak görülüyor bu tarz ülkeler de gelişemiyor çünkü cinsellik hakkında eğitimleri yok
yani bir kişi sevgilisi ile cinsellik yaşayabilir normal ve kolay bir şekilde. sadece ülkemiz cinsellik afrikası olduğu için maalesef çoğu kişinin tabusu var. tabi ki yargılamam beni ilgilendirmez.
ama kolay olsaydı da bir şey değişmezdi yani tabi ki de el sıkışmak kadar kolay olması mümkün değil çünkü o zaman her önüne gelen ile yaşarlardı. ama en azından özgürce karar verselerdi daha iyi olurdu
kısaca herkesin kendi kararıdır. benim için sıradan bir aktivite yaptığım için değil önem vermediğim için
Bizler içgüdüsel olarak en iyisinin bizde olmasını isteyen (bi' açıdan bencil ve benci), bu sebeple sahiplenen, dolaylı olarak da kıskanan varlıklarız. Bi' şeylere aşırı derecede değer yükleyip onun adına savaşmamamız için o şey zaten herkesin sahip olduğu ya da olabileceği bişi olmalı. İnsanlar toplum normaları adı altında birilerini yargılamayı ve dışlayıp sınıflandırmayı seviyor. Bu yüzden, daha "işte olsaydı nasıl olurdu?" kısmana gelemeden, evrenin %74'ünü kaplayan karanlık enerjiyi "ekonomi iyi" diyen dayıların oluşturmadığını umut ederen görüşümü sonlandırıyorum. Çok uzattım, saçmalayarak bitirmem gerekiyodu.
Bir insanın her yorumumu mu güzel olur :')
Teşekkürler
Namus diye bir şey olmazdı. Aile bağı, soy, miras ve benzeri kavramlar da keza olmazdı. Bunlar olmayınca değerler de ortaya çıkmayacağına göre insanlık ilerleyemezdi. İlerlemenin ardında bireyselleşme yatar ki toplumdan ayrılarak bireyselleşmenin ilk adımı ise aile olmaktır. Aileden sonraki aşama bireyin kendisidir. Cinsellik eğer el sıkışmak gibi olsaydı bu sebeple her şeyin ortak kullanımına bağlı olarak özel mülkiyet de olmazdı. Bununla beraber toplumsal değerler, yasalar ve benzeri yaptırımlar da olmayınca devletler ve onların öncelleri olan kabile yapıları da kurulamazdı. Bunlar olmayınca başıboş dolaşan bir canlı türünden ibaret olurduk. İnsanı insan yapan, ona doğaya hükmetme şansını veren iki şey vardır: Cinsellik ve din.
Cinsel açlık olmazdı, bu açıdan çok güzel olurdu ama çocuklar kimin belli olmaz ve yine insanlık tarihindeki gibi çocuklar ortak olurdu yani tüm toplumun çocuğu.
BELKİ bu bile güzel olabilirdi. Çocuklara sahip çıkanlar zaten iyi insanlar olurdu. Çocuklara bakmak zorunda kalmayanlar da çocuklara zarar vermezdi.
Muhakkak kötü yanları da olurdu sadakat çok farklı bir şey olabilir ya da hiç olmayabilirdi.
Ama işin içinde romantizm ve duygular olunca cinsellik daha keyifli oluyor ama her sekse de anlam yüklememek lazım duygusal bağ kurduğun biri olmadığı zaman bu ihtiyacı gidermek lazım ama dürüst bir şekilde seks için kimseye aşık gibi davranmanın anlamı yok
İlişkilerin romantizm yerine cinsellik odaklı olmasın o insanların kalitesizliğinden.
Aklı başında abaza olmayan insan cinsellik için ilişki kurmaz. Aşk, sevgi, romantizm için birlikte bir ömrü geçireceği insanla geleceğe adım atmak için ilişki kurar.
Cinsellik ve şehvette sadece bu ilişkinin aşktan emin olup evlendikten sonra kişilerin daha mutlu olması için yapacakları bir sonucu ve tuzu biberi olur.
Cinsellik üzerine ilişki kuran insanın martta kızışan kedi köpekten farkı yoktur
Tecavüz olmazdı.
Selam diyene şu an istekli mısın denmezdi.
Birisi ıslandım dediği zaman ayy çabuk git üstünü değiştir hasta olursun denilirdi.
KS'de cinsellik kategorisi çok normal bir hal alırdı.
Yürüyen cinsellikler ortadan kalkardı.
Kimsenin s. k boyu meme ölçüsü takıntısı olmazdı.
Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama şu anda öyle zaten. Daha gectigimiz haftasonu 2 gunde 5 ayri kizla yapti bir arkadasim. Birisi isi bittikten sonra bi daha oral yapmis koridorda. Digerinin gelmesine 2 saat var diye dusa girmeden once iceride biraz atistirim falan demis o sira digeri gelmis gelir gelmez o da oral yapmis. Cocuk diyor daha yikayamadan digerinin ustune bu yapti diye.. ben kendi adima haftasonu 5 kisiyle el sıkısmadım
Hayvanlar gibi sevişirdik. Düşünsene millet birbirini yoldan çevirip çiftleşiyo. Sonra başkaları çiftleşiyo. Bi erkek bi günde 23748327104 kişiyle çiftleşse, nüfus patlar. Açlık kıtlık derken ekosistem yamulur.
Sıradan aktivite değil de kutsal bir eylem olarak görülmesinin nedeni ne peki? Bu arada, sana katılıyorum, kadınlar için de, erkekler için de bu kadar büyütülen, fazla anlam yüklenen bir şey olmamalı.
anlamsız sıkıcı bir şey olurdu.
ayrıca sağlıklı bir ilişkide romantizm kadar cinsellik de olmalı. Tek noktaya odaklı hiç bir ilişki sağlıklı değildir.
Kötü olurdu bence, gizem, şehvet vs kalmazdı, el sıkışırken nasıl hissiz yapıyorsun sevişmede öyle olurdu, dilersen çıplakların takıldığı sahillerde yaşananları izle hiç heyecan yok sadece gir çık :)
Artık çoğu insan için sıradan bir şey zaten 😄
Zaten o kadar sıradan ve doğal bir aktivite hatta önemli bir ihtiyaç bakma ülkemizde bastırılmış olması önem kazandırıyor
Sevdiğin insanın bir başkasıyla el sıkıştığını düşün o zaman? İçi yanardı insanın. Yani ne bilim kimse kimseye ait olmazdı çok saçma olurdu. Sevdiğin için „o benim“ diyemezdin..
Bana sadece sevdiğim erkek dokunsunda kim ne yapıyorsa yapsın umrumda olmaz.
Birileri savaşırken, birileri de sevişirdi… 😃😎
bebeğin kimden olduğu belli olmazdı. insanlar yozlaşır giderdi.
Nüfus patlaması yaşanırdı herhalde seks on the beach
Katılıyorum. Erkekler de bu kadar saldırgan olmazdı bu konuda. Herkesin kafası rahat olurdu
Gelişmiş ülkelerde öyle zaten bizim gibi ortadoğu kafasinda ulkelerde problem
Hiç iyi olmazdı asıl o zaman herkesle yapılabilen sevişme mi duygusal olurdu sence bi düşün aghaha
Çok güzel olurdu istekli biri olarak isterdim ama özgürlükte olsun lgbt gibi
Yazsana bana
Ayak üstü 5 dk da bir
aynen onun için gizli gizli :D
Sahsen el sıkışırken kimsenin heyecanlandığını ve farkli hormonlar salgıladığını düşünmüyorum. Dolayısıyla eger ayni ayarda bisey olsaydi sanirim bir esprisi ve cazibesi kalmazdı
eşine ya da sevgiline, ben bir kapı komşumla zi. kişip geleceğim sen çocuklara bak mı diyeceksin. ?
Sen öyle san. Alışmış kudurmuştan beter olur. Böyle aşırı uçlu alışkanlık niteliğindeki uygulamaların sonuçları hep ters tepmiştir.
Normal zatwn ama insanlar namuslu aşkla romabtizmle ve en kötüsü bir ilişkiye bir tutuyor başkasıyla cinsel ilişkiyi aldatma sayıyor çok ilginç bir türüz
İğrenç bir şey olurdu. şu an olduğu gibi olmasi daha doğru
Yemeği neremizle ağzımıza götürecez sormak istemiyorum.
Eğer öyle olsaydı üreme o yolla olmazdı. Hangi bebeğin babası kim belli olmazdı.
Bu sana bağlı bunu istiyorsan gel yapalım o zaman bak sen istediğin hayatı kendin belirlediğin çerçevede yaşarsın ama söylediğin yapmak istediğinde samimi isen bekliyorum
Aynen öyle zaten sıradan bir aktivite sen cinselliği çok üstün bir aktivitemi sandın
Hayvanlar bile dişilerini kıskanırken , insanoğlu hayvandan daha aşağı bir varlık haline gelmiş. vay be
Taciz ve tecavüzler azalırdı
ıı artardı
Herkes herkesten hamilr kalırdı sanırım😂😂😂
Nüfus patlaması olurdu , 🤣
nüfus patlamasınj durdurabılırsen. mantıklı
El sallamak cinsel taciz sayılırdı
Abartılan, imkansız bir eylem haline dönmezdi😁
Eve ulaşana kadar vay halimize.
Canından çok sevdiğin kişi arkadaşlarıyla gangbang yapsa hoşuna gider yani
Türkiye gibi olurdu adı var anlamı işlevi yok🤦
Ellele tutuşmak ücretli de olabilirdi.
Bu kadar sapkınlık olmazdı mesela
Zaten sıradan bir aktivite
Ona doğru gidiyoz zaten hayvandan farkımız kalmadı
Ozman ozel an ozel zman kalmazdı
Herkes içli dışlı olurdu 😂
Heryerden inleme sesi gelirdi haha
zaten şu anda ortam çok da farklı değil:)
Bence bunun çözümü tüm evreni kısırlaştırmak :D
Sıradan zaten insnalae abartıyor
oyle olsa ooo cok farkli seyler olurdu
insan arkadaşının alnını öper mi bacım?
Herkesle el sikisilmaz
Zaten çoğu insan için öyle
Bir değeri kalmazdı
herkes tokalaşırdı :)
Ortalık çocuktan geçilmezdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?