Dürüst bir şekilde yapardiffm diye guncelledim. beynin algılamıyor mu zeka üzülürsü bu cümlede yaptimi mi anlıyorsun yapmışsam da yaparım seni hiç alakadar etmez boş varlık
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar erkekler gibi bizim de cinsellik yasadığımız anlaşılmasa cinsel ilişki hayatınızda olur muydu, yapar mıydınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
TCdeki kızların yüzde 80i cinsellikte erkeklerin yüzde 80inden daha tecrübeli zaten...
Anlaşılsada artık büyük çogunluk yapıyo yapmayanda aile korkusundan yapmıyo
Bayanların 5 ilişki sonrası evlilik kurması zorlaşıyormuş. Çok fazla profesyonel olanlar için zor olmasa.
yüzde 91.94 olurdu
soru harika..
Böyle şeyleri saklamayı doğru bulmuyorum
ozle gelirmisnb
Kesinlikle katılıyorum
Zaten anlaşılmıyor
Bakire olmayan birini asla istemem zaten
Hiç seks yaptin mi
Yokk sen?
Güzel olurdu
Yapmam
süper bir soru bence
Sana sormak lazım
Şuandada yapıyorsundur bence 🤣
Dürüst bir şekilde yapardiffm diye guncelledim. beynin algılamıyor mu zeka üzülürsü bu cümlede yaptimi mi anlıyorsun yapmışsam da yaparım seni hiç alakadar etmez boş varlık
Kaşmer
Anandir gotbveren
Senden iyisini göremiyorum
Kızı tanımıyorsun lan anan bacın yok mu senin utanmaz
O önce konuşmasını düzeltsin.
Hem sanane işine bak
Avukatımısın
Hem cinsimden böyle konuşamazsın kızın namusuna dil uzatan sensin sana ne oluyor
Evet karakter youksunu bu rkelelre insan diliyle anlatıyorsun da anlamıyorlar hala mal kafaları ile ısrarla kendi doğrusunu dayatiyo
2 kaşmer bir araya gelmiş işte
Kes sesini keko seni anan bacından iyi biliyorsun herhalde tanımadığın kızlara bunları diyorsun zihinsel özürlü seni
Aynaya bak öncelikle hadi işinize bakın sizinle uğraşamam
Aynaya bakacak yüzümüz var sende yok gibi kim senin kuyruğuna basit bir kızla nasıl konuşacağını öğrende gel
S*ktir git mq p*zosu anan vacin senjn gibi biriyle karşılaşsin da görüm seni
İtjn köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı 🙋♂️