Cinsel ilişkinin renkli ve daha zevkli geçmesi için, çiftler birbirlerine tatlı ve hoş oyunlar oynamaktadırlar. İnanın bu oyunlar yatak odasını daha keyifli bir hale getirecektir. Tatlı dokunuşlar, gözlerin bağlanması, ellerin bağlanması ve o minik öpücüklerin, dil darbelerinin nereden geldiğini bilememek, bir anda hissetmek zevke zevk katmaktadır. Yatak odasında cinsel yaramazlıkları en çok kadınlar mı yoksa erkekler mi daha çok seviyor?
Cinsel ilişkide gözlerin bağlanması mı, yoksa ellerin bağlanması mı daha tahrik edicidir?
hoşlanılan fantaziler uygulandığı sürece her iki tarafta zevk alır bence gözlerin ve ellerin bağlanması harika bir uygulama buna hayır diyecek ve zevk alamayacak taraf yoktur diye düşünüyorum tabi teslimiyet ve güven önemli bunun için😎
Yüzüstü yattigimda ellerimin ve ayaklarımın bağlanması ve vajinaya oral ve gt de... gimin dillemeesi. Sırtüstü yatırıp el göz ayak bağlamak veya el göz bağlayıp domaltip oral yapmasi harika olur.
Yarmazlıklar yapmayı çok severim yeterki beni güzel cezalandırsın😉 tabi ki gözlerimi bağlaması daha iyi olur acaba ne yapacak diye düşünürken yaptıklarını hissetmek beni uçurur
İkisini de istemem gozlerimin baglanamsini istemem cunku onun yuz ifadesini gormek isterim gozgize seviselim isterim ellerimi baglamasini istemem cunku ys adam bayilsa bir sey olsa ellerim bagli hic bir sey yapamam
Her ikisi de farklı zevkli, ama gözlerimin bağlanmasını tercih ederim, bana ne yapılacağını görmeden daha cazip geliyor ama ben partnerimin ellerini bağlamayi severim arkadan
Bir cinsel ilişki de gözlerimin bağlanmasını sonrasında ellerimin sonrasında ikisinin de bağlanılmasını isterim. Aynı şey tabi ben de ona yapmak isterdim.
Önce gözler bağlı olsun. O beni gelecek bilsin ama arkadaşım gelsin. Benim diye onun s. kini yalasın. Ardından ellerini bağlayıp aramıza alalım😉 Double en sevdiğim😉 İlgilenen kızlar varsa buyursun😂
En İyi Cevaplar