Cinsel ilişkide gözlerin bağlanması mi, ellerin bağlanması mı daha tahrik edici?

23 Temmuz 2022
Cinsel ilişkide gözlerin bağlanması mi, ellerin bağlanması mı daha tahrik edici?

23 Temmuz 2022
Beni bağlayan olmadı ama ben bir iki kere partnerimin ellerini arkadan bağlamıştım İlki doggy pozisyonunda ve diğeride misyoner pozisyondaydı demir bir ranzam vardı thsirtumu yırtıp ranzanın başlığına bağlamıştım ve partnerim çıldırmış gibiydi tabi bende öyle..
Partnerimin gözlerini ve ellerini aynı anda bağlamak..
Çünkü hareketsiz kalmanın verdiği çaresizlikle, alınan haz karşında gerekli reaksiyonları gösterememek büyük zevk.. Hani bir yerimiz kaşınır da kaşıyamayız, kıvranırız.. Daha tatlı kaşınmaya devam eder dokunamadıkça.. Bu da öyle bir şey..
Gözlerde merak uyandırdığı için cazip.. Hem ürperti hem de sır.. Nerde ne zaman ne yapılacağı belli değil ve birçok duyguyu aynı anda yaşamak oldukça tahrik edici iki taraf için de...
Bu bağlama tekniğini, uyguladık...
Bağlanan erkek ti.. yani ben... gerçekten partner arzulu bir kadın olunca müthiş zevkli birsey...😍😍😍😋😋😋😋😋
Bence ellerin bağlanması, kravatla, kemerle, kelepçeyle veya en güzeli elleriyle.. Gözlerin bağlanması aslında heyecan verici olabilir, sese, tada ve dokunuşa daha güzel odaklanabilirsin, bir sonraki hamleyi kestiremezsin ama diğer yandan, görmek her şeyi, daha tahrik edici.
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim🌸
Cevap
61Cevap
Evet çünkü heyecanlı olur
Gözler bence.
Ne olacağını, bir dahaki hamlenin nereye olacağını görmemek heyecanı arttırır.
İşte aradıgımız fenomen
@baristokrat 😄
😂 Denemedim ama yapcak biri olsa hayir demezdim mersk ediyorum... Tek dusundugum sey bisey yapamadığın icin kontrol onda ve bu inanilmaz bisey aynisini yasamak ve yapmak kesinlikle. Istiyorum
Gözlerin bağlanması neler olup bittiğini bilmiyorsun her an her şey olabilir heyecan verici
Bence ikiside yapmak gerekiyor belirli zamanlarda
Süprizleri sevmem. Kontrolümün elimden alındığı şeyler hoşuma gitmez. Karşı taraf bağlanabilir ama ben asla
Ellerin bağlanıp teslim olmak daha tahrik edici..
Göz bağlanması.
Karşı taraf ikisinide seviyorsa iyi ama 😂
Benim eller bağlanırsa iş sakata gider iplerken kurtulduğum gibi 😂😂😈
2 si birden birde vucut hareketleri erkekleri daha çok uyarır yani sertse daha çok sert yapar;)
gözlerin bağlanması... güzel fantezi yaşamışlığım var...
İkisi aynı anda olmalı. Nefesi duyuyor hissediyor ama naptigini bilmiyor. Yaptığına karşılık vermek istiyor ama yapamıyor. İyice hirslaniyor. İstek arzu tavan. Karşımda zevkten hırstan kivransin. Acincada parçalar zaten.
Wayyy çok iyimiş
Ben korkarım ellerim bağlanmasından ama
Bence öyle şeylerin olması lazım ama güvendiğin biriylen sıradan seks zevk vermez bir süre sonra yaşamak lazım eğlence
Aynen öyle yoksa tadı çıkmaz değmeli😅😅🙈
İki tarafda istekli olmalı
Hayaller hayatlar ama
Sıcak soğuk yapmış bir kadın ellerini bağlayıp ilginç gelmişti
Ikisini de aynı anda tercih edebiliyor muyuz?
gözlerin bağlanması.. ne yapılacağını bilememek daha cezbedici
İkisi de tahrik edici değil sevmem. Dokunmak isterim görmek isterim sevdiğim insana.
Elleri bağlayıp gözlerine bakarak gogogo bacak back back 😂🤣
Vallahi Hiçbiri de tahrik edici değil Hepsi de itici bence çok sakıncalı durumlar
Gözlerin bağlanması korkunç, korkunç olduğu için de tahrik edici.
Sevenler birbirlerine kalpten bağlansınlar da gerisi onların kendi özel hayatlarıdır. 😊
Ellerin bağlanması derim. Kadın tamamen erkeğin hakimiyetinde kalıyor
Ellerimi bağlarlarsa sanırım tehlike modu açılır saldırıya geçerim olmaz göz olsun
Kalbin ve yüzüklerin kırmızı kurdele ile bağlanması.
Eller olur da gözlerin bağlanması güzel durmuyor.
Karşı tarafa bağlanmak önce sonra gözler kapalı olsun ki ne yaparsa sürpriz olsun
Gözlerin bağlanması. Ellerin bağlanmasında itaatkar durumuna düşüyorsun hakimiyetin tamamen karşı tarafta olması güçsüz hissettiriyor bana
🤔
Yani karşı tarafın ellerini bağlamak hoşuma gider ama benim ellerimin bağlanmasını istemem
Bencede karşı tarafı bağlamak daha zevkli:)
O mu bu mu şeklinde sorulan sorulara bambaşka bir yanıt vermek çok sinir bozucu ama duramadım yazmak istedim. İkisi de çok rahatsız edici.
Bence ellerin bağlanması
sen ikisinden birini uyguladın mı peki hangisini?
Eller asla olmaz gözler olabilir
Ellerin baglanması çogunu tahrık eder kişiye göre değişir bu durum
İkisinide bağlıycaksın. gözleri bağlayınca ne olacağını merak eder elleride bağlayınca çaresizliği hisseder ona hakim olduğunu anlar
Basireti bağlanmasın da 😅
Eller, gözler birlikte 🤭
Bir gün eller başka bir gün gözler bağlanabilir değişiklik iyidir her zaman
Sanırım gözlerin bağlanması
bilemedim şimdi. ben ruh halimi izleteyim istersen ;
https://www.youtube.com/embed/2hx9J95Cm0cHer taraf bağlansın işt🤣
Her ikisi de olmaz mı? Tabi bunu isteyebilecek bir kadın
Ben hem elleri bağlarım hem gözleri sonra her yeri yalar öperim ve sonra elime kuş tüyü alırım. Neyse gerisi pek yakında 😋
Bunu bilemem.

bu fatneside hersey yapılaırsa doruk noktaya ulaşırsın cırılcıplak işkence gibi
Karşı tarafa güveniyorsam gözlerimi bağlamasına izinverebilirim eller benim hassas noktam ya karşı tarafı bağlamakta hoşuma gidiyor ama bağlanmak daha çok
ayaklarıda dahil et ama istediğin zaman hemen çözülebilsin.
Sert olunması daha tahrik edici
Benim altımda olunca zaten kaçamaz :))) niye bağlayım mi
ellerin bağlanması çok daha güzel
Her ikiside extrem mi olur 😂
Hic biri beni cezbetmiyor
Ellerin daha iyi gibi diğerine göre
Gıcıkkkkkkkk
O duruma gelelim de gerisi kolay 😂
Bence her ikisi daha mantıklı:)
Denedim zevk almadım tecrübe ))
Ellerin bağlanması..
Denemedim hiç, o yüzden bilemiyorum :))
Komple mumya gibi heryerin sarılması
Hiç bir yer bağlanmasın, özgür ve görerek…
Bağlayıp mum damlatsın
Resimdeki filmi izlemiştim
Gözlerin bağlanması daha tahrik edici.
eller kesinlikle
eller bence daha iyi
İkisi de ayrı ayrı güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?