Kesinlikle gözler diyorum

Ellerin bağlanması daha savunmasız hale getirir insanı.. Ne kadar direnirse dirensin karşı koyamaz.. Ellerin bağlıyken gözlerinin açık olması ve izlemen muhteşem bir haz bana göre.. İnsanı çılgına çevirmeye yeter de artar bile 😏 Keyifli günler..
Çok doğru
Selam
Tabiki elim bence elimi bağlasa daha iyi olur hatta isterse elimide yatağın başına sabitleyebilir o zaman kontrolümü yitirmiş olurum istediğini yapabilir dilini ellerini derinlemesine kullanabilir alacağım zevk karşısında sadece kıvranırım elimden bir şey gelmez bence bu zevk verir ama şöyle düşününce gözü bağlayınca daha çok sürpriz yapabilir mesela vajinal yaparken anal yapabilir ses tonum değişir her ikiside olur mu?
#perso
Gözlerin bağlı ellerin açık olursa her an gözlerini açabilmek ihtimalin olduğu için ellerin bağlanması çok daha tahrik edici olur. Çünkü ne yaparsan yap kurtulma ihtimalin yok :)
Sadece iki seçenek var ise ellerimin bağlanmasını isterim. Gözlerimin görmesi gerek. O arzuyu, isteği, tenime dokunuşunu görmem gerekir. Öyle daha fazla tahrik olurum ve diri dururum. Gözler bağlı olunca ne kaçırdım acaba diye düşünmekten kendimi alı koyamam. 😂
Cevap
92Cevap
Kesinlikle gözlerin bağlanması daha tahrik edicidir.
Eller bence. Gözler kapaninca partnerinin kim oldugunun biraz önemi kalmiyor tamamen hayal gücünle basbasa kaliyorsun bir bakima mast'in güncellenmis hali ama ellerin baglanmasi kendini kime teslim ettiginin göstergesi, biraz da sertligin
Elin bağlanması karşı tarafı hareketsiz yapar ve heyecan verir
Ama gözün bağlanması karşı tarafın herşeyden habersiz olacağını gösterir ve kat be kat heyecanlı yapar
Bilemedim şimdi ikisi demek yok mu ya 🤦♀️
gözler hadi neyse de ellerimin bağlanması için ölmem lazım öleyim daha iyi kelepçe bağ vs beni kimse bağlayamaz
sebebi de izlediğim şu film 😀
@Zahidexxl çok korkunç ya filmi izlesen hele var ya uçuk çıkarırsın
@Zahidexxl izleme zaten bende izlemez olaydım 😀
El teması olmadan olmaz, her yerine dokunmak , hissetmek , o hazzı görmek lazım🙈el kol, göz vs bağlı olmaz benim ☺️
Hala bakir bir birey olarak ilk deneyim için tecrübeli birisinin olmasini isterdim ve parmaklar iç içe geçmiş şekilde tüm kontrolu ele almasını isterdim. Kisaca tamamen kendimi karşıya birakmak isterdim ya da teslim etmek mi denir oyle bir sey işte. Gözümü bağlarsa gerilirim sanirim
Ellerin bağlanması bir şey yapmak isteyipte yapamaması mesela oral yalarken ellerini kullanamaz kafasından bastıra bastıra dibine kadar nefessiz bırakmak daha güzel ağzından tükürukler. akmasi felan 😊
Cinsel ilişki esnasında ellerin ve gözlerin bağlanması hatta ayakların da bağlanması oldukça ilgi çekici ve azdırıcı etkisi vardır. Ben hepsini de severim. Duygusal ve seksüel bir bağ ile bağlaç kurup seks yapmak mmm enfes olur.
Baglayacaksin ellerini
Domaltacaksin kalçasini
Ağzına topu verip
Basacaksin girbaci
Hunharca
Hoyratca
Acimadan 😝
Evvela 34 bedenli Küçük memeli Küçücük fındık kalcali Incecik bacakli gari şart😝

bu tarz yatakta bağlanma olabilir. Acil bir durumda kendi kendime bağlardan rahatça kurtulabiliyim.
Ikisini de tercih etmem sıkınmak isterim görmek isterim
Dokunmak***
Him en çok bı erkekte nereye dokunmayı seversin
Her ikiside hatta eller ve ayaklarin yataga baglanmasi daha da guzel olur. Kaldi ki boyle bir durumda guvenli sozcugu de olusturmak gerek. Sonra veryansin... 👍
Hepsinin zevki başka ama eller daha iyi gözleri açık olmalı ki girerken oda izlemeli ve benim o anki aldım zevki görüp delir meli
Gözümü kapatmasına izin vermeyeceğim için el diyorum direkt
Elleri bağlamam sadece doggy de arkadan elimle kollarını kilitlerim.. Gözlerini bağlamak benim için daha heyecan verici olurdu..
Dudakların bağlanması öpedikce cılkını dönmesi sonrada özgürlük tabiki cıldırasıya seks sonrası 😂dene
Eller daha etkili olabilir, bazı üçkağıtçı hanımefendiler mutlu sonu geciktirmek için elleriyle bizi itiyor çünkü :D
Ne kendimi bağlatırım ne de birini bağlarım. Sevmiyorum çok bu tür sert fantezileri
Elleri ve ayakları yatağa kelepçeleyip gözleri bağlamak daha zevkli
Ellerin bağlanması karşı tarafa daha fazla zevk verecektir.
Ellerin bağlanması daha tahrik edici bence. Hatta bacakların bağlanması da olabilir.
İkisi de değil bence iki tarafın da özgür olması gerektiğini düşünüyorum ya da karakterim buna el vermiyor.
Hiçbiri ya ne öyle tecavüz eder gibi :D her şeyin bir üslubu varshshhs
Ben bağlama taraftarıyım. Bağlanma taraftarı değilim.
Bağlamakla bitmiyor olay tabi. Kırbaç kullanmasam olmaz :D
O zaman saçlarını çekip seni kendine çekerek domaltıp ya da duvara yaslaması tam senlik
El göz bağlama neresi tahrik oluyır. Bir bende mi sorun var.
Fantezi yapmak çiftin fantezi yapması harika oluyor
Senin gözlerin güzel. Bence o an kapanması hosuna gitmez.
Bence de gözler bilmeden bir yerime aniden dokunulması bana haz veriyor.
İkisde çok tahrik edici en güzeli ikiside bağlı olması en güzeli ama ben eller diyorum
Hapse mi gidiyoruz yatağa mi 😀😀
Ah çiçeğim🌸
Naber bebeğim
İyi çiçeğim senden
Cok şükür idare ediyoruz.
Gözler görmelıde en tahrık edici patner ateşlı olmalı benim gibi iki sat cıkrmdan devam hastanelik edene kdar 😏😏
Ikisi de olmamali.
Bence altının bağlanması cok daha tahrik edici.
Altina bez baglamak muthis olur.
Gözlerim acık kalsın 😏
Ikiside baglanmalı
Gerekirse bir de ağız topu 😀
Ama gozler kisa bi onsevismeden sonra çözulmeli.
Kadının beni baglayan taraf olmasi hosuma gider.
ağız topu hiç estetik değill 👎
Gözler. Çünkü gözler yarragin aynasıdır. Pardon kalbin aynasıdır
Ikiside farklı güzeldir eminim. Denemek isterdim ikisinide. Ellerin bağlanmasını eşime teklif ettim kabul etmedi diğerini de etmez eminim
Gözlerim bağlanınca canım sıkılıyor
😀😀
Kesinlikle gozlerin bağlanması daha tahrik ediyor beni.
Ellerin bağlanması olabilir
Eller bağlı olmalı zevkten kıvrandırmalı
Sen hangisini kullaniyon
İkisinin bağlanmasını tercih ederim.
İkisinin + ayakların da bağlanması
Bağlamaya gerek yok. Ben zaten sımsıkı sabitlerim.
Eller ellerrrr... o an aldigi hazdan ellerini hareket ettirememwsi ve cilginca yalvarmasi wuuwwww haz dorukkk
Bence ağız baglanmali
sayılır çünkü ne yapacağını bilmiyorsun
İkisini de bağlıyor um
Ellerin kelepcelenmesi.
Gözler, elleri bağlamam da bağlattırmam da...
Beni hiç tahrik etmiyor
ellerin bağlanması bence
Arada denemek daha farklı heyecan katabilir.
Bence ellerin savunmasız bir şekilde izliyorsn
İkiside baaglanmalı
Hiç yaşamadım ama sanırım eller bağlanması
İkiside çok güzel
ellerin
Gözlerin bağlanması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?