Cinsel Yaşam Seks esnasında göz ve el bağlama olayı sizi etkiler mi? Ozkan_maran Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne yapacağından habersiz olmak... Güncellemeler+1 yıl Guncel Seks esnasında göz ve el bağlama olayı sizi etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkeğim önünde diz çöktüğüm an gözlerimi bağlayıp, saçlarımı kavrayıp dudaklarımı penisine doğru sürüklesin.. 4 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bagladim ama sonra pisman etti. beni bagladi tedirginlik ve zevk bir aradaydi. ama ben goz temasi seviyorum bitene kadar. 8 2 Yorumla gannicus06 +1 yıl Demiştm Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Gözler olmasa bile eller ve kollar bağlansa. Istesende kipirdayamasan gözleri bağlamaya gerek yok zaten Yorumla
RujluVeÖfkeli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Benim hoşuma gider beklemediğim şeylerin bir anda ben farketmeden olması heycan verici 3 1 Yorumla Boyka06 +1 yıl Mesela ansızın dil atılması gibi 😍 Yorumla
pelonk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Ekstra bir etki yaratmaz ama karşı taraf isterse saygı duyarım 3 2 Yorumla nedesemaz06 +1 yıl Saçlarını çekip dudaklarına yapışılsa hoşuna gider mi.. bu arada dudakların çok güzel Yorumla pelonk1 +1 yıl Sen ne diyosun arkadasım? Tam bir abazasın sıktın Yorumla
bakımlı_1_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Ben pek sevmem ya oyle benim partnerimi gorup o zevkli halini gozlerini kapatip inledigi hali gormem lazim bunlar beni daha cok azdirir 0 0 Yorumla
Akbey_52 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Yok abi benim de alamazsın. Kadın milletin içine belli olmaz bıçakla gelir deşer bizi. 0 0 Yorumla
Boyka06 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Benim tarzım değil ama partnerim isterse onun gözlerini kapatırım 0 0 Yorumla
hancerrr Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Hayır etkilemez partnerimin gözüne bakmak isterim o an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tedirgin eder rahatsı olurum 8 2 Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Hic denemediysen bilemezsin Yorumla Yalinizadam_98 +1 yıl Bencede sikintili Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yani yerine göre güzel olabiliyor evet. 6 7 Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Yerine göre,? Kötü hissettigin oldumuki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evey Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Detay istemiycem. Kötüyse anlatmak olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişik bir duyguydu. Habersiz ve mecburdum diyebilirim Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Zorla yani :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gibi gibi. Ama bir gün olacağını biliyordum. Yorumla Ozkan_maran +1 yıl O ne demek. Çok karmaşık gizemli birisin 🤔 Yorumla
gannicus06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Bazı kadınlar goz teması ister 0 1 Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Bazı kadınlarda hükmedilmesini Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır etkilemez 0 1 Yorumla Ozkan_maran +1 yıl Deneyip bu cevabi verdiysen sorun yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Erkeğim önünde diz çöktüğüm an gözlerimi bağlayıp, saçlarımı kavrayıp dudaklarımı penisine doğru sürüklesin..
Bagladim ama sonra pisman etti. beni bagladi tedirginlik ve zevk bir aradaydi. ama ben goz temasi seviyorum bitene kadar.
Demiştm
Gözler olmasa bile eller ve kollar bağlansa. Istesende kipirdayamasan gözleri bağlamaya gerek yok zaten
Benim hoşuma gider beklemediğim şeylerin bir anda ben farketmeden olması heycan verici
Mesela ansızın dil atılması gibi 😍
Ekstra bir etki yaratmaz ama karşı taraf isterse saygı duyarım
Saçlarını çekip dudaklarına yapışılsa hoşuna gider mi.. bu arada dudakların çok güzel
Sen ne diyosun arkadasım? Tam bir abazasın sıktın
Ben pek sevmem ya oyle benim partnerimi gorup o zevkli halini gozlerini kapatip inledigi hali gormem lazim bunlar beni daha cok azdirir
Yok abi benim de alamazsın. Kadın milletin içine belli olmaz bıçakla gelir deşer bizi.
Benim tarzım değil ama partnerim isterse onun gözlerini kapatırım
Hayır etkilemez partnerimin gözüne bakmak isterim o an
tedirgin eder
rahatsı olurum
Hic denemediysen bilemezsin
Bencede sikintili
yani yerine göre güzel olabiliyor evet.
Yerine göre,? Kötü hissettigin oldumuki
Evey
Detay istemiycem. Kötüyse anlatmak olmaz
Değişik bir duyguydu. Habersiz ve mecburdum diyebilirim
Zorla yani :/
Gibi gibi. Ama bir gün olacağını biliyordum.
O ne demek. Çok karmaşık gizemli birisin 🤔
Etkiler ve eski sevgili çok bağladım
Bazı kadınlar goz teması ister
Bazı kadınlarda hükmedilmesini
Hayır etkilemez
Deneyip bu cevabi verdiysen sorun yok
Sevmem.
İyi bence