İşte benim alanım. Yakında bu konu üzerine bir bence paylaşmayı düşünüyorum. Bence her kes için bu durum farklıdır. Kimi kısıtlanmayı (ellerin ve ya ayakların bağlanması) severken, kimisi de gözlerin bağlanması sonucu diğer duyular daha hassaslaştığı için bundan daha fazla zevk alır. Bana göre hepsi denenmeye değer ve ilişkiyi her zaman canlı tutar.
Kadınlar ne kadar istemem dese de sert hoyrat davranılmasını olunmasını daha çok seviyor ve haz almada tercih görüyorlar. Bu nedenle fantazi dünyaları daha geniş olduğunu düşünerek ikisininde kendine özgü farklı alt tercihlere bağlı olabileceğini düşünüyorum. Mesela gözleri bağlı bir kadın, farklı erkekleri hayal edebilir arzu edebilir bu nedenle aynı anda bir kaç erkek arzu edip, bunu da gözleri bağlı olarak göz teması olmadan sadece zevke odaklı olmayı arzuluyor süslüyor olabilir. Elleri bağlı olanda köle arzusu gibi hoyratça sert bir şekilde cinsel eylemleri arzu ediyor olqbilir
Gözlerin bağlanması güzel bir detay olsa da, ellerin bağlanması oldukça tahrik edicidir. Gözler bağlandığında dokunarak tüm her şeyi hissedip zevki yaşayabiliriz ama eller bağlandığında cinselliğin önemli detaylarından olan hissetmeyi yaşayamadığımızdan bizi zorlayacaktır.
Gözlerin bağlaması... Partnerinin ne yapacağını tahmin etmek zorunda kalırsın zira.. nereye dokunacağını, nereyi öpeceğini , nereyi ısıracağını göremeden sadece hissetmek elbette daha tahrik edicidir.
El ve gözleri bağlayıp kadına oral yaptırmak hem erkek için hemde kadın için oldukça zevklidir gadası. Gözleri görmeden penisi ağzıyla arayan bir kadının görüntüsü erkeği, ziyadesiyle beni çok tahrik eder.
Fantazide herkes herşeyi seviyor yapıyor ama pratikte bu kadar cesaretli olunmuyor. Hele ki bizim Türk erkekleri 2dkda boşalırken fantazilerin gerktirdiği zaman aralığına pek ulaşamazlar. Skdkjf
Ama hepsi maşallah bağlıyor, uçuyor kaçıyor.
Hanımlar da farklı değil. Şöyle yaparım böyle ederim, de pratikte "ı ıh o olmaz, istemiyorum". Az atalım :)
Fark etmez bu kişilerin sececegi birsey. kişiden kişe degişir ama birini secen digerinide secer. İlişkide hazzı etkiler tabi hersey zevk icin. Kişiler monotonluktan cıkmak ugruna yapılan aktıvıtelerdir bunlar. yanlız kalcaya atılan saplak zevktendir. erkek asırı keyif ve zevk alınca yapar bu hareketi. erkek ve kadın dunyasında farklılıklar oldgu gibi cinselhayat acısından da farklılık vardır. Bundan ötürü iyi bir seks panteri bulmak asırı zordur. Herkes kaldıramaz ve herkes sevmeye bilir. Ama illaki ilj denemeside olsa keyif verecegini dusunuyorum.
Baya yazmısım yav :) umarım sacma degil iyi bir yorum olmustur.
bu tür fanteziler bence çiftin kabullenip hazır bir durumda olmasına dayalı illa yaşamalıyız diyorlarsa birbirlerini acıtmamalıdırlar. bence popoya atılan şaplaklar bunlardan en güzeli :D bazen bu tür fanteziler cinsel olayın zevkine zevk katıyor ama takıntıya kaçmasın
Hiç biri tahrik edici değil.. Beni en çok tahrik eden ayakta iken kadın öpe öpe koklaya koklaya külotunu indirip çıkarmaktır.. Yatakta her şey karşılıklı serbest olmalı.. Kadın her pisizyonda dişiliğini sergilerde cinsellik o zaman efsane olur.
gozlerımın baglanması.. ne yapacagını gormuyosun heyecan yaratır
12
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ellerimi de gözlerimi de bağlasın sonra ağzıma uzatsın görmeden emmeye çalışayım çok zevkli oluyor sonra geriye çekip aramamı istiyor inanılmaz zevk alıyorum.
Bir fantazi odası düşün eller her iki yandan kelepçeler ile bağlı gözlerde aynı şekil ve tüm vucudunda bir buz tanesinin dolaştığını hissediyorsun boynunda göğüs uçlarında ve kasiklarinda zaten tüm vucudun alev alev yanıyor kalan buzu vajina ya yerleştirip sonrasında dilin devreye girip harika bir oral zevki kadın her aldığı zevkte istemsizce kelepçelere asılıyor kontrolsuzce bu zevki yasamayan kadın yasatamayan erkek ikisi içinde büyük kayıp her iki tarafında denemesi gereken bir şeydir bu
gözlerin bağlanması görme duyusunu ortadan kaldıracağı için dokunma duyusunun ağırlığını artırıp heyecanı ve zevki artırabilir ama ellerin bağlanması bana saçma geliyor kim ne derse desin seviştiğim kadın bana dokunsun okşasın tırnaklarını sırtıma geçirsin vs isterim ben
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkiside olacak diz çöktürüp gözlerin falan bağlı şekilde ağzına verecek.. ya da o uzanacak gözleri falan bağlı şekilde sen üstüne gidip emeceksin
Birgün sevgilimin ellerini ayaklarını bağladım sonra gözlerini bağladım kulağına gidip sana tatmadigin birşey tattircagim dedim sonra odadan çıktım zile bastım kapıyı açtım odaya girdim iki kişilik ses çıkardım ve sevgilimle sevişmeye başladım sadece kıvranıyordu hiç yapmadığım değişik şeyler yaptım beni başkası şansın diye herşeyi yaptım onun baldirini emerken titriyordu vücudu vsvsvs bu deneyimi deneyin yok böyle haz
Yapacak kızı bir bulalım da. Neyin tahrik ettiğini sonra düşünürüz... 😄😄 Sapık damgası yiyoruz sonra yavv. Ama saydıkların arasından popoya şaplak dışında hepsi ilgimi çeker
Önce eller bağlanıp çaresiz bırakılmalı, sonra çaresizlik içerisinde iken gözler de bağlanarak heyecan ve merak uyandırıcı davranışlar yapılmalı :) Yani öyle çok detaylı yazılmıyor buradan ama yapılabilecek 3 5 şey var :)
Ben ellerini deri bilek kelepçeleri ile arkadan bağlıyorum. Ara ara göz bandı da takıyorum ancak gözlerin sürekli kapalı tercih etmem. Gözlerindeki şehveti, isteği görmem gerekli.
Bir şeyleri yaşamak için sadece görmek ya da dokunmak önemli değil önemli olan arada elektiriklenme alınan keyif bence partnerinle ilişki esnasında güzel bir fantezi kurmak gerekli bağlanma vs değişik fanteziler heyecan katacaktır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkisinin beraber bağlanması çok daha hoş olur bence.
Hepsini denemiş biri olarak fikrimi paylaşayım, gözleri bağlamak. Çünkü fantaziniz ne ise konsantrasyonunuz çok yüksek oluyor🔥 Tabii diğerleride aynı anda olunca NİRVANAYA ulaştırıyor😈
Ulan lafa gelince malak gibi yatmayın derler sonra elini gözünü bağlarlar. Yani kurbanlık koyun muyum ben niye bağlıyor beni? Ben serbest serbest seviyorum 😬
Partnerimde Gözleri bağlarken ellere nazaren daha olumlu ve daha heyecanlı reaksiyonlar alıyorum. Birinde çaresizlik diğerinde belirsizlik var. Belirsizlik daha heyecanlı
ellerin bağlanması tabiki tüm savunma sistemi düşmüş çaresiz bir şekilde yatakta sere serpe yatıyorken onu zevkin doruklarına çıkarmanın hazzı paha bir çilemezzz
İkisinin de yeri ayrı. Eril bir yorum olarak almayacaksanız partnerin elleri bağlandığında bana yaşattığı çaresiz kalma hissi çok tahrik edici. Sanki sınırsız kontrol hissi yaşatıyor. Gözlerde ise belirsizlik, ne olacak hissi tahrik edici.
Sacma sapan fantaziler yüzünden çogu erkek kadin aldatiyor ayriliyor eşinden çunku çogu kadin istemiyor bu sekilde hep palavra yok öyle yaparim yok böyle yaparim diyolar ama icraat sıfır