İlk defa birine güvendim. Seks olmadı ama sevişme anlamında bir şeyler oldu. Balık etli çevre tarafından çok hoş bulunan bir insanım. İşin içine sevişme de girerse ilişki sağlamlaşır sanmıştım üstelik tutkulu bir kızım çok güzel sevdim onu. Başka bir kızla olan flörtöz mesajlarını gördüm ara ara konuşmuşlar. Rest çektim. Hani ilişki sağlamlaşırdı? Düzgün iyi çok güzel olmak yetmedi. Başkası baksa yan yana gördüğünde bu kız bu adama 100 beden fazla derlerdi. Hiç umursamadım. Bana olan merhameti sevgisi ilgisi zeki oluşu bana yetti gerisi boş dedim. Ben bundan sonra ne yapacağım ya? O kadar üzgünüm ki. Kullanılmış çöp gibi hissediyorum. Bu adam beni kaybetti anlasın istiyorum. Anlasın ki hayatının en büyük hatası oldu bu. Ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kim dedi sana sevisince opusunce saglamlasacagini madem pisman olacaktin niye yaptin anlamiyorum sizi biseyi yapmadan sonuçlarını bi dusunun cocuk degilsinizki inandim ettim diyesin bundan sonrada o ole hata filan yaptim demez unut yani onu
Bunlar yaşanacağını nerden bileyim evlenmeyi istiyorduk. Ufak tefek şeyleri de yaşamak istedim. Yaşadıklarımdan hiç pişman değilim. Ama keşke doğru insanla olmuş olsaydı.
Evlenmeden yasadigin her insan yanlis bu sana tecrube olmus oldu evlenicez cok seviyorum senden baskasi yok kelimelerine inanma hatta evlenincede olabilir bu basina gelen
Teşekkür ederim
🤗
seks ya da sevişme olunca bağlılık olur düşüncesi yanlış tabi ki. Taraflardan biri tek seferlik bakıyor olabilir.
Hayatımızı planladığımız insandı..
Yanlış kişiye denk gelmişsin. O her çiçeğe konmak isteyen arı misali davranmış. İyiki evlenmemişsin
Doğru çok yazık
Evet. Geçmiş olsun
Sana 'saglamlasırdı' diyen kimdi ya? Her denilene ne bakıyosun
Öyle bir algı vardı neyse sende lütfen bu şeyleri yaşamış bir insana yüklenme yüküm ağır
Ya en azından seks olmamıs. Ama yine baskasıyla konusuyo. Bırak gitsin. Sen de asla sevisme bir daha
Kızla flörtöz mesaj atması yeterli sebep değil mi..
Yeterli iste o yuzden diyorum bırak gitsin diye
Her hangi biriyle sevisme yani
Seninle seks olmamıs. Kızla degl boş ver kızı
cinselliğin ilişki sağlamlığında bir önemi yoktur ki kandırmışlar seni
Sonuçta seninki yuzeysel ve daha elde edememiş pişman etmek için başkası var iyi ki sana değil ona verdim kaybol de
Öyle basit bir insan değilim
Basitsin demedim yap da demedim pişman et sozde
seninle sevişmek isteyen adam herkesle ister , onun kaybedecek birşeyi yok ama sizin oluyor
Öyleymiş demek ki göremedim üzgünüm
emin ol seni kaybettiğine de üzülmez , kendine yeni bir sayfa aç ama ilk önce iyice tanımanı öneririm , işin cinsel boyutunu gerçekten seven adam düşünmez de teklif etmez de
Teklif etmedi hatta yaşamak istemiyorum dedim saygı duydu ciddiyet olunca olur sen nasıl istersen demişti bu olanlara hala inanmıyorum
yanlış anlama da her şey sen istersen olur ondan sonra siz kızlar kendi kendinize vah şöyle vah böyle beni kullandı iyice tanımadan evlenmeden yapmayın sizde
Bende aynı şeyleri yaşadım seninle. Şu an nasılsın, ya da neler oldu inşallah burdasındır...
Hata onda sende değil her erkek ayni degildir
Böylesi çok ağır geldi her erkek aynı mı değil mi hala genelleme yapmak istemiyorum ama çok fena kandırıldım onu çok net biliyorum.. Demek ki o dokunuş bakış gülüş her şey yalan olabiliyormuş
Evet ayrıca balık etli dedin ya çoğu kız balık etli diyor kendine ama değil. Bunu da iyice emin ol
Öyleyim ve hatlı bir vücudum var. Ne geldiyse başıma bundan geldi. Hep öyle yaklaşmaya çalıştılar. Hiç kabul etmedim. Kimse kalbimin güzelliğini görmedi. Bu insanın gördüğünü hissetmiştim o da sadece illüzyonmuş.
Ben burada insanlara yardım etmek için burdayim özellikle bu konularda çok donanimim var. Istersen beni ekleyebilir fikir alisversi yapabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bazı zamanlar insan tanımadığı kişiye daha rahat aciliyor
Ne mi yapacan ne yapmak istiyon
Ayrıldım
En güzelini yaptin
Yapacak bisey kalmamis
Mental anlamda çöktüm
Herkesin başına gelebilir takma boş ver
Bazen cinsellik bağı kuvvetlendirir
Aynı hatayı tekrar yapma
Sana kim de ki altına yatarsan bağlanır diye
Kaba bir tabir olmadı mı :((
@Hayatbanagüzelbe olsun
Sevgili hemcinsim inşallah içine merhamet serpilir ve umarım o tabirinle sende başka birinin altına yatmazsın. Azıcık merhamet ve empati çok değil.
Üzülme kardeşim
Ah ah bana ne güzel akıl veriyorsun şu yorumun da ki mantığı keşke ikili ilişkilerinde de koruyabilsen canım kabalaşmam kıyamadığımdan ve çok kızdığımdan sana kim dedi sevişme cinsellik olursa bağlanır diye bu aynı neye benziyor biliyor musun berbat karakterli biriyle evlisin adam senden bi haber hâlâ bekar hayatı yaşamaya devam eder ama söz de eş dost ya bi çocuk yap bak nasıl evine bağlanır değişir mantığı çocuk yaparsın ama hee şey daha berbat olur boşanırsın olan çocuğa olur biraz mantık biraz kendi değerini bilme ile kimse kullanamaz sizi ben 7 senelik evliyim her şeyi eşimle yaşadım çok şükür
Kendi kaybeder kanks boş ver takma kafaya
Keşke söylendiği kadar kolay olsa
Ben 32 yaşındayım hiç ama hiç aşık olmadım belki bana kolay sana zor benim dediğimi yapmak iyi tarafından bakarsan daha kolay yapacağına inanıyorum
Beni kaybettiğini biliyorum ama benim yaşadığım bu hüsran ne olacak
Zamanla iyileşirsin inşallah kafana takma mümkün mertebe
seni beğenmemiştir