Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişkiden kasıt umarım salt gelecek için evlilik planları yapılan ilişki değil, içeriği bakımından ciddi ilişkidir. Yani umarım ciddi ilişki ile soruda kastedilen gelip geçici heves olmayan, "bugün var, yarın olmasa da olur" diye düşünülmeyen, insanın kendisini özel ve önemli hissettiği, değer verdiği ve değer gördüğü, birlikte kaliteli vakit geçirilen, kadın ve erkeğin birbirine bir şeyler kattığı ilişkidir. Cinsellik ise böyle bir ilişkinin olmazsa olmazıdır. İlişkinin bu kadar derin ve duygusal yaşandığı durumda cinsellik tamamlayıcıdır, bağlayıcıdır ve mutlaka olmalıdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCiddi iliski sevmem, ilişki dediğin eğlenceli olmalı. 💃🎶🎵🎼
Cinsellik, ilişki ciddi veya değil belli bir aşamaya gelindiğinde yaşanmalı.
Sadece sosyal baskı altında olan bakire olanlarda bu duruma saygı duyulup, sınırlar bu şekilde belirlenmeli.
Inançsal durumlarda ise bu sınır en başta belirtilmeli ki insanlar ilişkide buna göre karar vermeli.
Ben şahsen beraber olacağım kişinin sonradan pişmanlık ve üzüntü duyacağını hissedersem, cinsellik onun zaafi dahi olsa bu durumdan kaçınmaya çalışırım. Sonuçta kendi menfaatim için karşımdaki insanı zor durumda bırakmayı kendime yakistirmam.23 Yorumla- +1 yıl
Mukemmel bir düşünce be seni tebrik ediyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel soru olunca.. Ben de seni tebrik ediyorum arkadaşım 😊👍
- +1 yıl
Teşekkürler 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılBu ciddiyet meselesi değil bence. Güven meselesi. Ancak partnerler birbirine güveniyorsa seks yapmalı. Ve bunun akabinde beklenti içine girmemeli taraflar.
Ciddiyet konusu samimiyetsiz geliyor bana.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki içinde olduğum kadınla seks yapmayacağım da başka kadınla mı yaşayacağım? Elbette ilişki içinde bulunduğum kadınla seks yaşamak benim için olmazsa olmazdır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik olmazsa olmaz. bir süre sonra monotonluğa ve ilgisizliğe dönüşebilir
10 Yorumla
+1 yılCinsellik eninde sonunda olucak zaten. Evliligimde bebegimi leylekler getirmeyecek. Sadece benim kadar istekli bir esim olsun isterdim. Olmazsa olmaz degilse bile önemli yere sahip
16 Yorumla- +1 yıl
Bebeği leylekler getiriyor ama 🙄
- +1 yıl
@İstanbul_bey ben leyleklere güvenmiyorum. Düşürürler bebegimi😂
- +1 yıl
😄
- +1 yıl
Evlilik öncesinden bahs ediyorum, evlenme yoluna girmiş ciddi ilişkilerde cinsellik olmazsa olmaz mi?
- +1 yıl
@Hayatİstanbul77 ee oluyor zaten olmalıda illa imza şart değil
- +1 yıl
Olmazsa olmaz degildir, olursa ikimizde keyif alırız sadece.. Keyif almak ve verimi arttırmak icin onemli bir yere sahip. Sonradan pismanlik olmayacaksa yaşanmalı..
Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Şöyle diyeyim. Bir salata aldınız. Yağı, tuzu, limonu olmazsa olmazı mı diyorsunu. Olmazsa olmazı değil ama, o ilişkinin tamamlayıcı tadı... Olmazsa da olur ama tatsız olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu benzetme evlilikler için geçerli olur. Sevgilin döneminde cinsellik olmazsa olmaz diye tutturan taraf hatalıdır, partnerine saygısı yoktur.
+1 yılCinsellik benim için aşktan geçer bu yüzden benim için olmazsa olmazlardandır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç olmazsa olmaz diye bişey yok ben 4 yıl sürdürdüm ama hiç ilişki yaşamadık 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Demek ki olabiliyor.
olmaz gibi ama sabredip evlenmeyi bekleyen çok var ve doğrusu bu gibi.
12 Yorumla- +1 yıl
Partnerin isteklerine saygı duymak gerekir
+1 yılBir İlişkide Benim Açımdan Söylüyorum Fiziksel Anlamdan Çok Ruhsal Anlamda İlişki Kurmak Daha Anlamlı Geliyor Fiziksel Olarak Belli Bir Gün Sonra Soğursun Yani Cinsellik 2 Plan Her Zaman Benim İçin..
20 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmaz diye bir şey yok.. Olsa daha sağlıklı olur bilinçli çiftler için..
10 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmaz diye bir şey yok. Önemli olan kişiliklerin birbiri ile uyumudur. Tabular olsa da birlikte üstesinden gelinebilir, birlikte sabır gösterilebilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen önemli olan bireylerin ne istediği ve birbirlerine müsamaha gösterebilmeleri
- +1 yıl
Kesinlikle. Bence insanlar arasındaki en önemli şey saygıdır. Karşımızdaki insana saygımızı koruduğumuz sürece hayat kendi yolunu bulur.
- +1 yıl
Aynen.
+1 yılNeden olmasın! Cinsellik elbetteki önemlidir, ancak her iki tarafın buna yaklaşımı son derece etkilidir. Bir taraf bunu zamansız buluyorsa buna saygı duymak gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu devirde cinsellik isteyemen kız var ama bi ilişkide cinsellik istemeyen erkek yok ya
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşte ne güzel ama karşıma çıkanların hepsi istiyor
- +1 yıl
Saygı duymasını bilen erkek ısrar etmez ve bekler.
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ben dün eski sevgilime şans verdi beni gerçekten istiyorsa bekler
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadin garanti istedigi surece olmaz ama istekler arzular yanginlar libidolar neyi gosterir bilemem ciddi olmadan bile yapanlar var malum
10 Yorumla
+1 yılEn fazla evlilikte cinsellik olmazsa olur olabilir onun disinda geri kalani faso fiso
20 Yorumla
+1 yılGüven varsa olur çocuk değil onlar aralarında anlaşabilir medeni insanlar
20 YorumlaCinsellik bağları kuvvetlendirir aşkı ve tutkuyu artırır
10 YorumlaTek taraflı olan bişey değil isteyen de oluyor, istemeyen de oluyor.
10 YorumlaBence tamamen görüş ile alakalı kişi nasıl bir hayat yaşamak isterse onu yaşar onun tercihi
10 Yorumla
+1 yılArtık öyle çünkü insanlarda bu yönde beklenti çok fazla eskiye nazaran
10 Yorumla
+1 yılEvlilikte olmazsa olur mu? Aslında olmazsa da olur ama işte.
10 YorumlaCinsellik daima olmalı ama kadın ne zaman buna hazır hissederse o zaman olmalı
10 YorumlaCinsellik bu işin tuzu biberi olursa çok güzel olur olmazsa da dünyanın sonu değil
10 YorumlaTabi ki olmazsa olmazher ilişkide cinsellik olmazsa olmaz. 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. madem durum ciddi gidiyo sevişin gitsin düşünmeyin 😂
10 YorumlaCiddi ilişkilerde cinsellik olmazsa olmaz
10 Yorumla
+1 yılciddi ilişikiden kastettiğimiz ne?
19 Yorumla- +1 yıl
Evlilik düşünen..
- +1 yıl
evlilik öncesi cinsellik serbest mi?
- +1 yıl
Onu sordum? Sence?
- +1 yıl
evlilikte demen lazım sorun baştan yanlış!
- +1 yıl
Hayır ciddi ilişki derken soruda evlilik yolunda ilerlerken kast etmiş oluyorum. Ayrıca günümüzde evlilik öncesi ilişki yaşayanların sayısı vok fazla bunu unutma.
- +1 yıl
evlilik öncesi günah değil mi dinine göre?
- +1 yıl
Soru benim düşüncelerim ve inancımı sorgulamak amaçlı değil. Üyelerin düşüncelerini öğrenmek için açılmıştır.
Konu ben değil yani... - +1 yıl
kendin inanmadığın bir görüşün neyini merak ediyorsun?
- +1 yıl
Benim inanmam mi gerek, bir şeyleri sorgulamak için veya sormak için? Ayrıca konu ben değilim konu burada yani KS üyesinin fikirlerini almak umarım anlatabildim...
Cinsellik olmazsa biter iliski
12 Yorumla- +1 yıl
Seks üzerine mi kurulu sevgi aşk ilişkilerin?
İki tarafta bunu istiyorsa olur
50 Yorumla
+1 yılEvet çünkü iki insan birbirine bir söz vermiş ve ciddi düşünüyorum ve evlenecek yani
10 Yorumla
+1 yılOlur isteneyenler var tabiji
20 Yorumla
+1 yılolmazsa olmaz hem olsa daha güzel olmaz mı
10 Yorumla
+1 yılOlur hayat cinsellikten ibaret mi ki apla
10 Yorumla
+1 yılGüven konusu Ciddi olursa olmalı bence
10 Yorumla
+1 yılOlur diyen kendini kandırır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet olmazsa maks 2 sonra bırakırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam birleşme olmasada cinsellik şart
20 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan hiçbir şey olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok ya...
10 Yorumla
+1 yılEvet benim için öyle
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılAynen resmileştirir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Yani önemli bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olursa güzel olur
10 Yorumla
+1 yılBenim için öyle
10 Yorumla