Hayat, zevk aldığın anların toplamı kadardır aslında. Ee, hal böyle olunca o anların uzamasını istersin, değil mi? 😎
Mesela partnerinle romantik bir akşam yemeği, iyi hissettiren bir sarılma, sevdiğin takımın şampiyonluk kutlaması ya da çok eğlendiğin bir parti… Tam da istediğin gibi bir ortamdaysan ufak bi’ rötar yaşanabilir. 😈
Şimdi cevap sırası sende: Zevk aldığın anları uzatmanın bir yolu var mı?

Peki, söz konusu romantik ilişkiler olduğunda… Bilirsiniz bahsi geçen olayda geç gelen kazanır. Bazen gecikmek güzeldir. 🔥
Partnerinle zevk aldığın anları uzatmak Okey Rötar ile mümkün, tam #İstediğinGibi!

Okey Rötar, içeriğindeki geciktirici etki sayesinde performansı artırarak erkeği yavaşlatır, zevkin ve heyecanın daha uzun sürmesini sağlar.
Okey Rötar ile gecikmek ne güzel olur şimdi, uzuuun anların tadını çıkarmaya hemen başla! 🥁
“Daha önce hiç bu kadar uzun olmamıştı” diyeceğin keyifli anlar yaşamaya hazır mısın? Cevaplarınla bize katıl. 💚
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Hayatta zevk aldığımız anların uzun olmasını isteriz, partnerimle yaşadığım zevkli anlar Okey Rötar ile daha uzun ve keyifli geçiyor. Bu yüzden birçok kez “daha önce hiç bu kadar uzun olmamıştı” dediğimiz anlar yaşıyoruz. Zevk aldığımız anları uzatmanın bir yolu Okey Rötar'dan geçiyor diyebilirim.
Çok uzun ilişki mi yeteri kadar mı ilişki makul olan. Ben çok uzun kalınca partnerim yeter artık bittim diyor ve olan zevkten çıkıyor
Öncelikle ön sevişmeyi daha da uzun tutmaya çalışırım. her anın tadını almak için erkeğinde olduğundan daha geç boşalması şart. Bunun içinde gerekli ürünler bulmak kolay. Kimi zaman sprey, kimi zaman kremler. Kimi zaman da bunları da içinde barındıran okey ürünleri olabilir.
Onu baştan çıkarırım. Oralla başlar ön sevilmede dokunmadık, öpmedik, yalamadık yerini bırakmam sonra @OKEY in bizler için partnerim ve benim için ürettiği tüm ürünlerin bulunduğu sepeti önümüze alır, kayganlaştırıcı ve prezervatiflerden kadınımın en sevdiğini seçeriz. İşte bunlardan biri de #OKEYRÖTAR deneyen daha uzun olduğunu hissedecek, pişman olmayacak… 🤪😎
Tabi ki zevk alınan anları uzatmanının bir yolu hatta pek çok yolu var.
Bu tamamen bakış açısı ve beklentiyle alakalı bir durum.. Daha ilişkiye başlamadan orgazm olmayı düşünen biri ne yaparsa yapsın geçikmeyecektir.. Psikolojik olarak kafasına finali koymuş bir kere.. Önce bundan kurtulmalı.. Zira aklı başka yerdeyse ne yaparsa yapsın hep eğreti duracaktır.. Şartlar normal olursa; işte o zaman rötarla bunu taçlandırır, pastaya çilek olur..
dinlene dinlene yavaş yavaş yeri gelince sert ve hızlı jdjdjd kendimi karşı tarafa bırakırım istediği gibi😂 yaparız bişiler😂
Neler yaparsın rendaaa 😀
Bir kere anın kıymetini çok iyi biliyorum. Sonuca değil, yolculuğa odaklanıyorum. Hayata dair tüm konularda böyleyim ama partnerimle yaşadığım anlarda da buna odaklandım. Rötar da bu konuda epey yardımcı oluyor 😁
Okey Rötar ile anın tadını çıkarmak ve daha da uzatmak işin en güzel yanı
Okeyle zevkimiz hep uzundur
Uzatmak için cinsel ilişkiyi bırakıp, kadına oral seks yapmaya devam edeceksin. Dilini usta bir şekilde kadının vaginasında adeta dans ettireceksin. Zevki yükselince ilişkiye girip hızlı hızlı gidip geleceksin, tabi kendini kontrol edip boşalmayacaksın. Boşalman yaklaşınca cinsel ilişkiden çıkıp tekrar kadınını öpüp oral sekse devam edeceksin. Bunu 7-8 defa tekrarlayacaksın. Cinsel ilişkiyi 3-4 dakika sürdüreceksin ama oral seksi 6-7 dakika yapacaksın. Bunu 7-8 defa yaptıktan sonra artık son ilişkiyi en sert ve en hızlı şekilde yapıp kadınının kalçalarını tokatlayacaksın. %20 acı, %80 cinsel zevk vereceksin kadınına. Böyle güzel zevki yaşadığın kadınına tam içine boşalma başladığında SENİ SEVİYORUM diye bağıracaksın. Kadının içinden çıkmadan üzerine yığılacak 5 dk kalacaksın üzerinde. Böyle bir zevk yaşatıp yaşattıktan sonra gözlerin dolacak ve kadınınla göz göze geldiğinde senin duygu dolu halini görecek ve en büyük asıl mutluluğu ve zevki senin mutluluktan ağlamış ıslak gözlerinde bulacak. İşte seksin duygusal ve bedensel uzamış ve bambaşka sonsuz boyutu size….
Wayy anasini sayin seyirciler 😝😝
Hepsine ok de erkekler o sondaki aglama olayini pek beceremio be haci 🙄
Kişiye göre değişir o durum be güzelim.
İste ben de genel kisilerden bahsediom zaten 🤭
Benim felsefem, yaptığın işin hakkını vereceksin. Sosyal ilişkilerde, ikili ilişkide, yatakta. Hakkını veremediğin hiç bir şey sana mutluluk vermez.
Himm ama felsefem de suki; bunu bir is olarak goruyorsan bastan kaybediyorsun dostum 🤭
Tabiki iş olarak görülmez. Etkilenmediğin kadınla seks yapmamaktan başlar konu. Etkilenmediğin, çok hoşlanmadığın bir kadın ile sırf cinsellik için birlikte olmamaktan başlıyor konu. Zaten çok etkilendiğin bir kadın ile yaşarsam böyle bir sonuç çıkıyor. İşin içine duygular ve tutku olmazsa olmaz. Hakkını vermek budur. Duygusal olarak etkilenmediğin kadınla yatmamaktır ilişkinin hakkını vermek. Saygı yoksa hiç bir şey olmaz
Peki sana gore dogru ya da haz alinan bur cinsellik yasamak icin o cok dile getirdigin "etkilenmek" durumu yeterli mi sadece ya da saygi?
Doğru ve haz alınan cinsellik yaşamak için ….. bu şekilde yola çıkılmaz. Etkilendiğin, karşı tarafında senden etkilendiği ve bir duygusal ilişkinin olduğu bir durumda haz alınan cinsellik bir sonuçtur. Güzel ve duygusal bir birliktelik yaşanırken cinsellik yaşanmayabilir. Ya da kadın ve erkek normalde birbirlerine karşı duygusal bir çekim çok hissetmedikleri halde aralarında cinsellik yaşanabilir. Cinsellik yaşananın hatta doyurucu ve haz alınan cinsellik yaşamanın belli bir normali yoktur. Herkesin kendi hisleri vardır ve bu hisler tetiklendiğinde cinsellik olur. Bir de her şey tersine gittikçe aslına döner, sürekli batıya giden bir insan dünyanın doğusundan gelerek başladığı noktaya döner. Tamamen kimseyi hayatıma almam dersin ama bir hafta sonra birisi ile aşk yaşarsın. Ya da önüme ilk gelenle birlikte olacağım dersin, 1 yıl kimse ile olamazsın. Demem o ki hayat doğrusal değil. Bir de insan ait olduğu frekanstan beslenir. Bu frekansı yakaladığın kişi artık kim olursa….
Wayy bi soru sorduk destan yazmisin dohtor, demek ki nasil doluysa icin artik 🤭🤭
Gerçekleri anlattım. Bunlar bir iki cümle ile geçiştirilemezdi. Hayat önemli, hayatın içindekiler daha da önemli. Tabi ki siz de önemlisiniz. Önemli gördüğüm bir soru olmasaydı, böyle önem vererek cevaplamazdım.
Himm tesekur ederim 😊😊 inanmis gibi yaptim bi anda da gogusum kabardi 😎
İnanmış gibi yapmayın. İnanın. Çünkü inanan insan herşeyi başarır. İnananarak çalışan başarı kazanır. İnanarak dinleyen özümser. Bunları anlatmakta hiç bir beklentim yok sizden. Sadece doğruları dile getirmektir esas
İnanmak var inanmak. var ama.
Bir koru korune karsindaki insani tanimadan etmeden guvenmek yani, birde icinden gelerek isteyerek guven duyarak inanmak. Anladin iste sen onu, ugrastirma yaw beni,🤭🤭
Bir insana tam manasıyla güvenirsen 2 sonuç elde edersin. Ya hayat boyu güvenebileceğin bir liman, ya da hayat boyu bir ders. Söylediklerim gerçekliğinize uyuyorsa inanabilirsiniz. Bunda problem yok. Bana inanmak ve güvenmek her insanda olduğu gibi tanımaktan geçer.
Ben yeterince dersler aldim bu hayattan ne yazik ki artik daha fazlasini kaldirmaz yuregim 😕😔
O zaman denilebilir ki, sizin derse değil limana ihtiyacınız var.
Cok sukur artik o gemi liman islerini biraktim. Daha baska seylere ihtiyac duyuyorum artik hayatimda, Daha ise yarar elle tutulur seylere 😊😊
Yasayarak girmişsin olaya bencee😁
Evet. Öyle oldu biraz. Tüm benliğimle, enerjimle….
😃😃
Severken de, yatarken de hakkını vereceksin. Hakkını vermediğin/veremediğin her şey eksik kalır, hüzün bırakır.
Anladım
@ecemsiz bu konular çok önemli. Her iki tarafında eşit çabası gerekiyor. Zaten biten evliliklerin kökeninde cinsel mutsuzluk yatar. Cinselliği yaşatan ve yaşayan mutlu olur.
Daha iyi anladım
@ecemsiz fikir ve tavsiye verebilirim istersen. Hayatta mutlu olmak için cinsellik dışında da önemli noktalar var. Mesela insana insan olduğu için değer vermek, kadın ise karşındaki her şeyden önce, ya annedir ya da anne adayıdır. Bi kat daha fazla önem ve değer verilmeli. Mutlu kadınlar mutlu nesiller yetiştirir.
Vayy bir adamdan boyle şeyler duymak...
Teşekkür ederim. Çok daha güzellerini düşünmek ve hayatı olabilecek en iyi düzlemde yaşamak olmalı insanın.
Ne o ilişki uzmanı falanmisiniz yoksa😃
Saygı, sevgi dürüstlük odaklı bir insanım. Hepsi bu 😊
Doğru
Biraz mola verin!
Aynı anda birden fazla şeyle uğraşırken yaptığınız işlerden elbette zevk alamazsınız. Bunun için yaptığınız işlerden önemli olanlara öncelik verip, aciliyeti olmayanları araya sıkıştırmayarak biraz nefes almayı deneyebilirsiniz. İşleriniz ya da müşteri randevularınız arasına küçük molalar yerleştirin, bu sayede gününüz daha keyifli geçebilir.
Şimdiki anı yaşayın!
Yaşadığınız anın içinde olun. Geçmişin pişmanlıklarını düşünerek ya da geleceğin kaygılarını yaşayarak içinde bulunduğunuz andan keyif alamazsınız. Geçmişe veya geleceğe odaklanmak yerine kendinizi şu anda yaptığınız şeye ve şu anda birlikte olduğunuz insanlara odaklayarak yaşadığınız andan keyif almaya bakın. Çünkü hayat gerçekten çok hızlı geçiyor ve şu anın bir tekrarı yok!
Doğanın güzelliklerini hissedin!
Zamanımızı evde, ofiste, arabada, otobüste geçirmekten doğayı neredeyse unutuyoruz. Temiz hava, yeşillik, bir dere kenarı ya da deniz kenarında doğanın verdiği huzuru hissetmek için mutlaka zaman ayırın. Hatta mümkünse açık havada egzersiz yapın. Yürüyün, koşun, tırmanın, yüzün... Teninizde rüzgarı, denizin tuzlu suyunu hissedin ve doğayı sevin.
Dudaklarımı ısırır, gözlerine derin seksi yanardağ bakışı... 😏 vee... adam orada meftaa...😈😂😂
Toprağı bol olsun 😅😂
@Veysel454588 aminn...🤣🤣🤣
Yanardağ bakışı ne?
@MertAltunkynk etkileyici bir bakış..
Seksimi?
@MertAltunkynk Osmanlı tokadı yediğin zaman anlarsın seksimi değilmi
😂😂
Ee tabii, sonuç belli 🥰
Gömün resmen 😂
Sen biliyorsun bu işi
Vay vay vay Z*vkten öldüren kadın
Cinsel gerilim yaşamaya bayılıyorum. 😏 Olabildiğince uzun süreli ön sevişme yaşamak güzel oluyor. Seks yaparken o dayanılmaz dürtüyü beynimin içinde doruklarda yaşamak beni mahvediyor. 😂 Belki seksi uzatmak için biraz oyun oynamak da etkili olabilir tabi.
Duygularımı tercüme etmişsin yazmama gerek kalmadı 😂
Bu normalde erkegin isi ama baktim yapamiyor yardimci olurum testislerin altinda bir bölge var mali cikarir icimden oksar gibi yapip elimi asagiya kaydirip orayi sıkarım veya icimden cikarir öpüsürüm koklasirim biraz sakinlesin bosalmasin diye
Süper cvp
bunu bilen nadir insanlardan bir kaçını daha görmek mükemmel. d
Işe yarıyor mu
yarıyor reis
Helal sana işi biliyor sun
Bence süreyi uzatmak erkeğin elinde ona sorun 😅😅
Yeterki iste 😊
Katılıyorum
bence iki tarafında elinde
Daha fazlasını vererek. Daha uzun sürmesini isterim
Neyin daha fazlasini
@enesUFC oluşumunun
Uzatamadığımda keyfim kaçıyor bu yüzeen elimden geleni yaparım
Kesinlikle öyle
O anı uzatmak bence kadının değil erkeğin elinde
Öncelikle ön sevişmeyi daha da uzun tutmaya çalışırım. Her anın tadını almak için erkeğinde olduğundan daha geç boşalması şart. Ürünlerin pek etkisi olduğunu düşünmüyorum bu yüzden erkeğin kendisinde biten bir şey bu. Bir ilişkim en düşük genelde 1 saat sürüyor o yüzden karşımdaki hep memnun ayrılmıştır yanımdan. Ne kadar uzun o kadar iyi ilişki.
Zevk aldığım anları uzatmayı tabiki de severim ama tek bir ürüne odaklanarak yapmam açıkcası.
Aşk şehvet vücutların birleşimi ve her temasın bir izinin de kalması son derece önemlidir. İnsan ruhu da böyle her gün bambaşka şeylerle karşılaşabiliriz ama sürprizler de olur ya da karşılıklı ateşli bir gece de olabilir.
Ruhların bu hazza ulaşması ve terlemek bu şehvetin ateşini daha da körükleyecektir.