Merak ettim acaba çoğunluk ne ister...
Bakire tabi, el değmemiş çıtır
Deneyimli her zaman iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için aşık olmak önemlidir yani istersen benden önce çok sevgilisi ile yatmış olsun isterse bir kaç evlilik yapıp boşanmış olsun ben sadece aşka bakıyorum kadınlar bedenden ibaret değildir ruhları ve sevgileri var bu yüzden de bakirelik önemli değil benim için.
bu soru için bana uygun seçenek bırakmamışsın maalesef her iki kadının da tadı ayrıdır ve her ikisininde hisseetirdikleri farklıdır her ikisinide severim ve tecrübe ettim farklı noktalarda eksikleri olsa da farklı noktalarda da bambaşka hisler oluşturuyorlar
Hiçbir erkeğin özellikle tecrübeli bir kadın isteyeceğini sanmıyorum, herhangi bir konu veya neden ile. Özellikle bakire olsun diye bir tercihim de olmadı asla. Ben sevdiğim kadını isterim sadece.
Koçum benim bee
Eyvallah yiğidim. :D
Cevap
34Cevap
Deneyim güzeldir ama deneyim kazandırmakta güzeldir
Sana bsy diyimmi bakirelik zerre kadar umrumda değil umurumda olan tek şey bana olan sadakati ve saygısı.
Evlilik dışı ilişkiye karşı olduğum için bakire kız isterim. Bende bakirim zaten. Bakire olmayan kızla da evlenmek istemem
Yakışır paşama
Eyvallah
Evlenme amaçlı ise bakire olmalı birlikte herseyi tutmalıyız. Cinsellik amaçlı ilişki istiyorsak o durumdada tecrübeli ve istekli bir hanım iyi olur
Ruhumun uyum sağladığı, kalbimi heyecanlandıran, güven tereddütümün olmadığı, yanında içimin huzurla dolduğu O kadınla!!! ;)
Heyt beeee
Tamam bişey mi dedik hacı
Yorumundan rahatsız olduğum için yazmadım, yanlış anlama lütfen! Beğendiğin yorumuma ilave güzel birşeyler daha yazmak istemiştim sadece :)
Tecrübeli biri tercihim olur. Sadece tecrübeden değil bakire olan ilkinin ben olması kaynaklı sonra pişman olup üzülmesin :)
Her ikisini de tattım ama deneyimli daha iyi ;)
Bakire zahmetli iş yaa...
Dimi alıştırması zor fhxvdh
evli dul ya da eşin ayrı bayanlar daima favorim dir
Ben seni istiyorum ne olursan ol gel qiwiqiqi
Erkek mantığı
İlişki için istiyorsa bakire olmayan
Evlenmek istiyorsa bakire olan istiyorlar
Bakire tabii. İlişkiye girmiş (her anlamda) birini istemem
Ben tecrübeli istiyorum dersem yalan söylemiş olurum bana utangaç kız lazım onun acemi halleri penisi tutmaya ağzına almaya çalışması vs bunlar daha çok haz veriyor
Fantezilere gel fhfddgch
Yapmaaa yanarız
Kanka dediğim insanla yanacak değilim wndmsmjx
El değince ne oluyor kirleniyormu 🤣 banada deydi el
Evlilik olmayacaksa deneyimli olması daha iyi
Sadece ilişki içinse tecrübeli derim ama kız bakire ise bozmam istesede bozmam ha seversem zaten ilişki düşünmem ciddi düşünürüm
Deneyimli tabi ki
Evlenmeye gelince de bakire olsun dersiniz
Benim için fark etmez ikiniz de olur
Farketmez, cuckold bir ilsikiyi kabul etsin yeter
Deneyim li her zmn iidir
Tabikde bakire el değmemiş 😊
bakire kadın kalmadı artık
konuşabildiğim
çıkarsız biriyle
çıtır deneyimli. ikisinin karışımı
Tecrübeli tercihimdir
benim icin hic farketmiyor
Nefes alsın yeter:D
o kadarda degil ama benim icin önemi yoktur
burdamisin
Çıtır
Seninle tabi isterim bebiş bayılırım bakireye
Benim gibi yapmamış biriyle ömür boyu...
Bakire olanla
Ben 2. El seviyorum
Bakire
tecrübeliyle
Deneyimli severim
Deneyimli diyen erkekler yaİk
Bakire tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?