Nedenleride yazın
Tecrübeli
Bakire
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nedenleride yazın
Hiçbir erkeğin özellikle tecrübeli bir kadın isteyeceğini sanmıyorum. Özellikle bakire olsun diye bir isteğim de olmadı hiç. Sevdiğim kadın olsun yeterli.
Birisiyle evlenmek için sadece cinsel özelliklerini düşünerek karar vermek kadar saçma bir durum yok bence , bir karar vereceksem zihin yapısına zekim olmasına konuşmasına karakterine düşüncesine göre karar veririm
Cevap
28Cevap
ben bâkir olarak bâkire isterdim. tamam ben de tecrübeli değilim ama kadın anotomisinden gazm çeşitlerine ve tekniklerine kadar makale, belgesel, eğitim vi. falan izledim ve okudum. onun üzerinde pratik yapan ve keşfedennin ilk biz -onunla beraber ikimiz-olmasının başka bir duygusal bağlılık kuracağına inanıyorum
ama nasip be... ben evlenene kadaaar öyle bir insan kalmaz piyasada biliyorum. yapacak bir şey yok
Tecrübeli bir partner , seksi bilen , deneyimli, zevk almasi iyi , her konuda sınırsız bir partner keyif verecektir her zaman. Şehvetli , doyumsuz olması en önemli unsur.
bakirelik bacak arasinda aranmaz ama ona ben soyle diyim hic iliski yasamadim benim gibi ilkeleri yasamak isteyen biriyle olmak isterdim
Bskire değilse sorun yok benim için. He, bakire mi? Tabii kide daha değerli hissederim - ama zorunlu olmak değil. Galiba tr de büyümememle alakalı
tecrübeli olsun gerdek de penisi havuç sanan kızlar var hala
Bakire seçerdim! Sen evlendiğinde bakire miydin @ahendy? :)
Bence tecrübeli öyle yatıp kalmayacak girişken olacak
işini yatakta iyi bilen bir partner çok iyi zevk veriyorrr
Tecrübeli olmalı en azından konuyu biliyordur. oype sırt üstü yatim soksun geçsin değil olay
Bakire, çünkü bende tecrübesizim, tecrübeyi birlikte kazanmak isterim.
Tecrübeli. Çünkü hazzı doruklards yaşamak istiyorum
Bakire ya da tecrubeli degilde utangaç kizla evlenmek isterdim onun acemi halleri agzina almaya calismalari utangac opusmesi dokunmasi bana bunlar zevk veriyor
Sonuçta herkes yaşıyor artık bakire olsa bile ama ben aşırı tecrübeli biriyim o yüzden
yani böyle bi kriter sacma değil mi :D
Bende kendimi ona sakladığım içğn
Bakire ilk sahibi ilki ben olmak isterim 😋
Tecrübeli. Çünkü bende tecrübeliyim bakire istemeye hakkım yok.
kesinlikle bakire
bakire misin bozuk mu
Bakire, evlenmek için daha ideal.
Farketmez yeterki nerede ne yapacağını bilsin
Tecrübeli olursa daha iyi olur
Tabii ki de bakire kızla.
Seninle isterim
Tecrübeli istemem
Bakire
Sen hiç. yazmıyorsun neden
Sexting yapalım mı?
Fark etmez