bakire bir kızlanmı tecrübeli bir kadınlanmı evlenmek isterdiniz?
sızın basınızı donduren her türlü sevişmeyi bilen bir kadınlanmı
yoksa bakıre kızlanmı?
sızın basınızı donduren her türlü sevişmeyi bilen bir kadınlanmı
yoksa bakıre kızlanmı?
Xp Leveli 80'den düşükse olmaz.
Ne bakireler tanıyorum neler neler yapıyor.
Önemli Olan Kafanın Uyuşması. Sonuçta hemen hemen birçok erkek evlenmeden daha önce tecrübe kazanıyor ve çok azı ilişki yaşadığı kız ile evleniyor.
Dolayısı ile erkeklerin evlilik sırasında BAKİRE KIZ İstemesini BEYİNSİZLİK olarak Görüyorum..
bakire olsun herseyi beraber öğrenelim :)
nıye deneyımsızmısın:D
neden ki :D farklı mı geldi
sordumoylr yazınca
bende deneyim var ama eşimin benden reel anlamda öğrenmesini isterim :)
:D pekı canım
çok mu sey istiyorum ama su zaten vajinal anlamda yasamayan bayan cok olabilir ama anal oral öpüşme anlamında deneyimi olmayan az gb geliyor bana
ıyy anal ıgrenc :D
vajinal yapamayan cogu bayan onu yapıyr tercih meselesi bana kalırsa ha anal ha oral vajinal yani kızlık için vajinal yapmamak saçma ya hiç yapma ya hepsini yap
tamam ama korkunc bısey kurt yapıyor kesınlıkle yapılmaması gerekır yanı o acıdan dedım ben
ewet anal boşalma kurt yapıyormuş duymuştum zaten o delik b*k deliği oradan yapılmamalı :)
ben ookurken dr asıstanlıgı yaparken bılıyordum ıgrenc kadınların coguda yapıyor bır sure sonra tuvaletını tuttamıyorlar ılerı zamanlarda
ıyy dediğh gb iğrenç ye ya yap vajinal hem zevk al ver hemde temiz güzel sağlıklı olsun :)
aynen aynen :D neler gordum neler duydum:D
merak ettim neler :) yani farklı neler olabiliyor ki :)
bıgun kadın kontrole geldı ultrasonla rahıme bakılıcak ama bakıre o yuzden ustem jel surduk dr dedı su uctunmı cunku ıdrarını tutamıcak duruma gelmesı lazım yoksa yumurtalıklar gozukmez ıcmemıs ıctı sonra aradan vakıt geldı doktor ıcmıssın dedı jelı surdu sonra gezdırırken makınesı bı kere dert bastırıyor o sıra kadın ısedı afferderdn :D o gunu unutmam
:S::D:D:D
:) o da güzel miş doktorun üzerine mi işedi yoksa :)
delı olurmu orda masa var yatıyorsun karnını sıyırıyor sonra ustune jel sururuyor :D o alet orda gezdırırıyor hamılerın yapılıo ya ondan:D
hm anladım karsıya doğru bosluga işedi yani :) ama cok kötü ya utanmıştır kız :)
yok masaya :D
:D masa battı kim temizledi ya :(
hademeler var hastanede kız mahcup oldu ozel hastahane netıcede
:) kıza acıdım ya
Evllik mantık beyin işidir. Tercihlere saygı duyulur tabi ama cinselliği geri plana atan evli çiftlerin yaşayarak görürüz diyenlerin mutluluğuda tartışılır.
Kızlarda erkeklerin bakire istemesine karşı çıkıyor.
Kızlar lutfen saçmalamayn zorla bakireliginizi almiyolar sonucta.
Cevap
48Cevap
Her erkek bakire bir kızla evlenmek ister. Tecrübeli bir kadınla evlenmeye gerek yok kız evlenince her türlü sevişmeyi zaten ögrenecektir. Erkekler için kızın bakire olup olmadığı güven açısınından önemli. Bakire olmayan bir kız açaba aldatırmı diye erkegin içerisinde daima bir şüphe olur. Çünkü her erkegin verdigi zevkle her kızın verdigi zevk farklıdır. Bu da evlenince aldatmalara neden olabilir.
tabiki bakire bir kizla.
Sen herkesin kasikladigi tatliyimi yersin yeni actigin mi ?
:))
eksileyen arkadas motorize birlik :D
şahsen bende bakireden yanayım ama soruyorum diger arkadaşlara bakire istiyolarda her çıktıkları kızla sevişip oynaşıyolar hiç düşünmiyolar mı biz evlendiğimiz zaman bizim karımzda bir başkasıyla birşey yaşamışmıdır diye ? haksz mıym
onla bunla yatmış kızı kimse istemez ama ayrılmış mutsuz bir hayat geçirmiş bir kızı sevebilirim
bakire olanı terch ederdm ben ögretirdm tecrübe kazandırrdım:D
Evlenirken bakire kız ararsınız ama her kızla yatmak ıstersınız onu napıcaz
haklısın canım ama bazısı bakmıyor
ya tabı ama bazılarıda evlenırken bakıre arıyo ama sevgılı olup bız evlenıcez dıyıp kızla beraber oluyo lafım onlara yanı
açılanlarıda elbet bırısı açıyo ben onlardan bahsedıyorum
yeni açılmakta olan işletmemize deneyimli personel almıyoruz ki tecrübe arayalım amcam.
sorduk ıste teyzecıgm:D
Ne olursa olsun kafama uygun birini bulamıyorum .Kafama derken sanırım lafı dolandırıyorum isteklerime cevap verecek birini diyeyim de kendime saygım olsun.
Evlilik namaz gibidir niyet edildi mi saga sola bakilmaz. Ben nasil bakir kaldiysam bir zahmet istemeye de hakkim olsun...
işte bu en soruma bak sana arkadaş bir bu felsefe de olan kaç kişi kaç kız var acaba hepsi nerdeyse soru ile dalga geçmiş
Maalesef çok nadir
şimdiye kadar bakire olmayan pek çok kız gördüm ama sevişmeyi öğrenebilmiş olanını görmedim. bizim erkeklerimizin %99 u sevişmeyi bilmediğinden tecrübe falan da olmuyor.
evleneceğim kız bakire olsun ben öğretirim gerekli şeyleri.
Bakire olsun diye bir r takıntım yok açıkçası evleneceğim insanda ona bakmak önemli olan benden sonrası ;)
seversen evlenırsın yanı
saygım var dusuncene guzel dusunuyorsun
Bakir biri olarak bakire biri ile evlenmek isterim ama hele bir nefes alsında :) Günümüzde artık o olayların bitmesi gerekiyor insanların o ön yargıyı yıkması gerekiyor...Bnm şu an ki düşüncem mantıklı olması altına değil üstüne bakarım...
türkçe bilen bir kızlan. saygılan doğan hızlan. :))
tabiki bakire bir kızla vajinası lastik gibi olmuş bir kızı napıyım ben allah bilir kaç sefer ilişki yasamıstır
Ben bakirim. bakirsem eşimin de bakire olmasını isterim.
öyle şey mi olur eşin olacak bu senin herşeyi beraber öğreenip tecrübe edinmek en güzeli bu ayıpta değil ki ayıp mı yoksa :)
İlla evlenecek miyiz şimdi?
Gayri resmi takılsaydık yahu.
bakire bir kızla evlenmek tecrübeli bir kızla yatmak isterdim.
2 cocuk annesı bakıre bı kadınla evlenmek ısterdım.
o nasıl acıkla bakayım:)
o zar yırtılmasan dogum olmaz he sezeryanla olur ancak:))) tup bebekten rahıme enjekte edıyorlar nasıl bakıreye enjekte etsınler
artık sorarsın tecrübeliye bu pozisyonu kimden öğrendin işte en son kimle yapmıştın ben kaçıncı oluyorum diye tabi miden kaldırırsa
yatakta iyi olsun ama sadık olsun bakire olup olmaması önemli değil
anlıyorum
aferim sana
Evlilik sevişmekten ibaret olsaydı işine gelecek bir cevap verebilirdim..
nıyeyazıyorsun soruma cevap o halde
bakire kadınla evlenmek tecrubeli kadınla sevismek:)
Kalbi bana atan kızla evlenmek isterim. Zarı olan ya da olmayanla değil.
bakire ama bilgili olsun hiç öpüşmemiş olsa daha güzel olurdu :)
oldu varmıdır oylesı kezban olanlar ancak:D
öpüşme oldu diyorsun o zaman bakire olsun yeterli diyelim :) o kadarcık şeyi de büyütmemek lazım ama karımın ilk ilişkisini benle yaşamasını çok isterdim
o olur ıste ne bılım bazısı profesyonel dıyorda
öpüşmüş olması hadi neyse önemli değil ama sadece zarı durupta bana bakireyim demesin
demek ıstedıgını anladım
sanırım sen bakiresin Allah'tan dilerim inşallah seni gerçekten sevecek birini bulursun ve çok mutlu olursun bakire kızlar mutlu olmayı hakediyor :)
saol tesekkur ederım :) ıns oluruz ısım gucumde var evlenmek ıstıyorum kısmet ınsallah sende mutlu olursun
amin :) bu arada hemşire olduğunu öğrendim erkeklerin çoğu hemşire bir kadınla evlenmek ister bu konuda şanslısın :) Allah'a dua edersen elbet karşına hayırlı bir kısmet çıkarır
saol arkadaısm ınsallah :)) ama cok zor ıs gecen gunduzun bellı deıl
her mesleğin zorlukları var mesleğini seçerken bunu düşünmek gerekirdi yoksa mesleğini sevmiyor musun?
sevıyorum ısımle pıstım dr asıstanıydım ben hemde jınekolog off :)
harikaymış :) sen o zaman çok bilgili bir kadınsın :) peki asistanı olduğun doktor erkek miydi yoksa kadın mıydı?
bırı erkek dıgerı kadın ıksııde seker gıbıydı sansıma cok sey ogrendm o yuzden cok deneyımlıyım yuruyusten anlarım bakıremı degılmı seks yapmısmı yapmamısmı
sen muhteşem bir kadınsın :) sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim
rıca ederım :D bende tesekkurler soruma cevap verdn
rica ederim dediğim gibi erkeklerin çoğu bakire kadın ister ama bakire olmayan kadınlarda evlenemeyecek diye bir kural yok bakirelik konusu kadının yetiştiği ortam,dini inancı ve kendine olan saygısı ile belirlenir ben şahsen bakire isterim
dıyemem bısey herkezın fıkrı meraktan sordum bende:D
haklısınız herkesin düşüncesi farklıdır size iyi geceler diliyorum gözlerimden uyku akıyor :)
sızede ıyı geceler
tabiki bakire bir kızla
herşeyi öyrenmiş biriyle aslaaa
bakire bir kızla tabiki.tecrübeyi benimle kazansın
Aşık olduğum kızla evlenmek isterim, bakire olup olmaması önemli değil.
her erkek bakire kız ister.. o yüzden bakire değilsen diktir...
bakire bir kizla isterim, ama bide gögüsleri büyük olsun :-)
2.söylediğin bana daha mantıklı,başımı döndürsün sınır olmasın delicesine herşeyi yapsın
hımmm
öyle birini bulsam hemen evlenirim :)
Mümkünse vajinası olduğunu bile bilmesin.
O değilde İtina ile merdiven altında zar dikilir
bakirelik namus demektir bakireliğini evlenene kadar saklayabilen bir kadını başıma taç ederim
amcayım ben amca.dedeyim belki
sorduğun soruda soru olsa.
yazma saspsal
bayılıyorum:)
:)) ben ayıltırım da bayıltırımda:)
senı:D
ıgne yapcam:P
benım gıbı hemsıre buldnda bunuyorsun:D
:P:P
tanısmıyoruz ya tabıkı :P
:)) delının tekıyım
)))
tecrübe şart ama .. bakireye öğreticeksin ...
bakire isterim ama ateşli olsun
sevişmeyi bilen, açık fikirli bir kadınla.
bakire kadınla evlenmek isterim
kesinlikle bakireyle tabiki
bakire bir kızla tabiki
:D bakire olsun tabi kiİ:D
tecrübeli olur heralde
tabikide bakire o kızın ilk bn açmak isterm .:D
tecrübe zamanla olur merka etme
Hayatının sonrası benim olsun öncesi önemli değil
buda ıyı
Ten çekimi varsa tecrübenin önemi yoktur ve tek katlanamayacağım şey, yatakta utangaçlıktır. :)
:D sen acarsın zamanla bakıreyse utanır
yok utanmasın, o hale gelene kadar açmış olurum zaten :) Ama yok orama dokunma yok burama dokunma yok onu deme bunu deme kalkar giderim yataktan :)
:))) sende cok ellesme:P
Elleşmeden olur mu bu iş, bütün bedenle sevişmek gerek :)
espri yaptım:D
Sen nasıl birini istersin hemşire hanım? :)
salla benı :D
Ama bu haksızlık :) Sen de söylemelisin. Sallamam seni :P
ben deneyımlı esım olsun ısterım
Peki sen ona karşılık verebilecek misin?
ben deneyımsızım ama ısım geregı karsımdakı ınsana ne yapcamı bılrım uzun zamman asıstanlık yaoptım
Asistanlıkla ne alakası var bunun? :) İllaki yapacaklarını aklında tasarlamışsındır. Bundan sonra sormak istediklerim daha özel sorular olacak. Mesaj at bana sorayım :)
pişt
kızlan evlenmek istemem kızları tercih ederim :)
sen hangi katagoridesin
soru ben sorarım burda :)
kendi cevabınıda ver ama :)
ben bakıreyım ama bılırım cok seyı saglıkcıyım erkegın zevk alıcagı seylerı bılırım
hımmmm mükemmel bir eş olacağın kesin
saol hemsıreyım ben
hemşire eşim olsun 20 bin borcum olsun derdim
:)))
kaç yıllık hemşiresin peki
yenıyım daha :((
hımm ne güzel peki il neresi
ıst
aynı şehrin havasını teneffüs ediyoruz :)
peki özel hastanemi devletmi çalıştığın kurum
sımdı ozel
sen evleneceğin kişiyi kesin hastane ortamından seçersin değilmi?
doktor brıyle flort edıyordum ama olmadı kısmet hayat sımdı yok sevgılım
senin bulunduğun hastaneye hasta olarak gelsem kesin seni etkilerdim :)
uyudunmu yoksa?
senin gibi biriyle evlenmek isterdim biliyomusun
tecrübeli daha iyi
tecrübeli olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar