Sekste sınırsızlık yoktur bence. Herkesin sınırları olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok sıkıntılı soru olmuş. Sadık birisi daha önemli sanki. Sekstw çok iyi olursa gitme ihtimali daha da yükselir. Sadeçık birisini sekste iyi hale getirmek daha kolay bi seçenek diye düşünüyorum
Aile kurmak ve hayat arkadasina sahip olmak icin evlilik bir kurumdur evlisin diye fantezilerinden ve isteklerinden vaz gecmek zorunda degilsin ki. Eşin musade ediyorsa istedigini yapmakta ozgursun tek yapman gereken basinda anlasma yapmak ona gore biriyle evlenmek
Basinda biz anlasma yaptik dersen tazminata karar vermez bence anlaşma yapmadigin konusunda ciftlerden biri "yalan" soylerse ancak o zaman oyle olur gibime bu durumda da zaten herhangi bir sekilde oyuna getirmekten farki yok yani gecersiz bir yorum. (Tabiki emin degilim ama oyle olmaz gibime geliyor gercekten ) çunku kadin adama 100 bin tl diyelim verdi sonrasında kocam parami caldi dedi diyelim mahkemeye kocama ben verdim parayi derse hakim demez mi vermeseydin o zaman parani diye.
Evlenip açik iliski kurmayan birbirine sadik olan çift de evlenmeden aile kurabilir :) demek ki evlenmek istiyorlar resmi olarak evli olduklari bilinsin gorulsun istiyorlar kari koca olmak istiyorlar demekki. herkesin kendi tercihi
Tabiki ama evlilik yuva kurmak hayat arkadasina sahip olmak icindir ve sekste evliligin buyuk bir kismini olusturur yani cok onemlidir diye soylentiler var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sekste sınırsızlık yoktur bence. Herkesin sınırları olur.
Çok sıkıntılı soru olmuş. Sadık birisi daha önemli sanki. Sekstw çok iyi olursa gitme ihtimali daha da yükselir. Sadeçık birisini sekste iyi hale getirmek daha kolay bi seçenek diye düşünüyorum
Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal misali 😄
Aynen öyle. Zor bi seçim
Deneyimli misin peki sen sekste
Tek kişiyle evet 😀
Evli misin yoksa 😄
Evet😀
Ne zamandır evlisin
8 senedir
Uwww. Kaç yaşındasın ki
28 🤭
Bende 24
Deneyim?
Cinsellik üzerine kurulu bi yaşam tarzım var desem yeridir
Anladım 🤭
O nasil oluyor cok merak ettim kiz 😂
Gizli olmasaydın daha detay verirdim de 😄
Ne kadarını açabilirim ki buradsn 😄
Sadık ve sinir tanimayan ne alaka abicim sınır tanimayan deyince illaki 3. Kisi mi geliyor akliniza.
Evet cunku eger herseyi yapip onu yapmiyorsa bu onun sınıridir
Ve sinir tanimiyor kategorisine girmiyordur
Sinir tanimayanı çöpe atiyoruz o zaman.
Ben eşimi mutlu ediyorum her seferinde de sınırsız olmamdan dolayı çok mutlu
ne kadar sınırsızsın ki?
her şey serbest mi?
içindeki tüm arzularını bana keşfettirmesini tercih ederim
sadık olan da fantezi sever illa sen kaşarmı olsun olmasın mı diyorsun
Sınır tanımayan. Yerinde durmayan. Her zaman istekli.
Bu iki soru ucu açık olmuş tam anlamıyla net değil ikiside farklı şekillerde yorumlanması sorulması lazım
Sadık oöunca sınırsız olmuyomu
Yo nasil olsun adam swinger isterse ne olcak
Kadın sadık adam istiyo işde
Anlamadim
Tabiki sınırsız ama sadık olan
sınır tanımayan bir kadınla
Evlilik demek sadakat sözü vermek demek.
Yo knk
Acik iliski denen birsey va
Saçmalık. Açık ilişki yaşayacaksan, kural kaide tanımayacaksan neden evleniyorsun?
Aile kurmak ve hayat arkadasina sahip olmak icin evlilik bir kurumdur evlisin diye fantezilerinden ve isteklerinden vaz gecmek zorunda degilsin ki. Eşin musade ediyorsa istedigini yapmakta ozgursun tek yapman gereken basinda anlasma yapmak ona gore biriyle evlenmek
Evlenip açık ilişki kuran, evlenmeyip de aile kurabilir.
Başında anlaşsan bile çiftlerden biri beni aldattı diye mahkemeye başvursa mahkeme baştaki anlaşmaya bakmaz, lehte tazminata karar verir.
Basinda biz anlasma yaptik dersen tazminata karar vermez bence anlaşma yapmadigin konusunda ciftlerden biri "yalan" soylerse ancak o zaman oyle olur gibime bu durumda da zaten herhangi bir sekilde oyuna getirmekten farki yok yani gecersiz bir yorum. (Tabiki emin degilim ama oyle olmaz gibime geliyor gercekten ) çunku kadin adama 100 bin tl diyelim verdi sonrasında kocam parami caldi dedi diyelim mahkemeye kocama ben verdim parayi derse hakim demez mi vermeseydin o zaman parani diye.
Evlenip açik iliski kurmayan birbirine sadik olan çift de evlenmeden aile kurabilir :) demek ki evlenmek istiyorlar resmi olarak evli olduklari bilinsin gorulsun istiyorlar kari koca olmak istiyorlar demekki. herkesin kendi tercihi
Bence verir çünkü baştaki anlaşma hukukta yok hükmündedir.
Sexs için mi evleniyoz sadık olsun
Evliligin buyuk bir kismi sextir diyen cok var knk
Böyle düşünenler 2 ay sonra bosaniyo
Yoo asil sevismeyenler bosaniyo
Yani cinsel olarak mutlu olmaya lar
Mümkünse sınır tanımayan olsunnnnn
fanteziye düşkün sınırsız biri
Evet her zaman her seyi
sınır tanımayan ama evlenmem
Neden
evliliğe gerek yok cinsellik için
Tabiki ama evlilik yuva kurmak hayat arkadasina sahip olmak icindir ve sekste evliligin buyuk bir kismini olusturur yani cok onemlidir diye soylentiler var
doğru seks olmayan evlilik garip olurdu
Tabiki sadakat
Sadık olsun
Sınır tanımayan
Dürüstlük varsa, kimse kimseyi kandırıp arkasından iş çevirmiyorsa her şey denenebilir, iki kişinin arasında bir mevzu.
sınırısız
Sınır tanımayan
Sadık birisi tabi
Tabii ki her ikisi de Sen nasılsın
Her ikisi
Sınır tanımayan.