Sorum erkeklere. Biriyle tanıştınız ondan hoşlanıyorsunuz. Masumiyeti başlarda sizi etkiliyor ama zamanla onun cinselliğe düşkü, libidosu yüksek olduğunu ve m*sturbasyon yaptığını öğreniyorsunuz. Sık sık bu cinsellik konuşuyorsunuz ve birlikte sanal seks yapıyorsunuz. Bu kadından soğur musunuz ya da onunla evlilik düşünür müsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi evlilik öyle bir düşünce yapısı değildir bu soruya da başımıza gelmeden net bir şekilde cevap verilemez ama bu tür kadınlar genel de taklit oluyorlar birilerinin etkisi altında kalıyorlar kadının kendi içinde böyle bir seks isteği yok ama kadın birisinin etkisi altında kaldığı için sürekli onu taklit ediyor bu da o kadının seks bağımlısı bir kadın olduğunu göstermez o yüzde sen bu durumdaysan neyden etkilendiysen ondan çok çabuk bir şekilde kurtulmalısın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben ancak cinselliğe düşkün bir kadınla evlenirim , bu tip kadınlar genelde erkekler için doyumsuz ve korkutucu gelse de benim için öyle değil ancak böyle bir kadınla uyumlu bir hayat kurabilirim zaten diye düşünmekteyim bazı erkeklerin böyle düşünme nedenleri bence özgüven eksikliği kendilerinin yetemeyeceklerini düşünmeleridir
00 Yorumla
+1 yılOnun karakteri, değerleri, onunla olan uyumun ve ihtiyaçlarınız gibi birçok faktör var. Cinsellik, sağlıklı bir ilişkide evet önemli bir unsur, fakat tek başına bir ilişkinin temeli olmamalı. Önemli olan, karşılıklı anlayış, saygı, iletişim ve uyum içinde yaşayabilmektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
51Cevap
+1 yılböyle kadınlar göz korkutur. güven problemleri yaşamak istemez kimse bu sebeple böyle bi kadınla ciddi de düşünmez herhangi bi erkek.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn dürüst yorum bu galiba
- +1 yıl
elimden geldiğince işte 🎩
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinselliğe düşkünlük böyle bir şey değil senin yaşadığın sadece açlık. İleride hangi bahaneler ile götü döneceğini şaşırırsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi?
Soran+1 yılNeden ama
- +1 yıl
Nedenini ben anlatayım sana.
O olmadı bu olmadı şu olmadı diye sürekli kafa eti yiyeceksiniz, trip atıp küseceksiniz, sonra bu küslük cinsel hayata yansıyacak, yatakta da kıçınızı döneceksiniz, kocan istediğinde domuz gibi davranacaksınız, karşı tarafı cinsel hayattan yoksun bırakacaksınız...
Hiç düşünmeden direkt evlenirdim. Zaten evlenmek için tam da böyle bir kadın arıyordum. Ama maalesef böyle kadınlar özellikle TR’de yok :(
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Cinselliğe düşkün kadınla evlenmem, sevmiyorum, aklı fikri önceliği cinsellik olmasın ki değil de aşkımın! 😅00 Yorumla Evet çok isterim çok da severim. BDSM olarak cinselliği standart dışı uçlarda, rafine yaşayan biri olarak benim için iyi bir partner olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sık sık mastürbasyon yapan biri ilişkiden zevk almaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımızın %10 u ama yaşarken %100 teşkil eden cinselliği bu kadar kötü göremeyin
00 Yorumla Sen muhtemelen erkeksin bunlar erkeklere özgü ozellikler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. karsındaki erkege göre degişirde genelde evlenirler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim bu benim gibi libidosu yüksek erkeklerin işine gelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sadık olacağından emin olursam, libidosu yüksek bir kadınla evli olmak isterim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünürüm. Masumiyeti altında istekli bir kısrak barındıran kadınlara bayılıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Düşkün olmayan kadınla niye evleneyim ki zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de evlenmek isterim, ben de aynı şekilde çok istekli ve ateşli biri olduğum için aynı kendim gibi biriyle evlenmek istiyorum yani.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu bahsettiğin kişi sensin galiba dimi
Soran+1 yılEvet ama masumiyetime aşık olmuştu galiba benden soğuyor 😶
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani nezaman ciddi ilişki düşünsem kaçıyorlar kızlarda korku var sanirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir kadından soğur mu insan ya? :)
hani nerede öyle kadın, karşıma çıksın :)00 Yorumla
+1 yılCinseeleğe düşkün karım olsa işallah hergün istekli olmasını istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir kadın varsa talibim ona hiç libidosu yüksek partner denk gelmedi bugüne kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnce o hatunu görmem konuşmam lazım belki ben daha istekliyim ne malum?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKurşun atar kurşun yerim böyle bir hatun için 😅 daha önce ilişkin oldu mu?
00 Yorumla
+1 yılSorsan hepsi oyle birini ariyor
31 Yorumla- +1 yıl
😂 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hastası olurum gündüz ona telim olurum gece yatakta ipleri elime alırım offf neler yaşatırım ona var ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kesinlikle evlenme sebebi
00 Yorumla
+1 yılİliğimizi kurutacak kadar olmasın da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle kadından soğuyan erkek ağır aptaldır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam aradığım model 🔥☺️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOffff arayipta bulunamayan ilacim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Çekici biriyse her gece... 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seversen ve tek benle olursa evet
00 YorumlaFarketmez insan olsun yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılTutku daha sıkı tutar
00 Yorumla Sadakatinden şüphem yoksa evet
00 YorumlaKessinlikle hayır
00 Yorumla
+1 yılbu soğuma değil daha da ısınma sebebi aslında :))
00 YorumlaHayir Tabiki Hayırdır Dereden Mi Geliyor Bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir kadın arıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim ama pek sevilmiyor galiba
37 Yorumla- +1 yıl
Tam aradığım modelsin desene 😃
Cevap sahibi+1 yıl@Mücahit3402 ciddi misin
- +1 yıl
Ciddiyim tabiki 😃 senin gibisine insan başının ustunde yer vermeli 😘
- +1 yıl
Dengine denk gelmeyen ziyan olur canda inci mercan da derler. Sen dengine denk gelmemissin hiç :)
Cevap sahibi+1 yıl@Mücahit3402 anladım
- +1 yıl
Tanışalım istiyorsan
- +1 yıl
Olumlu bir cevap versen iyidi ama istemedin sanırım 🤦
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirekt köklerim nikaha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuçta oda bir insan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO düşkünse tüm sınırsız şeye izni olur o zaman
00 Yorumla
5 ayOooyyyhhh istediğim buuuu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Ben evlennem
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte evlenince başım ağrıyor demez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenirim
00 Yorumla
+1 yılBence harika
00 Yorumlavar mı öyle kadın gerçekten 😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. soğurum
00 Yorumla
+1 yılHyrrr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Benim için dayı iyi
01 YorumlaEvlenirdim.
00 Yorumla
+1 yılgüzel olur
00 Yorumla