Uzun bir ilişki yaşıycaksam tecrübeli olsun, öylesineyse fark etmez canısı öğreticem sana sabret 😂
1
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Lan hem cevap ver diyorsun hem bir şey demiyorsun bak sinir oluyorum böyle teşrif edip sorularına cevap yazıyoruz bir şey de bari sap gibi bırakıyorsun 😂
Ya eskiden illa bakir olsun dedim sonra birini sevdim bakir sanıp bakirden daha iyi düşünceliydi vazgeçtim öyle düşünsün bakir olmasın yeter ya da bakir olursa sorun yok öğrenir zamanla bende yönlendiririm
Bişey itiraf etmek gerekirse geçen gün arkadasıyla dışarı çıktı ve konuşamadık ve ben sinirimden birazcık arkadaslarına beddua etmiş olabilirim o arkadasları içinde sende varsan yandın😑
Oyle diyen kızlarada anlam veremiyorum. Tecrubeli erkek demek yüz kızla işi pişirmiş demek yani bunun dusuncesi bile beni rahatsiz eder. Dur dur. Tecrübeli kız mı tecrübesiz kız mı? Sen cevabini ver sonra anlatırım.
Ben zaten tecrübesizim oda tecrübesiz olsun da birbirimize freni patlamış kamyon gibi girelim çok sakat bir durum olmaz yani :D tecrübeli olmalı ki insan gibi yaşansın ilişki
En İyi Cevaplar