Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide partnerinizin tecrübeli mi olmasını istersiniz yoksa tecrübesiz mi? LinaaEylül Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Cinsel ilişkide partnerinizin tecrübeli mi olmasını istersiniz yoksa tecrübesiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Tecrübeli olmalı. Kendimi ilkokul öğretmeni gibi hissetmek istemem. 1 0 Yorumla
ÇılgınHatunnn62 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Erkek tecrübeli olmalı. Sertce becerip hoplatmalı beni. Oraldede iyi olmalı. 1 1 Yorumla LinaaEylül +1 yıl Bu cevabı erkeklerin sana yazması için yazdığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam:)) Yorumla
Agitator_Ambush Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Sadece cinsellik ise yaşanacak olan tecrübeli olmalı ama duygusal bir şey de olacaksa fark etmez 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaş ilerledikçe tecrübesiz hatunlar ilgimi çekmeye başladı. Onu böyle eğitip, kendime göre yoğurmak, şekillendirmek daha çekici geliyor. 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. tecrübeli ve sevişgen tutkulu ve erotik olsun mümkünse... böyle birini çıldırıtırım 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Partnerin değil senin yapacaklar önemli tecrübe yaparak öğrenilir sınır koyma 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisinin de tadı ayrı ama tecrübesiz olsun isterim ben yetiştiririm onu 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Artık bu soru çok klişe oldu canım yaa değiştirin artık bu soruyu 🤢 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tecrübeli olmasını tercih ederim. 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Farketmez evet karşılıklı arzu olsun yeter 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Tecrübesiz bende öyleyim şu an 0 0 Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tecrübesiz ben ona recrübe kazandırırım 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benim tecrübem onu bilgilendirir sikintiyok 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ustekli arzulu olsu yeter 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Tecrübe candır. Değilse de ben öğretirim gerçi. 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgun olsun yeter 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecrübe 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tecrübeli 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İrispi olsun yatakta 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tecrübeli elbette 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Tecrübe şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Tecrübeli olmalı. Kendimi ilkokul öğretmeni gibi hissetmek istemem.
Erkek tecrübeli olmalı. Sertce becerip hoplatmalı beni. Oraldede iyi olmalı.
Bu cevabı erkeklerin sana yazması için yazdığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam:))
Sadece cinsellik ise yaşanacak olan tecrübeli olmalı ama duygusal bir şey de olacaksa fark etmez
Yaş ilerledikçe tecrübesiz hatunlar ilgimi çekmeye başladı. Onu böyle eğitip, kendime göre yoğurmak, şekillendirmek daha çekici geliyor.
tecrübeli ve sevişgen tutkulu ve erotik olsun mümkünse... böyle birini çıldırıtırım
Partnerin değil senin yapacaklar önemli tecrübe yaparak öğrenilir sınır koyma
İkisinin de tadı ayrı ama tecrübesiz olsun isterim ben yetiştiririm onu
Artık bu soru çok klişe oldu canım yaa değiştirin artık bu soruyu 🤢
Azda olsa birşeyler bilse yeter
Tecrübeli olmasını tercih ederim.
Farketmez evet karşılıklı arzu olsun yeter
ikişinin ortasında dursun
Tecrübesiz bende öyleyim şu an
Tecrübesiz ben ona recrübe kazandırırım
Memesi küçük kalçası geniş olsun kafi
Benim tecrübem onu bilgilendirir sikintiyok
Ustekli arzulu olsu yeter
Tecrübe candır. Değilse de ben öğretirim gerçi.
Tecrübeli, lakin ben degilim o ayrı 😔
tecrübeli olsun
tecrübeli partner candır
olgun olsun yeter
tecrübelii
Sen tecrübelimisin
Tecrübe
Tecrübeli
Tecrübeli
A sikki
tecrubeli
İrispi olsun yatakta