Cinsel Yaşam Cinsel ilişki için tecrübeli bir partner mi isterdiniz yoksa daha önce hiç ilişki yaşamamış bir partner mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Cinsel ilişki için tecrübeli bir partner mi isterdiniz yoksa daha önce hiç ilişki yaşamamış bir partner mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tecrübeli olsun doyursun 🥹😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte ne istediğini bilen biri Yorumla
uluyildirimm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Ben yaşamadım yaşamamış isterdim herhalde ama farketmez 🤙 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yasamamis 0 9 Yorumla _pars_ +1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cunku ben yasamadim beraber deneyimleyip beraber ogrenmek isterim yasamis biri belki daha cok zevk verir ama ben deneyimlemedigim icin eksik kalabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_pars_ Yorumla Soran +1 yıl tek sorun eksik kalma kaygın mı yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir o degil zaten deneyimli biri istiyosa bunu goze alir ben beraber ogrenmek ayni hisleri ilki yasamak isterim Yorumla Soran +1 yıl anlıyorum ama eminim tecrübeli birinin kollarında kadınlığını daha güzel yaşarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu istemem iliskiye daha cok duygusal yonde bakiyorum zaten zamanla zevk alinir Yorumla Soran +1 yıl umarım aradığını bulursun Yorumla _pars_ +1 yıl Hiç sanal üzerinden deniyor musun acaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tecrübeli olsun doyursun 🥹😂
İşte ne istediğini bilen biri
Ben yaşamadım yaşamamış isterdim herhalde ama farketmez 🤙
Yasamamis
Neden peki
Cunku ben yasamadim beraber deneyimleyip beraber ogrenmek isterim yasamis biri belki daha cok zevk verir ama ben deneyimlemedigim icin eksik kalabilirim
@_pars_
tek sorun eksik kalma kaygın mı yani?
Hayir o degil zaten deneyimli biri istiyosa bunu goze alir ben beraber ogrenmek ayni hisleri ilki yasamak isterim
anlıyorum ama eminim tecrübeli birinin kollarında kadınlığını daha güzel yaşarsın
Bunu istemem iliskiye daha cok duygusal yonde bakiyorum zaten zamanla zevk alinir
umarım aradığını bulursun
Hiç sanal üzerinden deniyor musun acaba
Iliski yasamamis
Tecrübeli