- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılSeksin deneyimi olmaz. Buna zerre inanmıyorum. Ben hiç seks yapmadım öpüşmedim bile ama herifin yaprağına bakıp da ya bu nereye ne yapılıyordu deyip de kulağıma sokmaya çalışmam. Bütün vücut organlarının nereye ne yapılacağı belli. Ben 150 erkekle seks yapsam da 151. erkekle seks yaparken alışma sorunu yaşayacağım. Çünkü ben onun, o benim nasıl ne şekilde nelerden zevk aldığımızı bilmeyeceğiz. Önceden bana sayfalarca yazılmış bir kullanma kılavuzu ya da yemek tarifi videolarına benzer bir video çekip de bak penisime bunu bu şekilde yapacakasın vücudunu şöyle tutacaksın gibi bir video hazırlamadığı taktirde ben 151. herifle seks yapsam o uyumsuzluğu, belirsizliği yaşarım. Çiftlerin birbirine uyum sağlaması için, kendilerini o kadına/erkeğe açmaları için zamana ihtiyaç var. O bedeni yadırgamamaları için zamana ihtiyaç var. Bunu deme sebebim kadının bir f4hişe olmadığını erkeğin de bir jigolo olmadığını varsaydığım için diyorum. O herif benden, bizden bu kadarcık zamanı bile esirgiyorsa gitsin f4hişeyle yatsın hatta f4hişeyle de yatmasın elini becersin. Seks karşındakine zevk vermekten ziyade karşındakinin bedeninden zevk almakla alakalı bir şey. Kimse başkası için seks yapmıyor. Kendisi için seks yapar. Sen karşındakinden zevk aldığında aynı anda karşındaki de senden zevk alır. Ama bu belli bir uyumla olur o uyum da hemen olmaz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dışı ilişkiye karşıyım, bakire olmayanla evlenmem. O halde hiç deneyimi olmayanı tercih ederim.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana fark etmiyor, ikisiyle de yasadim. İkisinin de tadi baska.
00 YorumlaBeceriksizlerle vakit kaybedemem, tecrübeli olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli kesinlikle
33 Yorumla- +1 yıl
Peki duygusal bağ?
- +1 yıl
Duygusal bağ olayı benlik değil ben alacağım hazza ve verebildiğim hazza bakarım
- +1 yıl
Güzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç yapmayan biriyle sadece bir kere yaşadım ne yapacağını bilmiyor anlaşamıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gibi deneyimi olmayan isterim
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılTecrübeli de ilk yaptığı anda tecrübesizdi evlat.
00 YorumlaTecrübeli tabiki.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani duygusal bağ önemli degil
- +1 yıl
Güzel o zaman
önemi yok
10 Yorumla
+1 yılAmatorle ugrasamam
05 Yorumla- +1 yıl
Sanki kendini coni sinsin. :D :D :D
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden 🤣 fazlam bile var