Herkes bi tutturmuş bakire ya da bakir olsub diye. Neden kimse evlilikte cinsel yaşamın kalitesini düşünmüyor. Ben şahsen tecrübe kazanmış birini tercih ederim ama ülkemizde bu çok yadırganıyor. (bakire ya da bakir olanları da yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasıb safece imkan varsa tecrübeli olan benim için daha iyidir)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanki dünyayı yeniden keşfedecek bu nasıl bir düşünce. İlk deneyimi benimle kazansın demek yerine başkalarını becersin öyle bana gelsin demek de ne bilim.
33 Yorumla
Soran+1 yılValla şöyle de bir şey var sadece kendi zevfkini düşünüp tek pozisyonla evliliği sürdüren adamlar kadınlar var öylece uzanan kadınlar var ilk deneyimini mümkünse benle kazanmasın yani
Soran+1 yılBen şu ana kadar hiç öyle bi şey yaşamadım yanş sevişirken hiç Bi önceki kişi gelmedi aklıma çünkü bu apayrı bir konu yani birini severken gidik başkasıyla sevişirsen aklına gelir tabi bu da ihanet olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeğin tecrübeli olmasını siz bayanlar çok takmıyorsunuz genelde çünkü biz erkekleri ilişki bitince arayıp soran tekrar gel sevişelim diyen bayan pek olmuyor tecrübeli bayan, erkek olmak tabiki güzel ama biliyorsun bayanlar bir kaç adam ile olunca (hadi geç bakireliği) kafaya takmadık diyelim geçmişi erkek milletini biliyorsun yattığı kadını kafaya kazıyor arıyor soruyor mesaj atıyor peşine düşüyor üstelik artık evli bir bayan olduğunu bilse bile tekrar yatmak çabalıyor bayan hiç istemese bile üstelik geçmişi takmayan erkeklerin bakşreliği kafaya takmayan erkeklerin en büyük çekincelerinden biri bayanın aranıp sorulması sana bir örnek bir bayan arkadaşım bu yüzden eşinden boşandı bakire evlenmedi eşi biliyordu takıntım yok demişti ama bir gün bir mesaj okumuş kocası telde tekrar buluşulalım o otelde diye falan bu olaylar ilişkinin bitmesine neden oldu süreç acı bitti biraz anlayacağın keşke geçmiş olayına takılma olmasa ama ülkemiz gerçeği maalesef tecrübeli olmayı pek kaldırmıyor özellikle bayanların tecrübeleri kabul görmüyor bay eşinden önce isterse 100 kadınla olsun eğitim seviyesinin düşük olduğu ülkemizde sırtı sıvazlanıyor ve bu durum daha çok su kaldıracak gibi gözüküyor
20 Yorumla
+1 yılHer ikisininde kendine göre güzel yanları vardır, tecrübeli bir kadin yataktaki kıvraklığı ve doyuma ulaşması/ulaştırması ile haz manyağı yapar insanı, ancak tecrübesiz olan kız ise mahcup duruşuyla, elini koyacak yer bulamayisiyla, utangaç tavırlarıyla alır aklı baştan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltecrübeli de hastalık olma ihtimali yüksektir istemem. test yap dedem de ayıp olur. en iyisi az tecrübeli ya da tecrübesiz. hem insan kendini özel hisseder.
45 Yorumla- +1 yıl
İlkin olması kadar güzel bişey yok
Cevap sahibi+1 yıl@mertydff13 bence de
- +1 yıl
Tecrübe kazanılacak sa kendi üstünde kazansın yani dimi
Cevap sahibi+1 yıl@mertydff13 evet bence de. ne yapayım 100 kişiyle sevilmiş adamı... iğrenç.
- +1 yıl
Aynen eli erkek eli değmemiş kız candır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
29Cevap
+1 yılÇok seks yapanda bir mok bilmiyor merak etme. Biraz kafa yapısı ve kabiliyeti olan bakirler bile daha iyi sevişebilir.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBen bacak arasına bakmam bir insanın. Benim eşim olacak insan bana aidiyet duygusunu aşılasın ve dürüst olsun, gerisi mühim değil.
44 Yorumla
Soran+1 yılGüzwl bi düşüncesi umarım gönlüne göre bulursun
- +1 yıl
Bulduğuma inandığım biri var önümüzdeki maçlara bakacaz
Soran+1 yılOooo hayırlı olsun Allah devamını erdirsin 🌸
- +1 yıl
Amin teşekkür ederim, umarım öyle olur.
Tecrube de bir yere kadar. seks önemli elbette ama kalplerin uyuşması anlaşması eksikse sürdürülebilir olmuyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimi olsun bence ya. Tabularla dolu bir kadınla hiç uğraşamam.
30 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılbakirelik benim için hiç önemli değil. deneyimli olursa bana daha iyi seks hayatı sunabilir.
20 Yorumla
+1 yılValla hiç ilişkiye girmedim karsimdakinin de deneyimsiz olup ilk ilişkiye beraber girerken sıralı bi sekilde öğrenmek isterim açıkçası deneyimsiz olması diyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunca yıl kimseyle sevişmemiş isem onu beklemiş isem o da bekleyebilir, birlikte öğreniriz. İlk sevişmeler acemi olur ama vucudlarimizi tanıdıktan sonra yatakta zevkli dakikalar bizi bekler.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ilk olacağı için karşımdakinin de ilk olsun beraber öğrenelim ilkimiz olalım isterim. He bakir olmasa da olur ama şöyle bi prensibim var. Karıya gitmiş bi erkekle yapamam midem almaz onu.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yaşım 27 hiç bir kızla hiç bir şey yaşamadım aklım ne zaman evlenirsem eşim hariç nasıl başka kızlarla olayım ki onların günahını alım
Helalim ile öğrenirim onunda benim gibi olmasını istiyorum00 YorumlaBen deneyimsizdim. Ama deneyimli olmak gerekiyormuş sanırım. Çünkü yapılacak acemilikler eşleri birbirinden uzaklaştırıyor. Onu gördüm.
00 Yorumla
+1 yılBen deneyimsiz olduğum için onu da deneyimsiz isterim sadece seks için değil çoğu şeyi birlikte aşmak yapmak isterim
00 Yorumla
+1 yıltecrübeli ya da tecrübesiz farketmez
tutkulu olsun yeter10 Yorumlabu soru haftanın veya ayın sorusu olması gerekir.
eş derken insanlar ne anlıyor.
bence mutlu yaşam ve fantazi yani düzgün seks.
peki kadın bakire olunca kadına ne vaat ettiniz diye soran yok10 YorumlaDeneyimsiz olmasını isterdim. Beraber deneyimleriz evlenince.
00 Yorumlaben tecrübeli karşıdaki tecrübesiz olacak ki ona tecrübe kazandıracaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. O da kötü olabilir. Çünkü daha önceki yaşadıkları sebebiyle ona yetemeyebilirsiniz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeli olsun si. kişmeyi iyi bilmeli çoluk çocuk avutamam
00 YorumlaEn az benşm kadar deneyimli olsun isterim ki öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Çoluk çocukla mı uğraşcaz
30 Yorumlabenim gibi deneyimsiz olsun :)
20 Yorumla
+1 yılDeneyimli olmalı
21 Yorumla- +1 yıl
senın var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim bu konuda zaten çok deneyimli
10 Yorumla
+1 yılDeneyimsiz olmasın ya biraz tecrübeli olsun
10 YorumlaDeneyimli olmasını tercih ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimsiz olsun isterim bende öyleyim
10 Yorumla Ben bilmiyorum o da bilmesin birlikte öğrenelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceksem deneyimsiz
Eğleneceksem deneyimli00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tecrübeli olması iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübesiz olmasını istiyorum
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi olmalı
31 Yorumla- +1 yıl
Yani?
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bakire olup ama istekli olmasını isterim
00 Yorumla
+1 yılher iki si de olabilir
00 Yorumla
+1 yılYadirgayan elini miksin
10 Yorumla
+1 yılBenim için farketmez sonucunda deneyimli olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimli olmalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakir ne mk
12 Yorumla- +1 yıl
Bakir
Cevap sahibi+1 yıl@gannicus06 hemşire değil hemşir gibi malca
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fark etmez
10 YorumlaDeneyimli iyidir :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok deneyimli
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşinizin cinsel anlamda deneyimli mi deneyimsiz mi olmasını isterdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat