Tecrübesiz insana sevişmeyi öğretmekle uğraşamam bir de. Bir de mümkünse ne hevesi varsa alsın öyle gelsin, kimsenin geç ergenliğini de çekemem bu yaştan sonra.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yüksek lisans yapmış olmalı ve 4 yıllık deneyime sahip olmalı. Referans önemli...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZinaya bulaşmamış olsun yeterli ben onu tecrübe sahibi yaparım 😉
621 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@stylafree bulaşmış olsam böyle bir yorum yaparmiydim sence Rabbimin emrettiği şekilde evlendim boşandım tecrubeyse eşiyle yaşasın onu
Cevap sahibi+1 yıl@stylafree bişey anlamadım
- +1 yıl
bende bu görüşü arıyordum
- +1 yıl
Bekar biri talip olsa ne düşünürsünüz
Cevap sahibi+1 yıl@Cefternal mantıktan ziyade Rabbimin emri böyle cinsellik yasa ama helalinle yaşa diye emretmiş bende emrine uydum
Cevap sahibi+1 yıl@stylafree ilk buluşmada kendini erkeklerin kucağına bırakıyorlar sonra kadının değeri yok diyorlar kadınla beraber olan erkekte bakire kız arıyor madem okadar önem veriyorsun geleni neden reddetmiyorsun böyle böyle ne evlenilecek kadın kaldı nede erkek ama dediğin gibi bunu yapıp el değmemiş istiyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@Cefternal evet
Cevap sahibi+1 yıl@Yineyenidenden bekar taliplerim oldu ama kabul etmedim çocuklarım var benim
- +1 yıl
O yüzden sordum aslında zor bir karar bir de geçmişi sorgulama olur
Cevap sahibi+1 yılBeklediğin görüş olduğuna sevindim
Cevap sahibi+1 yıl@Cefternal maalesef özelden gorusmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Yineyenidenden kadın erkek farketmez boşanmış ve çocuğu olan kişilerin mantıklı kararlar vermesi gerek bekarlar 1 bosanmis kişiler 2 dusunmesi gerekir tek başına değiller sorumluluğunda bir can çocuk bir emanet var çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@Cefternal ben teşekkür ederim anlayışın için
- +1 yıl
👍 kesinlikle
+1 yılBakire bir eş😊😋
02 Yorumla- +1 yıl
ilki olmak yani
- +1 yıl
Evet ömürlük olsun bir de
+1 yılTecrübesiz
00 Yorumla
+1 yılTecrübe candır
00 Yorumla