Cinsel Yaşam Tecrübeli kadın mı yoksa tecrübeli erkek mi istersiniz? yaseminadi Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 ya da tecrübesiz kadın ve tecrübesiz erkekmi istersiniz?Cinsellik anlamında. Tecrübeli kadın mı yoksa tecrübeli erkek mi istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabiki tecrübeli ve açık sözlü dürüst kadın isterim. Kaybedecek vaktim yok… 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl herkes istemezmi tecrübe e tabi kızlar kadar değil tecrübe beklemek ama özel beklentilerde var 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir kız için asıl tecrübe nedir Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne kadar tecrübeliyse o kadar cezbeder beni... 0 0 Yorumla
EtçilAmaEtYemeyen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl tecrübesiz olsın 1 10 Yorumla jojo27 +1 yıl Onla bunla yatan kadınla ne işimiz olur Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl @jojo27 aynen Yorumla yaseminadi +1 yıl Dimi ama nedense siz hiç kimseyle yatmadınız Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl ben yatmadım Yorumla yaseminadi +1 yıl Hadi sen yatmadın diğer şahıs kesin yatmamıştır Yorumla yaseminadi +1 yıl Tecrübeli erkek tecrübesiz bir kız almayı hak etmiyor ama tecrübesiz erkek tecrübesiz Bi kız almayı hak ediyor Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl valla ben kendime uygunu isterim yatmadıgım için yatmamış isterim Yorumla yaseminadi +1 yıl Eğer yatmadıysan tecrübesiz istemen hakkın Yorumla EtçilAmaEtYemeyen +1 yıl e yani knk o yüzden istiyorum hayırlısı diyelim Yorumla yaseminadi +1 yıl Aynen hayırlısı Yorumla
tezcankayra Takip Et Xper 3 Yaş: 42 7 ay Kadın olsun da farketmez 0 1 Yorumla yaseminadi 7 ay İyimiş Yorumla
jojo27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Tecrübesiz tabii 0 1 Yorumla yaseminadi +1 yıl İlk önce kendin tecrübesiz olda sonra tecrübesiz Bi kız istersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki tecrübeli ve açık sözlü dürüst kadın isterim. Kaybedecek vaktim yok… 😎
herkes istemezmi tecrübe e tabi kızlar kadar değil tecrübe beklemek ama özel beklentilerde var
bir kız için asıl tecrübe nedir
Ne kadar tecrübeliyse o kadar cezbeder beni...
tecrübesiz olsın
Onla bunla yatan kadınla ne işimiz olur
@jojo27 aynen
Dimi ama nedense siz hiç kimseyle yatmadınız
ben yatmadım
Hadi sen yatmadın diğer şahıs kesin yatmamıştır
Tecrübeli erkek tecrübesiz bir kız almayı hak etmiyor ama tecrübesiz erkek tecrübesiz Bi kız almayı hak ediyor
valla ben kendime uygunu isterim yatmadıgım için yatmamış isterim
Eğer yatmadıysan tecrübesiz istemen hakkın
e yani knk o yüzden istiyorum hayırlısı diyelim
Aynen hayırlısı
Kadın olsun da farketmez
İyimiş
Tecrübesiz tabii
İlk önce kendin tecrübesiz olda sonra tecrübesiz Bi kız istersin