Tam olarak bağımlı değilim ama baya azaltmak istiyorum. Haftada 1 falan yapmak istiyorum şimdilik. Bunu nasıl becerebilirim? Bana ne önerirsiniz? Ve sanırım bi tık video izleme bağımlılığım da olabilir ben bunları tamamen bırakmak demesek de baya azaltmak istiyorum önerilere açığım. Teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öncelikle yapılması gereken şey evde yalnız kalmamak olmalı. Evde yalnzı kaldıkça can sıkıntısından bile yapabiliyor. Mesela yürüyüşe çık, film izle veya kafanı dağıtacak şeyler bul.
Ha film konusunda bana öneri verebilirsiniz o ayı :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMastürbasyon, cinsel sağlık açısından normal ve doğal bir davranıştır ve sağlıklı sınırlar içinde yapılması zararlı değildir. Ancak, bazı kişilerde mastürbasyon davranışı, günlük aktivitelerini ve hayatlarını olumsuz etkileyecek düzeyde sık ve aşırı hale gelebilir. Bu durumda, kişi kendisini mastürbasyon bağımlılığından muzdarip olarak hissedebilir.
Mastürbasyon bağımlılığı gibi cinsel bağımlılıklar, psikolojik veya sosyal nedenlerle ilgili olabilir. Kişinin mastürbasyona yönelmesinin nedenleri arasında stres, kaygı, yalnızlık, depresyon, düşük özgüven, kişisel ilişki sorunları ve iş veya okul baskısı olabilir.
Mastürbasyon bağımlılığını yenmek için, öncelikle bağımlılığın nedenlerini anlamak ve bu nedenlere karşı tedavi almak önemlidir. Kişiye uygun psikoterapi yöntemleri, davranış terapisi, bilişsel terapi, aile terapisi veya grup terapisi gibi tedavi yöntemleri kullanılabilir.
Ayrıca, bağımlılığı yenmek için kişinin kendi kendine uygulayabileceği bazı stratejiler de vardır. Bunlar arasında, sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları edinmek, hobilerle meşgul olmak, sosyal etkileşimleri arttırmak, mastürbasyon sıklığını azaltmak veya bir süreliğine bırakmak gibi yöntemler yer alabilir.
Mastürbasyon bağımlılığı gibi cinsel bağımlılıkların tedavisi uzun sürebilir ve bir süreç gerektirir. Ancak, doğru tedavi yöntemleri ve stratejilerle, kişi bağımlılıktan kurtulabilir ve sağlıklı bir cinsel hayat sürdürebilir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon hem fiziksel hem de psikolojik bir ihtiyaçtır. Düzenli cinsel hayatı olmayan her birey düzenli mastürbasyon yapmalıdır. Ancak sıklığı önemli. Bir de video bağımlılığı sıkıntılı bir durum. Özellikle video izlerken mastürbasyon yapıyorsanız bu durum ileride farklı cinsel sağlık sorunları doğuracaktır muhakkak. Aşağıdaki yazımı okumanızı öneririm. Sizin için faydalı olacağını düşünüyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim okudum hepsini.
- +1 yıl
Umarım sizin için faydalı olmuştur. Sormak istedikleriniz olursa lütfen çekinmeyin
Soran+1 yılBir şey daha var aslında sormak istediğim
- +1 yıl
Tabii ki sorabilirsiniz. İsmim görünüyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılvideo izleyerek yapma kuru kuruya yapma ve evde de aman bizimkiler gelmeden hizlica yapip cikayim diye de dusunme zaten oyle yaparsan hem yanlis mastürbasyon hem de bunu erken bosaldigin icin tam tatminde olmazsin daha fazla yapmak istersin bu da beraberinde mastürbasyon bagimliligi saglar kendine zaman ayir islakken yap dusunerek yap video izleme kendi mastürbasyon yapma odan olsun ve haftada 3-4 kere yapmaya gayret et daha fazlasi olursa ileride partnerinde seks yaptiginda o seks sana zevk vermez mastürbasyon ile bosalirsin daha sonrasinda da sorun bende degil karsi tarafta dersin
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ben de bu tarz sebeplerden bırakmak istiyorum. Ama haftada 3 4 kere de çok bence ben zaten 2 3 günde bir yapıyorum ben az 4 günde bir hatta haftada bir yapmak istiyorum
- +1 yıl
o kadar da uzun olmasina gerek yok bu dedigim ideal
Soran+1 yılYok ya gerçekten haftada 1 yeterli
Soran+1 yılZaten tek yaşıyorum öyle yarım yamalak yapmam
- +1 yıl
sen zaten ne kadar istiyorsan o kadar yaparsin ama ideal sayi o daha asagida yapsan sorun olmaz
Kardeşim bazı yorumlara baktımda bilinçsizce bir amaç uğruna yapılmış yorumlar var. Günlük seks yap bunda sıkıntı yok. Ama mastt aynı şey değil. Bu ciddi bir rahatsızlıktır bir çok ruhsal sebeplere sorunu var. Bunun için psikiyatr desteği al ya da bununla alakalı videolar var uygularsan başarırsın. Çok geçmiş olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum haklısın. Ama 3 günde bir için uzman yardımı almam daha. Kendim azaltmaya çalışmak istiyorum önce
- +1 yıl
Yanlış yönlerdirmeye çalışanlar olmuş buna inanma mastt ciddi bir bağımlılıktır. Bilmeden boş yapmış.
Şu videoya bir göz at. Birde yorumlarını oku senin gibi olanlar neler çekmişler gör.
https://youtu.be/rVcvRewf1aI
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon bağımlısı olmak sigara bağımlısı olmak kadar zor vazgeçilen bir durum. Psikoloji de ne eksikse onu yerine koyamadığımız için cinselliği içimizde yaşarız aslında. Yavaş yavaş terketmenin yolu sadece ama sadece kendini frenleyebilmekten geçer. Sigara beyne doyum verir mastürbasyon da beyne doyum verir. Beyinle ilgili olan alışkanlıkları terketmeniz imkansıza yakındır.
15 Yorumla
Soran+1 yılKendimi nasıl frenleyebilirim pekii
- +1 yıl
Aklına onu getirmeyeceksin. Gerekirse erkeklerle konuşmaktan bir süre uzak duracaksın. Ya da kendine bir sexting arkadaşı bulacaksın belli zamanlarda sadece onunla konuşacaksın.
Soran+1 yılSexting yaptığım çok oldu hoşuma gitmiyor pek
Soran+1 yılErkek arkadaşımda yok sevgilimde yok zaten
- +1 yıl
Anladım
Tahmin ediyorum ki özellikle geceleri uyanıksın ve evde oluyorsun. Boş zamanın fazla olduğundan yapacak bir şey bulamayıp mastürbasyon yapıyorsun. Eğer böyleysen uyku düzenini değiştirebilir ya da seni meşgul edecek hobiler edinebilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılUyku düzenim tam olarak berbat. Saat geç oldu yarın kalkamam diye uyumuyorum şu an. Tek de yaşadığım için aklım ister istemez oraya kayıyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. peki neden azaltmak istiyorsun
oysa cinsel ihtiyaç günlük giderilir. en azından gün aşırı olmalı. peki neden haftada 1 olarak kısıtlama yapıyorsun. neden kendine işkence yapıyorsun118 Yorumla
Soran+1 yılVakit kaybı olduğunu düşünüyorum ve ders çalışmam gerek. Beynim beni kandırıyor resmen ders çalışırken aklıma geliyor
Soran+1 yılBirde sıktı artık bayadır yapıyoruz 3 aydır da regli olmadım. Ben durup dururken bile başladığım oluyor ama artık sadece aşırı isteyince yapmak istiyorum
- +1 yıl
vücudun ihtiyacı var ve istiyor.
sana referans bilgi vereyim.
yeme içme uyuma yıkanma ve cinsellik temel ihtiyaçtır ve günlük giderilir. ne ilginçtir ki bu temel ihtiyaçlar giderilince beyin mutluluk hormonu salgılar. insan rahat huzururlu ve mutlu hisseder kendini
yeme içme gibi düşün
ertelemek sana zarar verir kazanç sağlamaz.
çünkü aklında o varken zaten ders çalışamazsın. çalışsan da anlamazsın. en iyisi ihtiyacını gider aklında soru kalmasın dersine devam et.
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte bir sürü zararı da var. Hem ben isteyince değil ders çalışırken birden beyin kendini oylamaya çalışıyor ondan yapasım geliyor. Ben sadece kendi kendimi çok isteğim gelince yapmak istiyorum ama ben yapıyım zevk alırım diye yapıyorum anladın mı
Soran+1 yılHem günlük aşırı fazla
Soran+1 yılBen katılmıyorum. Ders çalışırken beni bölüyor olması bile benim için yeterli bir sebep. Evli olsak cinsel ilişkimiz olsa o zaman yeri ayrı tabiki ama şimdi tam hayatımızın yönü belli olacakken birde her gün 1 saat mastürbasyon a ayırmam. Hem sık yapınca zevk de azalıyor zaten. Genede teşekkür ederim
Soran+1 yılEn az 1 saat sürüyor en az. Video falan da izliyorum. İzlemeden yaptığım da oldu ama genelde izlerim. Bunları bırakmam lazım
Soran+1 yılKısa sürmesi daha kötü
Soran+1 yılSonra yetmemiş oluyor yaptığım halde hevesim kursağımda kalıyor. Öyle de sinirli oluyorum. Bir daha yapmaya çalışsam tam zevk de alamıyorum
Soran+1 yılBir kere yapıyım tam yapıyım. Kısa bir şey doyurmuyor ki
Soran+1 yılKısa olunca rahatlamıyorum. Hem sık sık yaparsam da bir yaptığımdan sonra adam akıllı zevk de alınmıyor
Soran+1 yılSenin dediğin gibi olması için bi 4 gün falan mastürbasyon yapmamış olmam lazım ki o zaman da sevmiyorum kısa kısa
Kendine yeni fobiler bul boş kalma atlatirsin
25 Yorumla
Soran+1 yılTek yaşıyorum
Soran+1 yılBoş kalma dedin ya ondan söyledim
Soran+1 yılDers çalışıyorum aklıma geliyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBırakmanın iki tane çözümü var spor yapıp kafanı dagıtmaj ya da sevgili yapmak
210 Yorumla
Soran+1 yılDers çalıştığım için bunların hepsi bana vakit kaybı
Cevap sahibi+1 yılDers calısıyorsun evet bende calısıyorum senin durumunu anlayabiliyorum saatlerce calısıyorsun bunalıyorsun sonra rahatlama hissi bunalım geliyor sende kendini rahatlatıyorsun
Soran+1 yılEvet çalışırken aklıma geliyor ya da kütüphanede birileri varken bile aklıma geliyor berbat bir şey
Soran+1 yıl3 aydır da regli olmadım. Tüm her şeyin düzeni bozuldu resmen. Sınava da az kaldı. Beynimi kontrol edebilmem lazım
Cevap sahibi+1 yılBence sana tavsiyem bir tane fb bul ama duygusal bağlanma bir süre kendini kontrol sltıns al
Soran+1 yılKanka bir şey diyim mi bir sürü var
Soran+1 yılAma pek bir şey değiştirmiyor
Cevap sahibi+1 yılYoo aslında benim bundannbşr ay önceye kadsr vardı birisi gayetde ben onu o benim ihtiyacımı karsılıyorfu normal olarakds anlaşıyorduk gayetde normal sevgililerden daha iyiydik ama tavsiyem dediğimi yapacaksan düzgün birisi olmalı
Soran+1 yılSiz sesle falan da yapıyordunuz sanırım. Ben genelde sadece mesajlaşırım mesajlaşırken de yapmam sonra kendim yaparım böyle olunca da daha çok vakit kaybı oluyor
Cevap sahibi+1 yılHayır sadece foto ve video
+1 yılKendine farklı hobiler bul. Aklını ve kendini başka şeylerle meşgul et bu şekilde azaltabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılO geçmez o isteğinle alakalı sadece kendini o an aklına gelince zihnini başka şeylere vererek dağıtabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılDers çalışırken nasıl dağıtabilirim aklımı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBastıramazsın hele ki mastürbasyon yapmak senin için zevk unsuru ise yani hemen rahatladığın bitirdiğin bir eylem değilse geçmeyecek.
10 YorumlaKanka merak ettim ne kadar başarılısın şu an ne sıklıkla yapıyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında eskiye göre azalttım sanırım ama bir kere yapınca bağımlılık yapıyor ertesi günde canım çok istiyor
Soran+1 yılBilmiyorum artık
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBaşka bir erkekle yapmadım
Soran+1 yılÖylee
Soran+1 yılBen neysede erkeklerin fazla yapması iyi dğeil çünkü sonra 5 dk bile sürmüyor boşalmanız
Soran+1 yılNasıl yani
Farklı şeyler düşün knk xd
27 Yorumla
Soran+1 yılBen birde tek yaşadığım için ara sıra aklıma geliyor karşı koyamıyorum. Berbat bi şey
Soran+1 yılDers çalışıyorum beyin dersi bırakayım diye konuyu oraya getiriyor herhalde 😅
- +1 yıl
Cahillik kelimesini dile getirip yaptığım yoruma verdiğin cevaba bakar mısın? "Farklı aktivitelere yönelince zaman zaman azalıyor zaten" Kendin bile azalıp azalmayacağın konusunda emin olmamana rağmen yorumumu cahillik olarak nitelendiriyorsun. Sanırım bunun yegane sebebi sosyal olarak herhangi bir ortamda kabul görmeyen insanlardan aldığın ilgi yoğunluğunun seni yüceltmesi ve kendini önemli hissetmene neden olmasından dolayı, sonuçta bu platform ya da diğer platformda ki insanların sadece tipine istinaden yazabilecekleri yorumları düşünürsek bu kadar 4ptal olup kendini bu kadar haklı hissetmene şaşmamalı ülkemizde boş damacana ile ilişkiye girenler olduğundan çokta fazla görmedim şu an sana :d
- +1 yıl
Yaptığım yoruma değil direkt şahsıma hakarette bulunan taraf olmanıza rağmen, insanları aşağılamadan, hakaret etmeden de fikrinizi bildirseydiniz cahil olarak nitelendirmezdim. Üslubunuzu düzeltin, yorumuma atlayan sizsiniz. Ben burada beğenildiğimi mi ifade ettim. Daha hangi telden çaldığı belli olmayan şahıs. İnsan anatomisi okuduğum bölümün bir parçası zaten, burada fikir bildiriyorum. Siz iradesizsiniz diye uygulayan herkes öyle olmuyor.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende aynı dertten muzdaribim. ne yapacaz böyle yaa 😞
010 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için daha büyük bir sorun
Soran+1 yıl😕
Soran+1 yılBakma bakma
Soran+1 yılBen video izlemeden de yapıyorum
Soran+1 yılO videolsrdansa isteklilik daha kötü
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBen yapmak istemiyorum
Sana yardım eden kimse yok mu bu konuda hiç
13 Yorumla
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBiriyle yapmak istemiyorum. Komple bırakmak istiyorum ama yavaş yavaş
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende senin gibiyim ya benim ek olarak derslerim var onlara da odaklanamıyorum
yaşın kaç?
00 Yorumla
+1 yılDoyman lazım doyana kadar abart tadında bırakma daha fazlasını yap bıkkınlık gelene kadar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. neden azaltmak istiyorsun?
110 Yorumla
Soran+1 yılNormalde bile durup dururken ypıyorum. Artık sadece çok isteyince yapmak istiyorum
Soran+1 yılCinsel tecrübe yok. Bağımlılık sanırım var yani ara ara video izlerim
Soran+1 yılYapmışlığım oldu
Soran+1 yılHatırlamıyorum
Soran+1 yılBugün biraz dokundum kendime ama bitirmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi yolu kendine yeni uğraşlar edinmek
13 Yorumla
Soran+1 yılDers çalışıyorum o zaman aklıma geliyor
Soran+1 yılGenelde senin dediğin uğraşlar yani spor falan onlar da benim için vakit kaybı
- +1 yıl
Spor yap, ben de yapıyorum, saglık icin yap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine çeşitli uğraşlar bul, tek yolu bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Cevap sahibi+1 yılSpor, bir şeyler izlemek, kitap okumak, çeşitli hobiler edinmek gibi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden senin durumdayım birden kendimi içinde buluyorum
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle gece uyumadan önce elin oraya gidiyor istemsizce değil mi
Cevap sahibi+1 yılNofapı duydun mu hiç
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum da aşırı bağımlısın benim gibi, zararlı çünkü hem vakit kaygi hem dikkat dağınıklığı yapar hem enerji kaybı yapar. Sosyalleşmeyi de etkiler. Sana tavsiyem erken uyumaya çalış, sürekli kütüphaneye git çalış ki yorgun ol onu yapmaya gücün kalmasın
+1 yılBaşka şeyler bul kendine bi kez bırakınca devamı gelir
00 YorumlaKaç kez yapıyon
15 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda fazla değil 2 3 günde bir
Soran+1 yılGünde bir günde 3 bazen falann
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boş kalma
118 Yorumla
Soran+1 yılTek yaşıyorum ben
Soran+1 yılAşırı değişiyor biliyor musun. Ama son zamanlarda gene eskisi kadar fazla değil 2 3 günde bir falan. Ama bazen her gün olduğu da oldu.
Soran+1 yılTek defa ama en az 1 saat
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılBen bırakmak istiyorum diyorum sen beni teşvik ediyorsun
Soran+1 yılNe kadar az o kadar iyi
Soran+1 yılHayır tabiki o başka😅
Soran+1 yılEvet kötü erken boşalma olur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapma geçer
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok yardımcı oldun sağol. Bu desteğini asla unutmayacağım. Sana minnettarım
- +1 yıl
Yani başka türlü geçmez
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılIbadete yönel
110 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değilim
- +1 yıl
Kendı dinınde ıbadet et zınndık
Soran+1 yılmünafık ne ya ahsjajslsjsk
Soran+1 yılZınndık*
Soran+1 yılÖğrenmiş oldum sağol KS
- +1 yıl
😜😜😜şaka
- +1 yıl
Bana sagol de
Soran+1 yılSağol
Soran+1 yılOldu mu🙂
- +1 yıl
Hayır oömadı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir zararı var mı ki
25 Yorumla
Soran+1 yılHem vakit kaybı hemde yetti artık yani yapmak istemiyorum. 3 aydır regl de olmuyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılNe zararı var
+1 yılİstekli olman harika ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeşgul tut kendini
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç, evlilik uzak mı?
Rahatlarsın evlenince:)
Soran+1 yılAyy bu tarz sebeplerden evlenmem🫥. Seks yaparım daha iyi
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılOoo ateşin başladığı yaşlardasın yani:) çok fena söndürürüm o ateşi
Haklısın sadece o iş için evlenilmez
Ama benim gibi erkeğin olsa sabah akşam çekeceğin var:)
Cevap sahibi+1 yılNeden tek yaşıyosun bu arada?
Bişeye çok iyi odaklanabiliraen mastı bırakabilirsin ben 2 sene boyunca bırakmıştım sınava hazırlık zamanı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız. Canın ister
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başka şeyler ile meşgul ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bol şans
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞartlara bağla.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Şu olursa yapayım şu olmadan yapmam gibi
Soran+1 yılNe olursa mesela
Soran+1 yılVaktim olursa falan gibi mi
- +1 yıl
Daha zor şartlar
+1 yılKudurmuşsun. Evlen
013 Yorumla
Soran+1 yılSeks istemek kudurmak değil bu tarz saçmasapan ortadoğu fikirleriyle haddini aşmazsan sevinirim.
Soran+1 yılNe anlatıyorsun Furkan? Tek yaşıyorum ben zaten ne ele mahkumu ne evlenmesi bu yaşta?
- +1 yıl
Azdıysan evlen başka çaresi yok.
Soran+1 yılEvlenesiye seks yaparım daha iyi. Bu sebepten bu yaşta evlilik mi olurmuş. Saçmalık
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl18 e yeni girdim
- +1 yıl
Ok ergen
Soran+1 yıl? Furkanın yatma saati gelmiş.
- +1 yıl
İşteyim ne uyumasi?
Soran+1 yılMillete saracağına git işini yap o zaman.
- +1 yıl
Yat zibar istekli ergen.
Soran+1 yılTamam çizgi film karakteri furkan
- +1 yıl
Yetişkin dizi karakteri o. Yaşın yetmez
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!