Tamamen bırakmak istiyorum çünkü enerjimi düşürüyor nasıl bırakabilirim. Bir terapiste bu rahat bir şekilde anlatılabilir mi? Bana söylemese de zihninden beni yargılar diye ona bu durumdan bahsedemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
tamamen inançta bitiyor. o şekilde dolaşmak ve p*rno izliyorsan onun günahını da düşününce faydası olabilir, umarım azalır...
Aynn öyle
Mesala günde kaç posta? Yani ben çoğunun bağımlı olduğunu düşünmüyorum istekli kadınsın ayrı konu da bağımlılık başka bişey
Günde 3-4 bazen 5-6
İstemeden de yapıyorum
Yani aslında bağımlılık değil sen tam boşalma yasamiyorsun bence
Hayır çok da iyi tatmin oluyorum
Ama o zaman bu güzel seks de demekki erkeğine yaşatacagin şeyleri düşün içinden hiç cikarmak istemicek günde 3-4 posta votle duvardan duvara sert sert her an her zaman sulu olacaksın
Nasıl bu kadar bağımlı olabiliyorsunuz, sevgilimle yapıyoruz ama senin kadar bile yapmıyoruz yani bazen aklımıza bile gelmiyor hiç
Olunuyo
Hiç de olunmuyor valla
Olunuyo ya
Benim sevgilim yok
Mastürbasyon alış görürüm seni bırakamazsın
O varken ben de az yapıyordum
Sevgilim var dedin demin
Kim dedi
Sevgilim yokken de bağımlı değildim yani cidden seks çok fazla ilgimi çekmiyor benim hiç aklıma gelmiyor mastürbasyon yapmak yani şaşırıyorum böyle gördükçe
Mastürbasyon mu seksimi az yapıyodun anlamadım
Seks hiç yapmadım ama mastürbasyon bağımlısı da olmadım hiç
Mastürbasyon yaptın ama demi
Anlıyorum ben de yapmak istemiyorum ama stresimi alıyor sadece mastürbasyon da değil. Sigaraya başladım çok az içiyordum şimdi günde en az 1 paket içiyorum. Uyuyamıyorum uyumak için mastürbasyon yapıyorum
Ya zaten kadınlar boşalamadıgı için kolay haz alamıyo o yüzden normal yapmaman bagımlı olmaman erkek öyle değil işte
Kim alıştırdı seni böyle
Kime dion @cevap sahibi
Kimse alıştırmadı ama erkek arkadaşım olmadan önce ben de yapmıyordum hiç de aramıyordum ondan ayrıldıktan sonra başladım bu ikisine
@userrr1818 soruyu soranla konuşuyorum sen dinle sadece
Ben nie dinliyorum off beni nie dışlıyonuz
😔😔
Bi okulun işin gücün yok mu evde misin hep hem sağlık açısından da zararlı o nedir öyle ben bazen nadir de olsa 2 gün üst üste yapıyorum mesela zorlamaktan karın kaslarım ağrıyor hep sonra onu da geçtim fiziksel olarak da dokuna dokuna görünüşü bozuluyor yani ayıptır demesi ama
Ben nasıl bırakıcam @cevap sahibi bana da bişi de
@userrr1818 mastürbasyon hepimiz yaptık yani yapmadım diyen yalan diyor
@userrr1818 işe gir çalış
Evet yaptık ve hala yapıyom nasıl bırakıcam ben
Gün içinde çok yoğunum sınava hazırlanıyorum aynı zamanda ailemin işiyle de uğraşıyorum çalışıyorum ama akşam olunca yani bu saatler odamda oluyorum ve duramıyorum uyuyamıyorum
İşe gircem de annemler sigorta yok dıe kabul etmiyo kafayı yicem ya kaç aydır evdeyim fabrika da agır
İnstagram bi bakıyorum millet geziyo tozuyo zoruma, gidiyor
@boşver sigortayı eline para geçene kadar bi iş bul çalış
Lan çalışcam çalıştıtmıyo işte engel oluyorlar ya
Ondan sonra diolar nie evdesin çalışmıyon
@soran nerdesin ya
Bahset askm niye etmiyoshn gayet normal
Evet bahsedeceğim
Kendine ilgini çekebilecek uğraşlar bul.. sorunların problemlerin varsa kaçma..
Aklına geldikçe sokağa cik spora git parkta yürüyüş yap beyin spora yönelin yapmazsin
Aslında bu bağımlılığın cinsellikle hiç alakası yok
Ben askerde1 ay hiç yapmadım döndükten sonra daha beter oldum neredeyse her gün yapıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum
Konuşabilirsin terapistle ama seks hayatın yoksa tamamen bırakman doğru değil
Havlu yerine yastık denesene, havlu tabi tahriş eder
Cidden çok zor bunu bırakmak ya
Vucudun ihtiyacı var bırakılmaz
Bedenim isyanlarda ama
Neden isyanda
Çok fazla tahriş olduğu için
Bence orgazım olsan birdaha yapmazsın
Bende aynı gunluk yapıyorumm
Akrep misin
Yaş ksç
sevgilin falan yok mu
O derece mi bağımlısın? Nasıl yapıyorsun
Günde 3-4 kere her gün
İyi o derece yapacak müsaitlik buluyorsun. Yaş kaç ve mastürbasyonu nasıl yapıyorsun? Birde 3-4 defayla muhtemelen kısa sürüyor tatmin olman
19
Havlu ile yapıyorum baya tahriş oluyor elimle tatmin olamıyorum. Hayır kısa değil bir 10 dk falan sürüyor
Havluyla mı? 3/4 defada tahriş olur tabi acı çekersin. Bende de alışkanlık var bende azaltma peşindeyim ama seninki baya farklıymış tahriş olmayacak şekilde yapmalısın bence 3-4 ten 2 ye filan düşür sonra daha az o şekilde olur alışkanlık bu zor oluyo bırakması. Elinle olamaman ilginç. Birde her defasında ıslanma fazla oluyo mu
Genelde fazla ıslanıyorum ama bazen az da oluyor. Evet çok tahriş oluyor ama elimle de yapmaya çalışıyorum olamıyorum havlu aşırı tatmin ediyor
Bence zevk noktanı tam uyaramıyorsun. Tahriş olduğu halde nasıl yapıyorsun acı vermiyor mu? Fazla ıslanman o sıklığa rağmen çok güzel bişey 😍
Acıyor ama yapıyorum
Acıdığı halde zevk almanda çok değişikmiş. Konuşup tanışmaya ne dersin?
👀
Libidon yüksek erkek arkadaşın yok mı
Evet yüksek. Hayır ayrıldım
Yine istersen bulursun partner , seks güzel bir şey yaparsan kafanı toplarsın bence
Ne kadar bağımlısın peki
Bırakma bırakma yap gitsin ben yardımcı olurum
Hobi bul. Oyalan. Sabret. Azmet. Dayan. Geçer
Ben terapistim konuşalım istersen
Ahahahaha inanadım
Valla ya. Takip et
Tanıyorum ben seni sen merak etme
Hadi ya seviştik mi?
Yoo
Ee nerden? Bi takip et ya
şıklık
Havlu masttini ilk defa duydum