Neredeyse her gün yapıyorum ailevi sorunlardan her gün duşa da giremiyorum cenabet geziyorum yarın ölsem ne b****k yiyeceğim bilmiyorum cidden
2 ay
Neredeyse her gün yapıyorum ailevi sorunlardan her gün duşa da giremiyorum cenabet geziyorum yarın ölsem ne b****k yiyeceğim bilmiyorum cidden
Ölebilirsin sıkıntı yok
Gassallar bunun için maaş alıyorlar
Her durumda cenabet olma ihtimalini göz önünde bulundurup, pamuğu tepip, silikonla doldurmadan önce delikleri; usulüne uygun gusül aldırıyorlar mevtaya (ölüye)
Zaten dikkat edersen isimler bile yakın
Gusül / gassal
Gassal ; gusül ettiren demek
Biliyorum onları. Ben zaten cenabet bu hassasiyetlere dikkat etmeden ölmek konusunda dedim. Yani işin dünyalığı değil ahiret noktasındayım
İşte o nedenle ölsende gam yeme
İçine Abay olsun seni öte tarafa cenabet göndermezler
ha özel durumuna gelince, sıklığı seni
İlgilendirir, ama gün gelecek bu tutku bu arzu kalmayacak, o nedenle atların dediği gibi “dişin kesiyorken ye” şimdi yaşa sonra ölüm döşeğinde iken pişmanlık hissetme..
Bu beren Allahım sana bir emaneti
O emaneti koruyup kollamak ne kadar tarz ise sana aynı bereni mutlu etmek huzurlu hissettirmekte o kadar farz. Sevki yaşayamayıp ülkende etmeye hakkın yok
Bu felsefeye sarıl yoluna devam et.
Bakma milletin;
dün oldu mu?
Bu gün nasılsın
Hele bir gelde konuşalım
Vs demleerine
Ben zaten ölsem bile şu anda bile zihnimde o kadar garip şeyler var ki hayallerim bile garip duyan şizofren sanar beni Allah'la nasıl yüzleşicem bilmiyorum kdjdjdk yaptıklarımın kötü olduğundan değil de garipliğinden dolayı yani
Aklından geçenleri merak ettim
Uygunsa gizliden çıkıp bana yazar mısın
Cevap
37Cevap
Bişi olmaz. Hiç bi zararı yok, tersine, üst sınırı olmadığı için depresyonu falan da önler. Kurcalamay devam
Yapcak bı şey yok. Bu yaşa geldim hala tahrikim. Video izliyo musun
Ailevi sorunların olduğu halde hala mastürbasyon yapma isteğimi geliyor 😀
Vallahi durum aynı aile evi çok sıkıntı ne rahat yapabiliyorsun ne banyo yapabiliyorsun vallahi artık ayak sesi bile olmadan birisi içeri geliyor mu gelmiyor mu hissetmeye başladım
Her gün yapma sebebin ne peki gerçekten çok mu yükseliyorsun insanlar bazen kendini kötü hissettiği zamanlarda da yapma gereği duyuyor Çünkü rahatlamak için
Geçmez. Ama daha yüksek enerjili ve daha uzun süreli yapıp doyuma tam ulaşırsan, belki yapma sıklığını azaltirsin.
Bir süre sonra keyif vermiyor.
Abandıkça zamanla anlarsın daha önünde çok yol var demek ki 😬
Hergün yapıyorum bende alışkanlık oldu ve bırakılmıyor eğer hoşuna gidiyorsa yap ben şimdi halledicem 😁
Gusül almayı bırakınca dinden koptum pişman değilim
Magimlilik değil mutluluk hormamu sagliyosun kendine
E yap ne olcak o kadarda sorun değil yani dert etme hatta tkp et bni
Normal. Ama demek ki sen zevkin doruğuna çıkamıyorsun ki ertesi gün hemen ihtiyaç duyuyorsun
Bu kadar kendini germe eglenmene bak sevgili yapsan daha iyi olabilir sevismessin istemiyosan ama biraz alir atesini istersen yazabilirsin bana
Yarın ölsen gusülsüz yollamazlar merak etme 😀😃
Ben cenabet şekilde ruhumu teslim edicem işin o noktasındayım
E evlen
Yoksa ben ahirete adım attıktan sonra yıkasınlar beni ne fayda Allah'a cenabet kavuştuktan sonra
Öyle
Yok yıkayıp gomuyorlar
Ben olayın dünyalık kısmı değil ahiret kısmı için dedim zaten fnnd
Beni öteki tarafta bi batıran bu bir de namaz kılmamak olur başka bir şey olmaz
Dkdkkeke
Kafanı rehatlat ortamdan uzaklaş
aynı sorunu yasıyorum yardımcı olurlarsa banada haber eder misin
Zararlı sürekli yapmak
Bişey olmaz ben de abdest almıyorum yavrum
Estegfurullah zikrini çek
Kadında oluyor mu ya?
Düzenli yap hem daha zevkli oluyo