Çünkü uğraştım bir iş yok gerçekden hayatta okumuyorum çalışmıyorum , çıkmak kurtulmak istesemde alıştım. 9 sene her gün. bırakamıyorum tüm düzeni bunun üstüen kurarsak olacağı bu.
mast gayet doğal bir şey fakat aşırı derecede olması sakıncalı tabiki bütün seks hayatını etkiler bu olay kadın erkek içinde gayet doğal abartma bence mast orucu tut o zaman ne diyebilirim kısıtlama yap kendine düzenli bir seks hayatın olmasını sağla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İzlemende fayda var;
https://www.youtube.com/embed/9Ytp_5k8CFohttps://www.youtube.com/embed/1Cs6fNSr0T4Faydalı olacağını sanmıyorum ama
Farklı uğraşlar. Boş boş yatarsan tüm gün kurtulman zor.
Evet başka işlerle oyalanmak , Ama ne yaparsan yapayım gece odamda yalnız kalınca mecbur. sevgilimizde yok malum yapıyoruz.
O bağımlılık olmuyor ki yapman normal , aşırı yapman anormal...
Çünkü uğraştım bir iş yok gerçekden hayatta okumuyorum çalışmıyorum , çıkmak kurtulmak istesemde alıştım. 9 sene her gün. bırakamıyorum tüm düzeni bunun üstüen kurarsak olacağı bu.
...
Sevgili bul
Siz kızlar hiç yüz vermiyonuz ki
İstersen kurtulursun güncelleme yanlış
Hiç kurtulupda öbür hayatıma bakamıyorum ki.
9 Senedir istesemde kurtulamadım
Bulursan banada soyle
bunu durdurmam imkansız gibime geliyor
Maalesef ki öyle
Gerçek bir ilişki çözer diyorlar ama sevgilim yok
#Bonjour
Kitap oku
Sevmiyorum okumayı
Film izleyin
değişen bir şey yok
Haftada iki yeterli fazlasına gerek yok. Alıştır yavaş yavaş kendini haftada iki kez yapmaya
evlen eşinle seks yaparak :)))
mast yapmadan kurtulur muyum kesin çözüm bu mu
yani mast ne için yapıyorsun bir düşün eşin olunca ne yapacaksın onuda düşün
Öyle ha deyincede olmaz ki bu işler.
mast gayet doğal bir şey fakat aşırı derecede olması sakıncalı tabiki bütün seks hayatını etkiler bu olay kadın erkek içinde gayet doğal abartma bence mast orucu tut o zaman ne diyebilirim kısıtlama yap kendine düzenli bir seks hayatın olmasını sağla
hiç gerçek bir ilişkimiz olmacağı için mecburlukdan yapıyoruz.
bu kadar derdin ne yani gerçek ilişkide yaşarsın yaşın daha çok genç stres yapma bu kadar
Kendimi durduramıyorum