Ya espiri yaptığını biliyorum lafın gelişi dediğini de biliyorum okuyunca komik geldi bana da haber ver demen 😂 sadece makarasina takildim bende rahatsız ettiysem özür dilerim
@seco321 Ya sabır benim problemim çünkü benim görüşümün altına yorum yazdınız çok uzadı ya sizi ilgilendirmeyen şeylere atlamayın tavsiye çok abarttınız iyi geceler zaman kaybı
Sizin sorununuz olmasi beni ilgilendirmiyor hanımefendi herkese açık bir platform da istedigim yere yorum yaparım çok kişisel alan isyiyorsaniz ayarlardan yorumlarınızın altına mesaj atılmamasi özelliğini aftif ediniz grup seven bir imaj çizip burada millete laf atmayınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Öyle birini bulursan bana da haber ver, ilk başta olmasa bile sonradan açan da çok yani hiç konuşmayan yoktur diye düşünüyorum
Hahaha yorum biraz komik olmuş keşke bana da haber ver demeseydin 😂😂
@seco321 yooo komik değil 🙄
Lafın gelişi dedim
Biraz düşün istersen sana haber verip napcan aynı kişiyi 😂😂😂
@seco321 neden bu kadar ciddiye aldın o kısmı asıl mesaja odaklan😂
Ya espiri yaptığını biliyorum lafın gelişi dediğini de biliyorum okuyunca komik geldi bana da haber ver demen 😂 sadece makarasina takildim bende rahatsız ettiysem özür dilerim
@seco321 bu kadar basit bi cümleyi abarttığın için rahatsız oldum evet neyse önemli değil iyi geceler
Yeter gidin özelden atışın
Cümlelerini özenle ve mantık çerçevesinde kurarsan yanlış anlasilmalara mahal bırakmazsin SiZe de iyi geceler
Beyfendi çok takıldı kusura bakmayın 🙄
Hanım efendi çok alındı
Bir de sanki onu ilgilendir gibi atlamış maydonoz misali)
Buda sizin probleminiz değil istediğin yorumu yapabilirim kişisel bir alan değil burası rahatsız olduysan git öte de oyna
@seco321 Ya sabır benim problemim çünkü benim görüşümün altına yorum yazdınız çok uzadı ya sizi ilgilendirmeyen şeylere atlamayın tavsiye çok abarttınız iyi geceler zaman kaybı
Sizin sorununuz olmasi beni ilgilendirmiyor hanımefendi herkese açık bir platform da istedigim yere yorum yaparım çok kişisel alan isyiyorsaniz ayarlardan yorumlarınızın altına mesaj atılmamasi özelliğini aftif ediniz grup seven bir imaj çizip burada millete laf atmayınız
He bu arada hadi size engel kib bye
@seco321 aşkım me var böyle sizin aranızda alıp veremediğiniz ya
Bu siteden mi bilmiyorum ama burada çok fazla olan abazalardan dolayı hesabı kapatıp tası tarağı toplayıp gidicem bende.
Valla tam benim kafadansin da kadınlar beni de çıldırttı
Dertleşmek istersen buyur yaz bakalım
Doğrudur hemcinslerimi de hiç savunmam boş yere
Kaç yaşındasın?
Ben de böyle bir dost arıyorum karşı cinsten..
Var mısın?
Yaşın sorun yoksa olabilirdi
32..
İyi geceler.
Havada kaldı aşk olmadan cinsellik olmuyor cinsellik olmadan aşk olmuyor olmuyor da olmuyor
insanların olduğu gezegende kaldı
Cinsellik olmadan artık hicbirsey olmuyor
O son hikayeyi yazan öldü
O zamanda başka bişey istersiniz gjfjn
Hals var ama aklı uçkurunda olana denk gelmiceksin
zorlasti o ya ama olmaz degil tani oluyor ya
Bu sitedemi. Biraz zor
Ayıp ediyorsun daha ölmedik
Öldü Allah rahmet eylesin 🤭
Eski de kaldi maalesef ki
Ne yaparsan yap hele ki bu sitede eninde sonunda muhabbet cinsellige gidicekdir benden soylemesi yorumlarda soylenilenlere de aldan ma bosuna
Doğru ama şu an dertleşecek birine ihtiyacım başka yerde bulamam
Seni cok Iyi anliyorum emin ol keske elimden bisey gelse
Eskide
Diğer kategorilerde.
Var var yaşıyoruz
Taş devrin de kaldı
Espiriden anlamayan birine espiri yaparsan böyle oluyor kusura bakma seninde kafanı sisirdik orada :)
Sorun yok
Teşekkür ederim kafanı sisirdik biraz
KS de