Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher insanın bir diğerine zaten doğal olarak bir temel saygı duyması gerekir. bu zorunludur ve tartışmaya açık değildir. bu bir insan hakkıdır. bir kadını, seks işçisi olduğu gerekçesiyle bu temel saygıdan yoksun bırakmaya çalışmak, şahsi fikrimce aşağılık bir tutumdur ve şerefsizliktir. bu zorunlu temel saygının ötesindeki bir saygı duyma durumu ise bence biraz opsiyoneldir. zira insanlar bu ekstra saygıyı eylemleriyle ya da kısa yoldan parayı bastırarak kazanırlar. onun için bu ekstra saygı meselesine temkinli yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum. zira hayatımız boyunca, "seks işçileri saygıyı hak etmiyor" diyen bazı karaktersiz ya*vşakların, bu kadınların sırtından para kazanmış zengin p*z*venklerin önünde iki büklüm durup, el etek öptüklerine çok şahit olmuşluğumuz vardır. ayrıca bir bireye, ait olduğu meslek gurubuna bakılarak saygı gösterilmesi biraz eğreti duruyor bence. her gün karısını döven tacizci bir hı*yartoya falanca mesleği yapıyor diye saygı mı duyayım. geçiniz efendim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılherşeye saygı duyulmaz. para için vücudunu satan birisine neden saygı duyayım. sanane onun vücudu gibi şeyler sakkın yazma. ben kendi fikrimi söyledim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşine saygısı varsa saygı duyarım ama bazılarınin tek amacı geçiştirmek olduğu için öylelerine saygı duymam
00 Yorumla Normal yoldan para kazanmak varken orspu olarak para kazanmanın nesine saygı duyalım.
06 Yorumla
Soran+1 yılseks isi de normaldir en eski mesleklerden biri bu yuzlillardir olan bir ihtiyac. Sn p*rno izlemeden bosalamayan arkadasim
Soran+1 yılOlmasaydi hic bir zaman ogrenemeyecktin oyi kotu ogremdin iste ahoapakahaiaokk degerlerini bil saygı duy
Soran+1 yılOgrendin
Soran+1 yılp*rno izlemiyorum diyip daha ilerisini yapmis omman ve soyleyip uste cikmaya calisman yok mu. Hic begenmediysen de heycan oldu bunun icin bile saygi duymaya deger
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden duyulsun ki? kolay para ile onlarca erkek ile beraber olmak saygımı gerektiriyor? algısı yok vergisi yok
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir samimiyetine inansam evlenirim bile
00 Yorumla
+1 yılSaygı duymamı gerektirecek karşılaşmam olmadı. herkes kendi yolunda beni bağlamaz
00 YorumlaSonunda bizi destekleyen birisi çıktı teşekkürler madam 😂💪
00 Yorumla
+1 yılYo ben duyuyorum yuva yikan orspulardan iyidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Her türlü işçiye, emekçiye saygı duyoruz 👷♀️
00 Yorumla
+1 yılBen duyuyorum gayet onurlu işçilerde var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen saygı duyuyorum. Keşke bacım olsaydım
18 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bacım derken küfür etmiş KS değişmiş
Soran+1 yılKendine etmis ama
- +1 yıl
Hhghhgf
Soran+1 yılHem kufur degil meslek ama agodaki adi
Soran+1 yılBuyuk ihtimalle
- +1 yıl
Demi
Gizli Üye(25-29)+1 yılLpg ci pîsliklere saygı yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılLpg ne pislik degil onlar seks icleri beyinsiz
Cevap sahibi+1 yılS2şmek bir gelir kaynagı olamaz
Soran+1 yılNeden olamasin birine birseyler getirip goturmek masaj yapmak birseyler ogretmek oluyorda bu neden olmasin sonucta bunlar da ucretsiz yapilabilcek seyler. Sec ihtiyaci var bu yuzden de seks iscileri var
Cevap sahibi+1 yılBirine bişey öğretmek masaj yapmak namussuzluk değil ama seks özel bişey iki karsı cinsin birbirini sevip tanıyarak yaptıgı bişey zaten erkeklerin kadınları obje olarak görmesi fahîşelerden kaynaklanıyor duyguları öldürüyorsunuz sonra kadın hakları.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygı duyulması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende seks işçisi misin yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen duyuyorum kazanç neticede.
00 Yorumla
+1 yılNe gibi saygı
01 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmemek ve toplumda dislamamak mesleklerini normallestirmez normal cunku ortada bir ihtiyac var ve onlarin meslegi de bu ihtiyaci karsilamak
+1 yılOyuspulara saygı olduğu nerde görülmüş
02 Yorumla
Soran+1 yılseks iscileri onlar ve olmamasi icin sebep yok
- +1 yıl
Seks işcileri terimi yenimi çıktı ya. Bunu tek adi var
Duyuyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayırr
00 Yorumla
+1 yılBncedeyani herkes kndi isinde
00 YorumlaBen saygı duyuyorum.
00 Yorumla