İnsanlar bilmediklerini konuşmaktan korkarlar, eskiden pek bilgi sahibi olmadığı için insanlar bunu konuşmaktan çekinirlerdi, tabi birde tabu meselesi toplum için. Ancak şimdi herkesin bildiği ve konuşmaktan çekinmedigi bir mevzu, bu nedenle evet ön planda
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet maalesef öyle ama şöyle de bir gerçeklik var cinsellik olmadan evlilik yürümez yürüyebilir diyenlere de inanma ayrıca ruh eşini bulmak üstüne birde ten uyumunu kesfetmek harika bir evliliğin kapılarını sana açabilir ayrıca burç uyumu da bir diğer önemli konudur.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik tabiki cinsellik gerek. Ben sevgili flört dönemlerinden bahsetmistim)
- +1 yıl
Ben sevgili ve flört döneminde bile kız arkadaşım istemedi diye opusmeden ileriye gitmedim çünkü onunla ciddi düşünüyordum ve hayatını karartacak bir adım atmazdim ama bu devirde özellikle 20 yaş altı istekli kızda erkekte bir araya gelmişse illaki ilişkinin başında ortasinda konu cinselliğe alınıyor ve ergen kişilerde cinselliğin daha fazla ön planda olduğunu düşünüyorum ben hatırlıyorum ilkokulda ben cidden kızlarla konuşmaya utanirdim...
Bu arada tuhafıma giden bir gerçeği de paylaşmak isterim lafa gelince çoğu genç kız olgun erkekle ilişki yaşamak sevgili olmak ister ama ben bugüne kadar kendimden 5-10 küçük biriyle olmadım kız kabul etmedi ama ben genç bir erkek olarak olgun bir kadına hayır diyemem kızlar neden farklı düşünüyor anlamış değilim sanırım kızlar ergen erkeklerle uğraşmayı daha çok seviyor kızlar genel olarak ilginç bir varlık yaa.
Soran+1 yılYani ben şahsen olgun tercihim ama maksimum 25-26. Yaşıma göre tabi. Başkalarını bilemem.
- +1 yıl
Hmm profil fotoğrafına bakınca masum ve olgun bir kiz olduğunu anlamıştım ama sana şöyle söyleyim lütfen kendini yaşla sınırlama çünkü bakarsın karşına bir erkek çıktı sana çok değer veriyor harika anlasiyorsun sevgilisiniz ve çocuk birgün sana evlenme teklifi ediyor ama yaşı 27 bu durumda çok iyi anlaştığin değer verdiğin halde buna hayır mı diyceksin bence hayır diyemezsin bak ülkemizde erkeğin kadindan büyük olması güzel bişey çünkü erkek kadından daha genç olgunlaşır ve birçok genç kızın dikkatini de olgun bir erkek çeker tabi bazı kizlar hariç bence yaş konusundan çok ortak hayallere ortak beklenti ve arzulara bakmak senin için daha sağlıklı bir karar olcak anca bu şekilde ruh eşi bulunur ve şunu unutma erkek kızdan ne kadar büyük olursa kıza o kadar fazla değer verir ve el üstünde tutar çünkü o sana sahip olabildiği için kendini çok şanslı hisseder baya uzun oldu okuyacağın için şimdiden teşekkür ederim sen ailen ve sevdiklerin için değerlisin iyi ki varsın geçmiş 8 Mart Dünya kadınlar günün kutlu olsun yaşına göre olgun hanımefendi...☺️🤗
Soran+1 yılTeşekkürler:) evet haklısın ama artık 30lara çok yakın olunca yanlış gibi geliyor bana. Hayır çünkü yani onun cephede her şey evliliğe hazirken, ben daha üni okuyor olucam. Ve evlilik için bana çok erken olmuş olacak. Sonrasında bunun çocuk yapma olayi var, yaş arttıkça pek iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yani kendi kriterimi maksimum 25-26ya kadar tutuyorum bu sebeple😊
- +1 yıl
Doğrudur seni anlıyorum tabiki üniversite okurken evlenmek zordur ama ruh eşini bulmuşken onunla her zorluğa katlanmak bu kadar imkansiz olmasa gerek önemli olan doğru kişiyi bulmak yaş sadece bir rakam ve ben yaşından büyük olgun düşündünū de anladım örnek vermek gerekirse kız kuzenim 18 yaşındaydı akrabası da 30 yaşındaydı gayet güzel anlaşıyorlardi dediğim gibi ben senin yaşında olsam sanırım 20 yaşındasın 25 yaşında olup yaş kriterlerime uyan ama bana değer vermeyen bir erkekle evleneceğime 28-29 yaşında meslegini eline almış olgun ne istediğini bilen beni mutlu eden el üstünde tutan bir erkeği hayatı almayi düşünürüm bu arada profil fotoğrafında kaç yaşında görünüyorum sence?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılbenim için aşk ön planda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım aşklarda bile önce bu ön planda olmaya başladı yalan aşkta olsa cinsellik yaşanır oldu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. maalesef ki ufakda olsa cinsellikler yaşanyır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların ilişkilerde cinselliğin önemini kavrıyor olması olumlu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence değil. Dünyaya cinsellik için gelmedik. Cinselliğin her şeyin önüne koyulması, toplumdaki ahlakı ve huzuru bozar bence. Herkes sahteleşir, sahtekar olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kuduruk Mart ayı kedileri gibi olmuş.
10 Yorumla Benim için pek de değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılgeri planda tutanada garip bakılıyor
00 Yorumla mübahmış gibi görürler bir de.
00 Yorumla
+1 yılEvet artık öyle
00 Yorumla
+1 yılHayır bu site sayesinde tiksindim💅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Para daha çok ikincisi cinsellik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen italyanca biliyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yahu.. yok bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılsenın degılmı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn planda daha önemli şeyler varken cinsellik çok geride.
- +1 yıl
bu kadar gerıde tutarsan hayatında cok zorlanırsın
maalesef
00 Yorumla
+1 yılEvet herkeste ön planda
00 YorumlaEvett neden ki
00 YorumlaHer zaman değil de bazen 🤪
00 Yorumlayoooo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genelde evet.
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ya senin için
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler