Cinsellik konuşacaksak hemen yazar hemen dibimde biter ama konusmıycam falan dediğim de bakıyorum az konuşuyoruz ya da uyuyor ortadan kayboluyor sonra uyudum kaldım falan diyor bu durum da zoruma gidiyor tabi. Birde evet bende cinsellik konuşuyorum telefon da ama devamlı fiziksel şeyler yapmak istiyor iş ciddi degil diyenler tam aksine işi ciddiyete götürmek isteyen biri
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sizinde sorununuz bu zaten ciddiyet isteyen biri bağ istiyor karşılıklı tatmin çevirmiyosunuz adamda size bağlanamıyor yani yaptığın sekstingin senin ilişkine çok faydası var kötü bi durum değil bu seksting yapman aynı zamanda karşındakiyle bi bağ kurmanı sağlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayyani cinsel olarak yakın ama normal muhabbetten uzak ise sadece cinsellik için sana yazıyor olma ihtimali çok fazla
02 Yorumla
Soran10 ayMuhabbetten uzak değil olmadığı zamanlar az zaman ayırıyor ya da uyumaya kaçıyor
- 10 ay
yani uykusu vardı onu da cinsellik ile elinde oyuncan edeblirsin aslında kadınların elindeki en büyük koz :d
İki insan arasında illaki cinsellik olacak fakat bu cinsellik doyum noktasına gelmediyse bu konu sürekli gün yüzüne çıkar
00 Yorumla
10 ayHaz şehvet enguzelii cinsellik konuşmak üzme koçanı kaçırma sürekli ilgilen istediğini ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani aynı evin içinde de seks varsa daha yakın yoksa kendi halinde takılacak demekki
00 YorumlaSen cinslelik konuşmak istemeyince bahane edip başka birisiyle yapıyor konusuyor yalan uyuma felan yetinmiyor senin konuşmana
36 Yorumla
Soran10 ayBenimle istemiyor degil ben istemediğim de ortadan kayboluyor
Soran10 ayUmarım öyle bisey yoktur
- 10 ay
Aşkım 😅😅😅ders mi veriysun
Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. seni sadece cinsellik olarak görüyor. konuşmayınca başka birileriyle konuşur kendini bu kadar küçük düşürme
03 Yorumla
Soran10 ayYaa sorun su iste cinsellik konuşmasak zaman ayirmayacak konusmayacak demek ki
Soran10 ayAz konusacak dahadogrusu
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
10 ayYooo bende normal devam konuşuyorum
00 Yorumla Cinsellik güzel bir şey çünkü
00 Yorumla
10 ayAilesi ile tanışıtirsin isteme olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAmacı oraya kaymış o zaman öyle anlıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySizinki fb ilişkisine dönmeye başlamış
00 Yorumla
10 ayÇünkü niyeti belli
18 Yorumla
Soran10 ayHayır niyeti o degil sadece bundan eminim
- 10 ay
Ama şimdi cinsellik istemediğinde niye ortadan kaybolsun ki der canın sağ olsun konuşmaya devam eder. Ciddiyete herkes lafta taşıyor da icraate gelince bahaneler sıralanıyor maalesef bende yaşadıydım
Soran10 ayİşte cinsellik konuşunca ilgili yazar eder konuşmayınca baktım erkenden uyumuş
- 10 ay
Neden çünkü seni o yönde görüyor normal konuşmak istemiyor
Soran10 ay🥲🥲 işte istemediğim de yanımda dursa konuşsa insan o kadar üzülmez birkaç kere aynısını yaptı çünkü
- 10 ay
İşte sevse seni cidden bunu yapmaz der her şey cinsellik değil gününü falan sorar eder ya da farklı konu açar
Soran10 ayDoğru 😞😞
- 10 ay
Bence resti çek yani ha böyle yapıyorsa da bitir gitsin çünkü yıpranan sen oluyorsun karşındaki değil ki karşındaki afedersin ama tam bir ayı
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
10 ayhaz onda çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 aySeni kullaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySevgj yoktur
03 Yorumla
Soran10 ayGaliba öyle
Soran10 aySevgi olsa cinsellik dışında da bana hep yanaşır konuşmak ister zaman geçirmek ister
Cevap sahibi10 ayYani
Senle. sirf yatiyo mu
Gizli Üye(30-35)10 ayAz değilsin varya
02 Yorumla
Soran10 ayKess
Cevap sahibi10 aySeni varya sabaha kadar off off
Gizli Üye(18-24)10 ayEe yapiyormusunuz
00 Yorumla
10 ayKullaniyo
110 Yorumla
Soran10 ayCiddi düşünüyoruz
- 10 ay
Bu mu ciddi düşünmek cidden? Ciddi düşündüğünüzü düşündürüyor
- 10 ay
Lütfen biraz gözünüzü açın rica ediyorum
Soran10 ayPeki tam olarak ne çevrem de de sevgili olup cinsellik yaşayan insanlar var artık normallesti evleniyorlar da
- 10 ay
Bak canım benim Sen benim hemcinsimsin senin mutlu olmanı her şeyden çok isterim. Her şey cinsellik değildir eğer cinselliğin olmadığı zaman sana vakti azsa burada sence de bir sıkıntı yok mu? Kendine sor, seni mi seviyor vücudunu mu? Çünkü seven adam her zaman sana vaktini bol ayırır evlendiğinde pişman olabilirsin bak yapma çünkü unutma cinsellikte bi zamandan sonra sıkar geriye kalan aşkı ve şefkati olur ama şu an bile bu yoksa işte büyük sıkıntı var demek
Soran10 ayÇok çok doğru gerçekten
Soran10 ayPeki ne yapmak geremir
- 10 ay
Uzun bir süre cinsellik konusunu açma Ben senin yerinde olsam direk ayrılırım ama Bu adamın Üste çıkacağına eminim cinsellik açma sonra sana eminim duygu sömürüsü yapacaktır. Bazı sorunların olduğunu söyle ve kendini iyi hissetmediğini söyle yalnız kalmak istediğini söyle eğer baktin sacmaliyor sen üste çık ama dikkat et seni manipüle etmesin bbir de yapabiliyorsan bunları yaptıktan sonra çocuğa fake hesaptan bir istek at.
- 10 ay
Hatta istersen ben bile istek atabilirim sana gösterebilirim ama bu çocuk kullanıyor belli bariz yani
- 10 ay
Ne yaptın ayrilabildin mi
dar beyin o
00 Yorumla
10 ayYaşlarınız kaç
00 Yorumla
10 ayCanı cekmiyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi