Kiminle mesela konuşsak o konuya gelmek istiyor ilk dkdan tabi ki de yol veriyorum ama kalmadı mı böyle insanlar doğru düzgün konusalım herseyin bır yol yordamı var sonuçta? Sizce ne yapmalıyım bu konuda?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Oysa temiz saf duygularla iliski isteyen bireyim evlenmeden el ele bile tutuşmaya sıcak bakan biri değilim müstakbel gelinlerin giydigi eldivenden giyse elini tutmaya hayır diyemem🤭🥹🤲
Butarz insanlar sayılı ben bunu anladim. İnsanlari dış gorunusuyle hemen bu yatar kafasina giriyorlar
@slnsln19 ben reelde evlenmek istedigim kriterdeki kizı bulamıyorum burada bulmak istiyorum şansimi denemek istiyorum soruların fikirlerinden olsa gerek🥹
Daha 2gun once yaşadım bunu. uzun zamandir tanismaya calsiitgim kisiyle bir sekilde iletisime gectik kahve ictik ilk bulusmamiZ hemen yataga atma çabası bukadarmı hakim değilsini kendinize anlamadim
Cidden ya
Cidden mi?😱🥺 tam bir o. cocugu anası bacısı yok mu?
@Mhmtkrds633 ben anlamıyorum hicmi akil mantik yok once bir muhabbeti dene birkac gun gecsin bi bak konusma nereye gidiyor nasil olurr
Evlilik öncesi bunları konuşmak yaşamak zinadır günahtır🥺
Aynen haklısın ama bu noktaya getiren kanı bozuklar yüzüne doğru insanlarada bunları yapmaya çalışıyorlar
Cidden bır insan da doğru çıkmaz mı ya
Doğru insan çok aslında ama buda sizlerin seçici olmanızdan kaynaklanıyor maalesef
Haklısınjz maalesef bu iki yılda çok secıcı oldum. Elimde değil
Ama bu şekilde seçici olursan bence doğru kararlar veremezsin benim arkadaşım evlendi sırf uzun boylu çoçuk yakışıklı diye 1 ay oldu şimdide boşanmayı düşünüyor tabi bu herkes için aynı şey olacak değil ama en güzeli hayırlı olanı istemek bence
Ben hep hayırlısını isterim dua ederken çünkü şu an çok kötü bır devırdeyız iyi insan bulmak zor.
Aynen öyle menfaat uğruna kırk yalan atıp istediğini elde ettikten sonra yüzüne bile bakmaz böyle insanlar
Allah denk düşürmesin
Amin inşallah size hayırlı geceler işyerini toparlamak zorundayım
Hayırlı geceler kolay gelsin
Teşekkürler
İnsanlara guven sıfır sonrada diyorlarr duzgun kız kalmamiş
@slnsln19 önemli olan doğru insanı bulmak ama bu zaman biraz karışık
Benim için konuşmazsa olur.. itici geliyor öyle erkekler hayvani ilkel… demiseksüel sapyoseksüel artık her neysem… 😅evlilik dışı ilişki istemiyorum..
burada ki sorulardan birinde de çocuk cinsellik konusu açmıyor diye nişanlısı terk etmeyi düşünüyorum yazmış yemin ederim kadınlar mı bı garip benim bizde mi saçmalık var anlayamadım
Evet ama düzgün kişilerin de kıymeti bilinmiyor ki
Bilinmez maalesef
Yani kötü dediğin gibi her şeyin bi zamanı var. Ama bir de şöyle düşün. Niyetini erkenden belli etmesi fazla zamanını almadan ne m*l olduklarını gösteriyor düzgün insanı ayır etme kolaylığı sağlıyor
Evet dolu tarafından bakmak lazım
Tabiki sende haklısın bu çizgide devam et umarım gönlünce olacak her şey 🌸
Umarım sizin de teşekkürler
İnşallah rica ederim
Yazabilirsin istersen
Bilmeyenler icin iste once bi sohbet ett birkac gun sonra gidişata goree ha dersin ama biz boyle takildik ettik ozaman tamam ama hic konusmadan ilk defa gorusup neden yaniii
Ben hiç konuşmadım diye terk edildim , komedi gerçekten
Saçma değil mi herkes konuşmak zorunda değil sonuçta
Saçma, bu konuda fazla muhafazakar olduğum için 2 kere başıma geldi bende mi sorun var diye düşündüm
Karsındakı insanlarda sorun bence dk bir konusmayacagız heralde amaç o değilse tabi o ayrı
Sorun oda değilki ortada bir şey yokken bir anda hiç seviştin mi diyor
Bu zamanda herkes bıseyler yaşadığı ıcın sormaları normal de tecrübeli istemeleri anormal bence
Anlıyorum, teşekkürler
Ben teşekkür ederim
🙏🏻🙏🏻
Söylerken hiç utamadı mi? İnsan utanır nerde edep nerde haya insan sevdiğine saklar kendini insanin en büyük ceyizi eşine helaline saklamasıdır cinsiyet göstermezsizin
@Mhmtkrds633 hocam geçti gitti zaten ya , yaşadığımız dönemde emin ol bu bazı şeylerin yanında nokta bile değil.
Olmaz olmaz efendim cinsellik olmadan olmaaz
arada sal konuş ama her zaman değil
Önüme gelen her insanla konuşmuyorum. Secıcı olmak zorundayım
seçici ol zaten hani bunu sevgilinle yaparsın herkesle değil
Evet ama işte ilk tanısmada konuşulmaz ki ya neyın oesınde olduğu belli değil
canım ilk dakika olmaz zaten saçmalık olur
Aynen bunu demeye çalıştım işte
bu olur ya tabi
Bekliyorum bakalm konusucakmı birsey yazicakmi merakla bekliyorum numarami silmemiş
@slnsln19 yazardır ya belkide bekle bakalım
İstediğin gibi konuşuruz hiç sorun değil
Öyle olmuyor işte istedıgım gibi
Anlat olmazsa engelle bu kadar
Sen beni anladıgına emin misn
Evet başında cinsellik olmayan bir kişi ile ilişki kurmak istiyorsun
Yanii evet
Eee anlamışım öyleyse
Anlamışsın doğru
Cinsellik olmicaksa neden sevgili olunuyorki o zaman arkadaşkende her şey yapılır
Hayır demek ıstedıgım şey şu tanışma aşamasında ilk dkdan bahsetmek saçma değil mi ben mi anormalim
Tamam Zorla konuşmak elbette olmaz orada haklısın sana katılıyorum ama istemiyorsanda söyle o erkek gider yani
Bence anlamıyorsun beni ya tam olarak. Amaç sadece cinsellik konuşmaksa gitsin zaten düzgün ınsan tanıyamıyacak mıyız?
Yani hiç mi cinsellik olmasın diyorsun ya da cinselliğin yeri ve zamanı mı var demek istedin?
2. Dedıgın
Tabi canım orada sana tamamen katılıyorum herşeyin yeri ve zamanı var cinselliğinde sürekli bunu dile getirmek bana yanlış geliyor.
Evet bunu demek istedim
hıc gercekten seven olmadımı?
Oldu da benden küçüktü 1 yaş ama hıc konusmadım onunla sevdıgınj bilıyordum sadece
burcun ne ve cok takılan dusuncelı bırı mısın?
Evet maalesef çok takarım. Bu arada yengec
senle uzunca konusalımmı?
Nıye
ıkı kanka dost olalım kırma benı
Peki
hadi
Siz bana zaten takıp atmıstınız. Teşekkürler konuşmak istemiyorum
neden pekı ıcten bır ıstektı uzdun benı :(
Bır nedeni yok teşekkürler vakit ayırdıgınız için
uzdun bu saatte ıcten bır ıstektı benımkısı :(
Kb
karşındakine göre olur