Cinsel Yaşam Cinsellik konuşmadan ciddi yola gidilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Cinsellik konuşmadan ciddi yola gidilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet gidilir.. ben evlenmeden cinsellik bile konuşmam 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayatım boyunca aynı yastıkta yatacağım kişinin evlenmeden önce nasıl seviştiğini bilmeye hakkım olduğunu düşünüyorum 2 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Neden gidilmesin! ? Ama bazı konuların özellikle ilişki ciddiye dönüştüğünde konusulmasinda yarar var 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Bir ömür geçirmeyi düşündüğün adamı, evlendikten sonra mı tanıyacaksın? Elbette konuşulur. 1 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Zor hatta imkansız Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir ilk üçte olmazsa olmazdir 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Gidilmez. Seni neyin beklediğini bilmen gerekir. 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Gidilir tabi neden gidilmesin şimdi herkes cinsellikten ibaret sanıyor herkes herşeyi 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o ciddi yolun geniş kapsamı cinselliktir. cinsellik yoksa zaten o ciddi bir şey değildir 0 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 11 sene ilişki yaşadım konuşmadık yaşamadık dokunmadık ve ölmedik yaşıyoruz 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ciddi yola girilir en sonunda herkes beklentisini anlatır. Sonra nikah filan işte 0 0 Yorumla
funnyhappy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gidilir. Ben ciddi düşündüğüm kişilere hiç cinsellik hissetmedim. Olmada da olur benim için 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yola çıkmadan 3 kulhü 1 elham oku derim ilk. 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gidilir ama kumar gibi bir şey bu 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Gidilir 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. gidilir 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gayet de gidilir 0 0 Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok zor beee 0 1 Yorumla useron +1 yıl Şimdi neden olmasın falan yazanlar olur bence kendilerini komik duruma düşürüyorlar Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gidilebilir. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gidilir 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. gidilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet gidilir.. ben evlenmeden cinsellik bile konuşmam
Hayatım boyunca aynı yastıkta yatacağım kişinin evlenmeden önce nasıl seviştiğini bilmeye hakkım olduğunu düşünüyorum
Neden gidilmesin! ? Ama bazı konuların özellikle ilişki ciddiye dönüştüğünde konusulmasinda yarar var
Bir ömür geçirmeyi düşündüğün adamı, evlendikten sonra mı tanıyacaksın? Elbette konuşulur.
Zor hatta imkansız
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir ilk üçte olmazsa olmazdir
Gidilmez. Seni neyin beklediğini bilmen gerekir.
Gidilir tabi neden gidilmesin şimdi herkes cinsellikten ibaret sanıyor herkes herşeyi
o ciddi yolun geniş kapsamı cinselliktir. cinsellik yoksa zaten o ciddi bir şey değildir
11 sene ilişki yaşadım konuşmadık yaşamadık dokunmadık ve ölmedik yaşıyoruz
Ciddi yola girilir en sonunda herkes beklentisini anlatır. Sonra nikah filan işte
Gidilir. Ben ciddi düşündüğüm kişilere hiç cinsellik hissetmedim. Olmada da olur benim için
Yola çıkmadan 3 kulhü 1 elham oku derim ilk.
Gidilir ama kumar gibi bir şey bu
Giderr
Gidilir
Önce sevgi
gidilir
Gayet de gidilir
Çok zor beee
Şimdi neden olmasın falan yazanlar olur bence kendilerini komik duruma düşürüyorlar
Gidilebilir.
Bence illaki bir yerde açılıyordur konu
Selamm, şahsen gitmem
Tabikide gidilir
Gidilir
Gidilir
Neden gidilmesin
gidilmez