sevdiğim çocuk cinselliğe çok düşkün bense tamamen uzağım nasıl ilerleyecek bu ilişki bilmiyorum yani olay evliliğe gittiğinde falan ne olucak ayrılmam mı lazım şimdiden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Cinsellik ikili ilişkilerin en önemli yapı taşlarından biridir. Yani cinsellik olmadan bir ilişkinin ömrü kısadır.
Sebebi ise evrimsel olarak üremeye meyilli olmamız ve bunu biri ile sağlayamadığımız zaman başka alternatifler arama isteğimizdir. Bunun kadın ve erkeği yoktur.
Cinsellik ile alakam yok demişsin. İşin ilginci bunun sebebini bilmen, ancak söylemeye cesaret edememendir. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. İlk ilişki korkusu olabilir, karşıdaki kişinin ilgisini sevip vücudunu çekici bulmuyor olabilirsin. Tabu yaratacak psiko-travmatik bir olay yaşamış olabilirsin. Ancak çözüm sende diye düşünüyorum. Erkek ile ilgili bir şey söylemeyeceğim, çünkü doğasına uygun davranan, erkek tarafı.
Kendi vücudunu tanıyor musun? Ayda en az kaç kere mastürbasyon yapıyorsun? Sayı 4 ten az ise libido seviyen çok düşük demektir. Düzeltmek için kadın vücudu ile ilgili bir kaç bilgilendirici yazı veya video izleyebilirsin.
Son adım: Korkma!
Kadınlar cinsellikte acı yaşanacağı korkusu ile yaşarlar. Beraber olduğum bir kaç kız arkadaşımdan sormuştum. Birleşme sırasında ne hissediyorsun dediğimde, dilini üst danağına sür ve ileri geri hareket ettir demişti. İçimde bunu hissediyorum demişti. Bunun çok zevkli olduğunu söylemişlerdi.
Kendin ile ilgili tabuları yık ve sahalara gerçek bir kadın olarak dön. Denemediğin bir şeyi doğal olarak yargılayamazsın. Hele denemediğin şey doğanın bir parçası ise.
Bol şans dostum.
Işıkla kal...
115 Yorumla- +1 yıl
Bende mastürbasyon yapmıyorum ama libidom yüksek. Bunun dediklerinizle alakası olmayabilir. Benim ilişkilerimde bu sorudaki gibiydi ve ayrıldım çünkü cinsellikten herkesle yaşanmıyor bana göre. Önce sevgi lazım sonra belki biseyler yaşayanabilir. Sorudaki kişinin sevgilsi ne niyetle cinsellik ister bilmiyorum ama istemediğin şey için kendini zorlamamalı insan. Çünkü erkekleri mutlu edicez diye bizim kadınlık duygumuz gururumuz hiç bir şeyimiz kalmıyor. Cinsellik istek vs. kötü bir şey demiyorum ama insan sonrasında utanacagi, pişman olacağı şey yapmamalı. Bunu da karşısındakime açıklayıp öyle yoluna bakmalılar
- +1 yıl
@edanur_1907 Yorumun için çok teşekkür ederim. Zaman ayırman büyük incelik.
İlişkide duygunun öncelikli olmasına Demiseksüelizm denir.
Yani kişi bedensel ihtiyaçtan çok cinsellikten beklentisi duygusaldır.
Libidonun yüksek olup, mastürbasyonun yapılmamasına ise bedeni tanımamak ve kendin ile zaman geçirmemeyi bilinçli olarak seçmek olarak nitelendiriyoruz.
Erkeklerin isteği diye geçiştirilmesini doğru bulmuyorum. bunun yerine karşılıklı ihtiyaç demeyi üstün tutuyorum.
Sürç-i lisanım varsa özür dilerim. İyi günler dilerim.
Soran+1 yıl3-4 ayda bir yapıyorum...
En İyi Cevaplar
Sağlıklı bir insan cinsellik ister, ben hem sağlıklı olup hem de cinsellik isteyemen hiç kimseyi tanımadım.
Eğer cinsellikle alakan yoksa sevdiğin çocukla geleceğinden önce kendi sağlığınla ilgilenmelisin.
Belki hormonlarında sorun vardır, belki de psikolojik bir durumdur.
Öncelikle bir psikoloğa git durumu anlat, o seni yönlendirir.
Çok ciddiyim, cinsellikle alakam yok demek, su içmekle alakam yok demek gibi bir şey. Aralarında ki tek fark sadece cinsellik yaşamadığın zaman ölmüyorsun.
03 Yorumla- +1 yıl
iki sözünden biri de affedersin *m *gt olmaz yani burada bir sorun vardir
- +1 yıl
Hemen tanişip iki gün sonra bu laflari acan erkeğe adam demem ben şrfsz derim cinsellik sevgili olduktan üc dört ay sonra ilişkinin temeline bakildiktan sonra yaşanir
- +1 yıl
@ØŔůhĚmīčīØ Arkadaşın sorusunda senin söylediğin gibi bir şey yazmıyor yanlız, öyle olduğunu nereden çıkardın? Yani iki sözünden birisi *m *gt falan diye bir şey yazmamış kız, ben de kızın yazdığına göre yorum yaptım.
Ayrıca cinselliğin yaşanması gereken süre diye bir şey yoktur, tanıştığın gece de yaşayabilirsin, 5 ay sonra da. Bu çiftin biribiri arasında ki duruma göre değişir.
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bu işin kadını erkeği yok ki erkek de ister kadın da ister bi kere sen neden istemiyorsun cinsellik yani bir anormallik var burada hetero mu değilsin yoksa vücudunu mu tanımıyorsun ya da başka bir şey mi tetikliyor cinsel dürtülerini yani sağlıklı kadın erkek doğasında olarak yaşar böyle şeyleri ki seven sevdiğini arzular yani öpmek ister sevmek ister bedenlerin birleşimi olsa da ruhlarda birleşiyor aslında sevmeme sebebin nedir? Ön yargıların mı var cinsellikle alakalı
02 Yorumla
Soran+1 yılyani biraz
Erkekler de kadınlar da merhametsiz. Evlilikler bitiyor bu yüzden. Libidosu yüksek insanla olmaz. Ben 2 yıl cinsellik aramadığım dönemler yaşadım. Demek evli olsam ya da sevgilim olsaydı boynuzlanacaktım ya da ailem dağılacaktı. Bırak kendi gibi s... kişken bir kız bulsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılama o beni ben de onu seviyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
97Cevap
+1 yılDürüst olmak gerekirse bir süre ilerlese bile, ilişkinin geleceği yok. Bu durumu ben de kısmen yaşadım. Bir taraf isteksiz olunca diğer taraf için kırmızı bayraklar çekiliyor. Uzlaşmaya gidebilirsiniz, hiçbir şekilde cinsel ilişki istemiyorsan bu biraz zor. :/
11 Yorumla
Soran+1 yıl🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer hiç yaşamadıysan ön yargılı olma sevebilirsin ama yaşadın ve keyif almıyorsan bu ikili ilişkilerde gerçekten büyük sorundur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlerlemez imkanı yok cinsel zevkler aynı olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılhm
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişki ilerlemez cinselliğe hiç ilginiz yoksa heyecansız ve monoton olur ayrılık gelir.
00 Yorumla
+1 yılYani aslında benim alakam yok diye bir şey yok bak kızlar burada yanlış yapıyor arkadaşlar sizin de hormonlarınız var sizin de istekleriniz var siz ne kadar inkar etseniz de dünyaya gelen her insanın bir hormonel bozukluğu yoksa emin ol ki istekleri olur kadın olsun erkek olsun ama şimdi hayatınızda olan kişiyle cinsellik yaşamak istememeniz normal yani her şeyi zamana bırakmak gerekir maalesef biz erkekler bu konuda biraz ısrarcı olduğumuz için kadınlar geri durmayı tercih ediyor.
En azından kendisine birazcık zaman vermesini istediğinizi söyleyin yani şu anda cinsellik düşünmediğimiz belli her şeyin zamanla oturacağını söyleyin20 Yorumla
+1 yılAlakam yok demen biraz tuhaf geldi bana beni asla yanlış anlama ama kendini tatmin ediyor musun ara sıra da olsa. Ya da cinsel ilişki ile ilgili araştırmalar yaptın mı yani bilgi sahibi misin bu konuda. Çünkü istememe sebebin tam olarak bilmiyor oluşun olabilir. Cinsel ilişki alışkanlık denebilir yaptıkça alışırsın istersin yapmadıkça da isteğin azalır daha az istersin kendini tatmin etmiyorsan eğer bu bile olabilir sebep.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende şu an kısmen bunu yaşıyorum. O çok istekli ama ben her zaman öyle olmuyorum ama sevgilim bunu sorun etmiyor kendi o an istese bile önce benim isteyip istemediğimi soruyor bence önemli olan da bu. Birbirinizi anlayabiliyorsanız zorlamıyorsa seni bu konuda bence sıkıntı yok ama sen tamamen uzaksan hiç istemiyorsan o da ısrarcıysa ilişki biter gibi duruyor. İkinizin de düşünceleri çok farklı çünkü.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence erkeğin senden bir an önce ayrılması lazım.
55 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Napacak seni kanka gibi mi takılcak :D
Soran+1 yılo da beni seviyor😐
- +1 yıl
😂 😂 😂 Çocuk olduğun o kadar belli ki.
İnan bir ilişkideki yaşanabilecek en büyük problemsizlik biliyor musun Hani yemeği tuzlu sevip tuzsuz sevmeme ya da uykuyu sevip uykuyu sevmeme konusu yılbaşındaki biriniz çok libi dolusunuz düşkünsünüz diğeriniz tam tersi ve Hani evliliğin en büyük etken bitiriş sebeplerinden birisidir bu kesinlikle başlamayın bile
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲🥲
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes cinsel ilişkiye yaşayacak diye birsey yok ilişkide anlaşarakta devam edilebilir illaki cinsellik şart değil bence ben zaten evlenmeden de yapmam bu benim görüşüm tabi ama bence yapmamakta en iyisini yapmışsın çünkü evlenmeden önce yaparsan evlendikten sonra yüzüne vurma ihtimali var niye benimle evlenmeden cinsellik yasadin o zaman gibisinden bu durumlara düşmemek için yapmasan senin için daha iyi gibi yine de sen bilirsin sana kalmış yani insanın kendisiyle alakalı tabi
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği kişiye dokunmayı istemsizce ister. Cinsellik sadece belirli şeylerden ibaret bir kavram değil. Bunun sapıklık ile alakası yok nitekim yanlış bir şey de değil. Doğru kişiyle yaşıyorsan. Senin durumuna gelirsek, alakam yok dediğin şeye sen karar veremezsin bu istemsizce içinden gelen bir şeydir. Kendini şartlandırmamalısın
10 YorumlaSen uzak degilsindir konu o olunca uzaksındır. Hepimizin içini kıpırdatacak birileri vardır aslında bunu o degil sen sorun etmelisin. İstemedigin adamla niye olasın?
30 YorumlaBence ilişkini gözden geçirmekten önce neden böyle olduğunu gözden geçir. Başka şeylere mi ilgin var ya tercihin mi başka. Çünkü istememen tuhaf, yeme içme gibi bir ihtiyaç. Ha başına bu konuyla ilgili kötü bir oay geldiyse normaldir, o zaman kendini iyileştirmeye çalış derim, ilişkiyi boş ver önemli olan sensin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç valla. İlişki tabiki elbt yakınlaşma olucak ama dk başı bunun sohbeti muhabbeti çekilmez. Bazı seyler anı yaşayarak , tadı cikartirak, ne bilim özel gunlerde (doğum günü vb.) Yasanir. Bide biz kizlar biraz gizem severiz ne biliyim bu admla ilk opusmemiz nasıl olucak diye dusunmeyi severiz. Bunu zaten coktaan aklindan geçirip uyguamaa dökmeye çalışan bir adamda heves falan birakmaz insand. Boğar. Bunaltir. Bence bir an önce çıkar ha ya tindan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu resimde ki anı yaşamak isterdim doğrusu. :) Bu arada cinsellik olmadan hiç bşr ilişki yürümez evlenmeden olmamasını anlarım ama özellikle evlilikte cinsel konularda sınır olmaması lazım yoksa iki taraftan biri istemese de aldatmaya meyilli olabilir...
00 YorumlaAşkım cinsellik yoksa arkadaş gibi ilişki olur onuda her erkek kabul etmez etmesede seninleyken başkalarıyla beraber olacak sende aldattı diyeceksin. Yani bu iş olmaz. Asla olmaz ilerlemezde ya sen ikna olacaksın ya o ya da upuzak
10 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsın. ayrica bazı arkadaşların dediği doğru. bi taraf cinsellikte çok hareketli bı taraf çok durgunsq bu evlilikte yurumeyebilir. yahut hareketli olan kendine denk biri ile aldatabilir. yinede karar sizin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mutsuz olursunuz. Evlenmenizi hiç tavsiye etmiyorum.
Evlilik kararı duygulardan çok akılla alınmalı. Cinsel uyum, evlilikte son derece önemlidir. Evlenirseniz yıllar içinde ikiniz de üzülürsünüz.
00 Yorumlaİlerlemez yani seni sever ama ya aldatmaya gider ya da boşanmaya çünkü evliliğin yarısı cinselliktir ten uyumu yoksa çok çok çok zor he ondada o istek olmasa bi şekil gider ama varken zor
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Ayrilman gerekiyorsa oda senin zevklerin onunla aynı değil
O bir ihtiyaç düşkünlük die birsey yok doğa gereği
Konuşarak ortak çözüm bulabilirsiniz günlük ya da haftalık...02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun
+1 yılHormonların sağlıklı çalışmıyor olabilir. Günde 2 saat her gün düzenli yürüyüş yap düzelirsin. Bir de rast fos yeme. Sağlıklı ev yemekleri ye. Bu arada çocuk değil ERKEK !
10 Yorumla
+1 yılOnun düşkünlüğü düzenli seks ile geçerde senin uzaklığına çözüm bulmak lazım sorun sende gibi gözüküyor
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi işletmene gerek yok bu ilişkinin evliliğe gitme ihtimali yok rahat ol yani kafanı rahat tut bu kadar endiş etmene gerek yok yani bir şekilde cinsel anlamda yeteri kadar doyuma ulaştıktan sonra yüzüne dahi bakmayacak
04 Yorumla
Soran+1 yılo zaman şimdiden bitirmeliyim demek oluyor bu
Cevap sahibi+1 yılKarar senin kararın ama dediğim gibi hani sizin ilişkiniz şu an nasıldır nasıl ilerliyor bilmiyorum ne süredir görüşüyorsunuz ne zaman nasıl tanıştınız ve normal sevgili sürecinin dışında sürekli Cinsellik mi konuşuyorsunuz Cinsellik mi yaşıyorsunuz orasını bilmiyorum siz detayları söylerseniz ben de ona göre yorum yapayım
Soran+1 yılcinsellik yaşamadık ama şaka yaparken aralarda çok kaynıyor cinsel mizah yani o bu tür şeyleri seviyor ama ben sevmiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılNe süredir sevgilisiniz Normalde dışarıda buluşuyor musunuz farklı aktiviteler var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet nerde cinsellik varsa orada bi b. okluk vardır bana da derdi ki cinsellil öncelikli gelir elinden geleni yaptı beni bu pisliğe bulaştırdı ihtiyacını giderdi defoldu gitti iyi mi oldu şimdi hakkıma girdim
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ilerlemez sevmek asla yetmez çoğu evlilik sırf bu yüzden bitiyor ten uyumu cinsellik evliliği ilişkiyi ayakta tutan şeylerdir
10 Yorumla
+1 yılSence ilerler mi?
Maalesef sonu aldatma. Kendi düşünce yapınıza uygun insanlarla birliktelik yaşarsanız bu gibi sorunlar ortaya çıkmaz.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Seven insan gerdek gecesine kadar dayanır.
İsteksiz olmaz ama doğanın kanunu bu aldatır kaygısı varsa evlendikten sonrada aldatır.00 Yorumla
+1 yıl1 tane yapması için onun 1 kız daha davet edin ilişkinize bir nevi fakbadysi olsun ama senin denetiminde gözünün önünde birlikte olsunlar.
00 Yorumla
+1 yılBence cinsellik isteğini falan daha bu aşamada bu kadar belli ettiyse evliliğe falan ilerlemez bu ilişki. Sadece seni kullanma niyetinde.
00 YorumlaMutsuz edersin mutsuz olursun sonuç her türlü mutsuzluk ve ayrılık olcak net. Evcilik oynamıcaksınız evlenince :d
00 YorumlaYaşınız belirttiğiniz aralıkta ise bu durum değişebilir biraz biraz. Kendinizi bu konuda çok iyi tanıdığınıza eminmisiniz?
00 YorumlaBir süre devam eder ama cocuk bir süre sonra sıkılır. Ya aldatır ya da ayrilir cnsellik yasamak için
00 Yorumlaİlerlemez. Ya ona uyu saglayacaksin ya da onun başkalarına uyum sağlamasını izleyeceksin. Çünkü erkek gider
02 Yorumla- +1 yıl
Sapık erkekler diye boşuna demiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentileriniz örtüşmüyor ise ayrılığa kendinden gidecektir zaten.
Siz çizginizi koruyun, akışına bırakın.
cut.00 Yorumla
+1 yılSevdiğim çocuk diyorsun ya o zaman sen ona ayak uyduracaksın yok o sana sırılsıklam aşıksa o cinsellikten vazgeçecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. libidosu düşük bir insanla hayatta yapamazdım. yani erkek arkadaşını anlayabiliyorum bu iş zor devam eder.. bir yerde kesilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yargilamak istemem de cinsellikle bagkantisi olmayan kisi burada bi garip. hani hayatin dogal akisina aykiri. size uygun biri zor bulunur :(
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEger yapmayacaksan uzak duracaksin yok uzak durmayacaksan yapacaksin haa yaparsan ne olur ortalik maliii olursun artik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılLibidon mu düşük yoksa evlenmeden yapmak mı istemiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yıllibidom da düşük evlendikten sonra da yapmayı düşünmüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBu ilişki yürümez. Birbirine zıt olan iki mıknatıs gibisiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
- +1 yıl
Sağlık olsun zorla kimse sana bir şey yaptıramaz.
Soran+1 yıltabii ki
- +1 yıl
;) :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yapma fakat eğer sevdiysen evlen yani sırf buna bakarak iyi ya da kötü denilemez.
010 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden yapmam o ayrı ama evlendikten sonra da yapmak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman sıkıntı çünkü kabul edilemez böyle bir şey.
Soran+1 yılneden kabul edilemez bir şey anlamadım
- +1 yıl
Evliliğin içinde cinsellik de var çünkü.
Soran+1 yılbiliyorum da ne bileyim işte
- +1 yıl
Vajinusmus musun acaba seks yapmaktan korkuyor musun?
Soran+1 yıl@Gonca_hilal o nasıl bir şey
- +1 yıl
Seks yapmaktan kırmak işte
- +1 yıl
Korkmak *
Soran+1 yıl@Gonca_hilal bilmiyorum ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizin dengi değilsiniz o zaman. Onun zoru ile de bir şey değişmesi mümkün olamaz..
06 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten
- +1 yıl
Ona cinselliğe aşırı düşkün biri ; size de arada bir isteyen biri olmalı. Yoksa sorun çıkacak ileride ve evlilik yarım kalacaktır..
Soran+1 yılya aşırı dediğime bakma normal birisi o da ben hiç istekli olmayan biriyim arada bir bile değilim maalesef
- +1 yıl
Cinsellik yaşamak heyecan verme işidir , ortam olacak tabii ki. Yani o heyecanı sağlayacak o erkek. O zaman bu zevki alabilirsiniz ancak. O zaman bir isteğiniz olur çok olmasa da..
Soran+1 yılanladım sağ olun
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek..👍🌷
+1 yılşimdiden ayrıl. çünkü siz birbirinize zıtsınız
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun ya ama seviyorum da
- +1 yıl
sevmek her zaman yeterli değildir
Soran+1 yılouf
+1 yılAlakan yok derken hiç mi yapmıyorsun. O zaman saçma olur yani. Cinsel ilişki olmadan evlilik bilemedim baya garip gibi
10 Yorumla
+1 yılsevişmein birltştirici ruhuna teslim edin kendinizi, siz değil sizin yerinize eros sevişsin kendi ile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Libido farkı önemli bir sorundur ilişkilerde
00 Yorumla
+1 yılKendini eğit bu adar kolay. Öğrenmemek ayıp.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O aşırı düşkün sen uzaksın. İki mantık dışı insan bir arada
00 YorumlaPek ilerleyebikeceğini sanmıyorum
Seninde olmalı00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe düşkün olmayanı bul diycem ama burası Türkiye
00 Yorumla
+1 yılAçık ve net yürümez insan doğası bir yerde ister beden ve ruh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız nasıl? Neden. Cinsellikle alakan yok. Hiç arzulamıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenle uğraşmaz zaten durum bu ise... ömür biçiyorum 2 hafta - 1 aya selasını okursunuz bu ilişkinin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki senin duyguları harekete geçiremiyor herkesin cinsellikle uzaktan yakın dan alakası vardır zor olur öyle adam elinimi sksin
00 YorumlaNiye uzaksın? Onun bir tadına bak bakalım, belki fikrin değişir?
00 YorumlaCinsellik yoksa niye berabersjnz. Bir süre sonra tadı olmz
21 Yorumla
Soran+1 yılbirbirlerimizi seviyoruz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden cinsellik muhabbeti yapıyorsa sapık abazanın tekidir direkt ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnan bana ben de öyle diyordum ama yan yana gelince oluşan o çekim kuvveti çok farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğe kadar gideceğinden emin değilim üzgünüm şayet giderse helal olsun yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. senin artık ilgilenmen lazım böyle 0 olması kimse ile olamazsın ki
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevdiğim çocuk cinselliğe düşkün, benim ise alakam yok. Bu ilişki nasıl ilerler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler