Beni bungolav da tatil yaparız diye davet etti ne derdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayKanka büyük ihtimalle tatil bahanesiyle yakınlaşmak, cinsellik yaşamak istiyor 😌
👉 “Bungalov” daveti = baş başa, yalnız ve özel bir ortam planı.
👉 Aşkı varsa da yoksa da, bu davetin içinde cinsellik isteği bariz.
👉 Senin için de uygunsa sorun yok, ama istemiyorsan net sınır koyman lazım 😉✋09 Yorumla
Soran8 ayİstemiyorum demeye çalıştım sen ciddi değilsin ben ciddiyim dedim
- 8 ay
Peki ne gibi bir cevap karşılık gördün
Soran8 aySenden haber bekliyorum önyargılı sin filan diye gecistirdi ben öyle değilim gibisine konuştu
- 8 ay
Yaşlarınız kaç pei ne işler ile meşgul sunuz
Soran8 ayNeden abi niye sordun
- 8 ay
Karşı kişinin düşünceleri hakkında analiz yapabilmek için de neyse gerek yok sende ön yargı var hemen sorguluyorsun yardım bekledigin birinin sorusundan
Soran8 ayYok adamım niyeti belli siz nereli olduğumu soruyorusnuz ne alakası var niyeti ne o önemli olan
- 8 ay
Düşünce fikrin farklı gir profilime goruslerime bak bakalım bir tane sapık ve sarkintili bir görüş konuşma bulabilecekmisin
Soran8 aySapiksin demedim abi ya yanlış anlıyorsun sadece farklı yerden yaklasiyosun onu demek istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 ayevet öyledir.
01 Yorumla
Soran8 ayNiye inkar ediyorsa
Bu mk kızlarına bişey tekliffetmeyin niyete davet etmeyin. işleri gucleri akılları fikirleri sizde onları s2me düşüncesinde olduğumuzda 😂😂
014 Yorumla
Soran8 ayNiyeki
Soran8 ayOlum sende iyi kafa buluyon ha
Soran8 ayNiye gitsin ki
Soran8 ayYani cafe restoran böyle kalabalık yerler olmalı
Soran8 ayNe bilim ya herkes benle aynı düşüncede ama
Soran8 ayTabiki yani
- 8 ay
Ne bilim ya herkes benle aynı düşüncede ama
Senle aynı düşüncede olan kızlar kim biliyor musun.. izlediği romantik filmde karavanı ile dünyayı gezen kamp yapan ateş yakıp közde ateş pişiren erkek isteyen ama gerçekte öyle olunca ay beni S2mek mi istiyo acaba diyen mallar bence 😂
Soran8 ayErkeklerde öyle diyo baksana çocuk beni bungolov ya da bar clup olmasa arayacağı yok ama o yüzden cinsellik düşüncesi artıyor bu durumda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aybakiremisin? değilsen derdin ne çağırsın sevişin şikişin işte mis gibi.
08 Yorumla
Soran8 ayİnkar ediyo memlekete gitmis bana haber bile vermemis acele oldu diyo sana duygularım var diye yalan söylüyor birde önyargılısin ayrı odalarda kalırız diyo bana
Soran8 ayYa bu çocuk normalde beni aramıyor sormuyor tamam mı ama bir yere gidecegimiz zaman gel işte bara gidelim cluba gidelim yok işte bungolov a gidelim diye arıyor ya da mesaj atıyor tek derdi cinsellik gibi gelmeye başladı
- 8 ay
yazdıklarına bakınca haklısın fb gibi duruyor
Soran8 ayFb yapmaya çalışıyor beni gibi demi
- 8 ay
evet sadece seks için istiyor duygusalı yok canısı
Soran8 ayDuygum var diyede yalan söylüyor demi
- 8 ay
duygusu var ama daşaklarında
Soran8 ayHahahh doğru gibi
8 ayBu coxugu kaybetmiyorsun bak bu soğuk havalarda üsüme diye bungalov gidelim demis
04 Yorumla
Soran8 ayYa dalga geçmeyin olum ya
- 7 ay
@Zuzummm06 hahaha zuzu
Bungalov evlerin adı çıktı artık. Hepsinde gizli kamera var
010 Yorumla
Soran8 ayYa bu çocuk normalde beni aramıyor sormuyor tamam mı ama bir yere gidecegimiz zaman gel işte bara gidelim cluba gidelim yok işte bungolov a gidelim diye arıyor ya da mesaj atıyor tek derdi cinsellik gibi gelmeye başladı
Soran8 ayBencede birde bana sen önyargılısin diyo memlekete gitmis bana bile söylemiyor giderken gel vedalasalim diyr acil oldu diyo birde
Soran8 ayAynen öyle ben gidiyorum hadi görüşürüz Allah'a emanet ol dersin yalancı herif ya acele oldu demez mi ben sormasam hâlâ haberim olmicak bana düzgün bir yer bulursam haber vericem sana diyodu bende onu bekliyorum düşün 26 gün yazmadı ya
Soran8 ayYok be ne razı olucam yaptıklarımı anlatıyorum sadece
Soran8 ayYok be ben kimseyle yaşamadım hiç bişey yapmam zaten ona da senin niyetin ciddi değil direk söyle dedim
8 ayBelki de değil dir sadece tatil dir onu bilemeyiz
03 Yorumla
- 8 ay
Sen daha iyi bilirsin tabi ki ozaman uzak durmak ta fayda var
Soran8 ayAynen beni hiç aramıyor bi bakıyorum bir yere davet edicek ya o zaman arıyor soruyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir bence amasyada
02 Yorumla
Soran8 ayHep aynı yorumu yapmak zorunda mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayBungolavda seks yapmayan yok
04 Yorumla
- 8 ay
Eee sebep belli
Soran8 ayEvet belli gibi
- 8 ay
Öyle 😅
8 ayBungalov un amacı çatır çatır ..
04 Yorumla
- 8 ay
Senin zaafını kullanmak istiyor
Soran8 ayAynen öyle gibi
- 8 ay
Hangi sehirdesin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayHer erkeğin kadından isteği biraz aşk fazla seks
09 Yorumla
- 8 ay
Kesinlikle gelmeye başlamasın cinsellik zaten
Soran8 ayNormalde insan bir mesaj yazar flört eder demi ama önyargılısin sende hislerim var diyo birde dedim senin derdin tek gecelik ilişki yoo diyo birde takılmalık sa söyle en başından dedim
- 8 ay
Cinsellik onun derdi yoksa bi kadına ilgi gösterilir
Soran8 ayAynen öyle inkar etmese anlicam inkar etme bari
- 8 ay
Boşuna değerli vaktini harcama o kisiyle
Soran8 ayBirde yalan söylüyor bana biseyler hisediyorumus giderken haber bile vermiyo memlekete gidiyo sonra ordan Karadenize geceriz diyo
- 8 ay
Ya belli yanına takılmalık kızlardan sadece birisin
Soran8 ayAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayYatak:) bungalovlar meshur bu ara
02 Yorumla
- 8 ay
Seni arayıp sormuyorsan neden muhatap oluyorsun? Engelle gec. cıkar hayatından
Gizli Üye(36-45)8 aykadından ne beklentisi olur ki erkeğin
06 Yorumla
Soran8 aySevgi de olablir ama böyle değil tabi
Cevap sahibi8 aysevgi mi:DDDDDDDD,
sokak kedilerinin daha fazla sevgisi var emin ol
Soran8 ayErkeklerden mi
Cevap sahibi8 aykadının tek derdi evden kaçmak
ya da sponsor
kadını nsevgisi yalan
Cevap sahibi8 ayaradığın enayi bu değil
8 aySkecek iste
17 Yorumla
- 8 ay
Ee sen onun gözünde kullanilabilecek enn basit kızsın.
Soran8 ayN den basit görüyor ki
- 8 ay
Çünkü sen sınırını ona karşı çizemedin ve bunu ona sen sağladın. Başka birisi olsa ağzna biber sürerim senin sen ne biçim konuşuyorsun kpk der bak bakalım o zaman yazabiliyor mu bu şekilde sana
Soran8 ayBen bişey demedim ki direk bungalov dedi bu b mde sana kötü konuşmak istemiyorum ama senin niyetin ciddi değil öyleyse şöyle dedim bende hâlâ inkar ediyo
- 8 ay
Sevişme vs oldu mu araınzda ya da buna benzer herhangi bir olay yazışma
Soran8 ayHiç bişey olmadı normal konuşma geçti sadcee o kadar fotoğraflasmadik bile düşün artık
8 ayEbete
010 Yorumla
- 8 ay
Bencede derdi seks ama sanki
Soran8 ayBirde inkar ediyo inkar etmese anlamicaz sanki biz salk mıyız kandırmaya çalışıyor
- 8 ay
Ebet kanma sakin
Soran8 ayKanilmaz kırk yılda bir arıyo onu da bir yere çağırmak için yoksa günlerde hatta bir ay yazmadığı oluyo
- 8 ay
Oo niyeti çok acik
Soran8 ayCinsellik kesin demi
- 8 ay
Yaa sence ne peki
Soran8 ayKesin öyle
- 8 ay
Evet
Çözmüşsün işte derdi belli😊
07 Yorumla
Soran8 ayDirek öyle değil mi bu bana niye önyargılsin yok benim sana hislerim filan var gibisine konusyyor ki
Soran8 ayUlaştıktan sonra tekme mi
Soran8 ayAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Tanımadan bilemezsin
01 Yorumla
Soran8 ayTanıyorum ama flört bile daha doğru düzgün olamadık hemen bungolava tatil yapmaya davet etti ayrı odalarda kalırız diyo ne derece doğru sence
Gizli Üye(18-24)8 ayÖyle görünüyor
07 Yorumla
Cevap sahibi8 ayYaşadnz mı hiç cinsellik
Soran8 ayYok elimi bile tutmamadi düşün artık
Cevap sahibi8 ayAma çağrdğı yerler onun istediğini gösteriyo gibi
Soran8 ayEvet sanki onu istiyo gibi beni aramaz sormaz sonradan arıyo soruyo ee ne diyon işte bungolova gidleim mi diye normalde hiç sormuyor ama mesela burdan memleketine gitti sezonluk çalışti bana haber bile vermemis
Cevap sahibi8 ayDeğişik ya boş ver uzak dur
Soran8 ayAynen uzak durmak en iyisi
Gizli Üye(18-24)8 aySilkmek
072 Yorumla
Cevap sahibi8 ayÖyle zaten.
Sana girmek istiyor
Soran8 ayİnkar ediyo memlekete gitmis bana haber bile vermemis acele oldu diyo sana duygularım var diye yalan söylüyor birde önyargılısin ayrı odalarda kalırız diyo bana
Cevap sahibi8 ayYalan
Soran8 ayBiz anlıyoruz derdini niye inkar edip kandırmaya çalışıyor ki
Cevap sahibi8 ayNe bileyim ben olsam direkt söylerdim.
Niyeti varsa yapılır yoksa uğraşılmaz
Soran8 ayAynen öyle uğraşmaya değmez bence kıza dersin gelesi varsa gelir yoksa yol ver gitsin ne uzatiyisun yok sana duygularım var yok ben ciddiyim filan
Cevap sahibi8 ayKıvama getirmek istiyor işte.
Oysa direkt söylese seks yapalım diye kız da istekliyse olur
Soran8 ayAynen öyle
Cevap sahibi8 aySen de onu istememişsin anlaşılan
Soran8 ayCinsellik istemiyourm sevilmek istiyorum sadece
Cevap sahibi8 ayBelli süre sonra biz değil aşağıdaki organ istiyor bir şeyler artık
Soran8 ayAnladım ama böyle de olmaz sanki ya
Cevap sahibi8 ayBiliyorum olmaz işte o zaman da sakin kalmak lazım
Soran8 ayAynen öyle bende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi8 ayEx ile bu konuda çok sorun yaşadım ama dayandım. Yapacak bir şey yok
Soran8 ayEvet yasamamak evlenmeden olmaz
Cevap sahibi8 ayOrası öyle de.
Yaş tam yerindeyim libido yüksek kalkıyor öyle napayım
Zorluyor
Soran8 ayZorlasin yasamamak en iyisi
Cevap sahibi8 ayDayanıyorum zaten elden başka şey gelmiyor.
Soran8 ayDayanmak lazım
Cevap sahibi8 aySen nasıl hallediyorsun
Siz de libido veya istek olmuyor mu şaşıyorum
Soran8 ayOluyo mastürbasyon yaparak hallediyoruz
Cevap sahibi8 ayErkekler kadar belli etmiyorsunuz işte onu kast ettim.
Müsait zaman bulmak zordur bize göre herhalde mastürbasyon için
Soran8 ayTuvaletetee filan işte öyle hallaridyriuz
Soran8 ayİstekliyiz ama belli etmiyoruz
Cevap sahibi8 ayTuvalette mi. 5 dk içinde orgazm oluyor musun.
Ben yatakta ve keyfini çıkara çıkara yapıyorum ya.
O ne öyle oldu bittiye getirmek kötüymüş
Cevap sahibi8 ayİstekli olduğunuzu biliyorum zaten bu ayrı bir gizem katıyor araya
Soran8 ayOrgzm olamıyorum ki elliyourm sadece o kadar
Cevap sahibi8 ayNasıl boşaldığını anlıyorsun o zaman garipmiş
Soran8 ayÇocuk beni fb yapmaya mi çalışıyor sence
Cevap sahibi8 ayEvet amacı fb zaten daha nasıl belli etsin
Cevap sahibi8 ayBakire misin
Soran8 ayBosalmiyorum ki haz suyu geliyo bırakıyorum fazla elleyemiyorum zaten
Soran8 ayBakireyim evet
Cevap sahibi8 aySen o zaman hiç boşalmamışsın ya
Soran8 ayBelli ediyo ama inkar etmese bari
Cevap sahibi8 ayYaş kaç sakın verme bakireliğini
Cevap sahibi8 ayİnkar etmese ne değişecek
Soran8 ayGaliba bi kere filan boşaldım yatakta baskada yok öyle hatırlıyorum
Soran8 ay33 inkar etmese salk yerine koymamış olucak bu değişecek olan şey
Cevap sahibi8 ay33 yaşına kadar bir kere mi boşaldın daha ilk kez şahit oldum buna.
Erkekler inkar eder işte
Soran8 ayGaliba öyle bir ya da iki tam anlamadım onu da boşaldım mi diye kast kastı keisldim ve dokunmadım öyle oldu
Cevap sahibi8 ayO zaman boşalmışsın tamam. Kast kastı olmak gözlerin kayması hafif titreme olduysa.
Vajina dudakları ve klitoris hassaslaşır
Soran8 ayHassaslasti kast kastı oldum ama bu bir iki defa oldu kast oldu olmak sonra yaptığımda haz suyu geliyo ama dokunturtmuyo o ne oluyi
Cevap sahibi8 ayZevk suyun geliyor boşaldığın için.
Belli süre geçmeden dokunamazsın aşırı hassastır
Soran8 ayBoşalmak ayrı zevk suyu ayrı dedilee
Cevap sahibi8 ayBoşalınca da gelir ki ama ekstra beyaz sıvı da geliyor galiba sizde.
Ama normal okşarken ıslanırsın zevk suyu yine gelir
Soran8 ayıslanıyorum ama o zevk suyu galiba orgzm değil
Cevap sahibi8 ayOrgazm titremek oluyor
Orgazmdan sonra sıvı gelir
Soran8 ayTamam titiryorum ben ama saniye sürmüyor işte o zevk suyu diyolar
Cevap sahibi8 aySenin çok değişik bir şeymiş
Cevap sahibi8 ayHiç kendini keşfetmedin mi
Soran8 ayKeşfettim işte böyle oluyor
Cevap sahibi8 ayZamanla alışırsın
Soran8 ayGorucez
Cevap sahibi8 ay33 yaş bakire misin cidden
Soran8 ayEvet inanmadın mı
Cevap sahibi8 ayİlk kez şahit oldum ondan
Soran8 ayHım olabilir
Cevap sahibi8 ayAma iyi bir şey.
Dayanmışsın
Soran8 ayDayanamıyorum son zamanlarda veresim var ama yapmıyorum
Cevap sahibi8 ayOlgun bir kadının ne kadar istekli olduğunu biliyorum ben de anlıyorum yani
Soran8 ayEvet işte
Cevap sahibi8 aySeks yapacak kişi şanslı işte seninle.
Olgun ve bakire
Soran8 ayİşte evlense şanslı
Cevap sahibi8 ayNeler yapacağını az çok tahmin ediyorum.
Yaş aldıkça istekli oluyor insan
Soran8 ayÖyle oluyo eget
Cevap sahibi8 ayBiliyorum çok dul ve bekarla konuştum hepsi istekli.
E bakımlı mısın bari temiz midir organın
Soran8 ayTemizdir ya
Cevap sahibi8 ayGüzel o zaman
Sarkıkta değil üstelik
Güzel yalanır da seks de yapılır
Cevap sahibi8 ayDoğru değil mi
8 ayCinsellik
018 Yorumla
- 8 ay
Tamam işte o zaman tek derdi cinsellik, kullanmak istiyor
- 8 ay
Ya adam inkar etcek tabi niye kabul etsin aynen öyle der ayrı odada kalacaksan gitmenin ne amacı var o zaman,? Bunun tek derdi sana yapıştırmak söyleyeyim mslsallssl çünkü bir erkek bir kızı ciddi anlamda seviyorsa elini bile tutarken imrenerek yapar evlenmeden de bu tarz şeyler yapmaz :)
Soran8 ayAynen öyle birde bana memlekete giderken yazmıyor niye yazmadın diyorum acele oldu diyor neyin acelesi ya önyargılısin diyo sana duygularım var duyguların olsa veda edersin niye kandırıyo onu anlamıyorum niyetin ciddi değilse şöyle gitsin ne uzatiyosun
- 8 ay
Ya böyleleri var iste öyle gösteriyor yakınlaşıp yapmaya çalışıyor işte amaç bu
Soran8 ayAynen öyle giyinisten demiş birisi alakası var mi nice açık giyen kızları görüyorum evliler
- 8 ay
Ya şöyle bir şey, ne açık kadınlar var kapalıdan bin kat daha temiz kadına bakıyorsun kapalı ama bildiğin orspu, açık kapalı meselesi değil insanın içinde bitiyor, ama şöyle de bir durum var kadın açik olunca ister istemez erkekler daha da sapıtıyor bu tür düşüncelerw giriyor, gerçi kapalıda da aynı erkekler değişik bir şey dkdlsllssllxş ama kendini bilen düzgün insana farketmez yani
Soran8 ayAynen öyle ya farketemz insanın içinde olması lazım ben mesela açık olabilirim ama hiç kimseyle el elee bile tutusmadim düşün artık
- 8 ay
Bak ne güzel işte, o yüzden bu söylenenlere takılma
Soran8 ayTakılmamak laizmdi ama insanlar taktiiryo ya
- 8 ay
İnsanlara göre yaşarsan insanlar çok şey söylüyor sen insanlara değil gel bana takıl :)
Soran8 ayHahah haklısın valla ya insanlara bakarsn yolumu sasircam
- 8 ay
Sasırmadan bana gel
Soran8 aySana niye geleyim
- 8 ay
Arkadaş oluruz
Soran8 ayYok gerek yok
- 8 ay
Tamam
8 ayorada kayacak belli
012 Yorumla
- 8 ay
Bencede teknderdi o hiç buluşmadnmi
Soran8 ayİlk başta bar clup diyince bulsamadik iş yerinde tanıdım bunu normal bir yer söylese gidecen hep böyle yerler söylüyor
- 8 ay
O zaman kesin o şeylere meyilli. Açık msn cok ondan mı oraya cagryo
Soran8 ayAçık giyiniyourm ama bunla alakalı mı bilmiyorum
- 8 ay
Egee ceop falan giyiyosan ondan clup a davet edyo
Soran8 ayŞort etek filam giyiyorum ya
- 8 ay
Tamam işte sen onun gözünde biraz seysn o yuzden oyle davet ediyo sevme onu
Soran8 ayYa giyinisten nasıl şey olabilirim ki
- 8 ay
Bi konusalm mi senle yorumumu sil gel
Soran8 ayNasıl siliyim