Cinsellik yaşadığım çocukla nasıl sevgili olabilirim?

Bundan altı sene önce biriyle tanıştım adı ali olsun. iyi anlaştık arkadaştık. İki üç ay içinde ondan hoşlanmaya başladım açıldım fakat beni reddetti nazikçe. Aramız hiç bozulmadı birbirimizin en iyi arkadaşı kaldık. Okul bittikten sonra çok sık yüzyüze görüşemedik arada iki üç ayda bir mesajlaştık sadece. Birkaç sene başka kimseye bir şey hissetmedim ama sonra gerçekten sadece arkadaşlık duygularım kaldı aliye. Başka erkeklerle flörtleşmeye başladım son bir, bir buçuk senedir hatta birinden baya hoşlandığımı falan düşündüm. Ama sonra Ali yazdı bana bi gün birden seni istiyorum falan dedi sonra birden tğm duygularım canlandı resmen buluştuk cinsel anlamda da bir şeyler yaşadık. Şu an aramız iyi ama sevgili de değiliz. Aramızdaki şeyin sevgiliğe dönmesini istiyorum ben ama o istemiyor. Hal böyle olunca bende tüm iletişimi konuşmayı bitirmek istedim. Ama beceremiyorum aklım hep onda onu merak ediyorum. Ben onu yeniden nasıl unutacam
Güncellemeler
+1 yıl
Soruda cinsellik ne derece bununla ilgili yorum yapın demedim cinsellikle ilgili yorum yapanlara diyorum yaşadığım şeylerden de pişman değilim zaten. Sadece artık aliyi hayatımdan çıkarıp unutmak istiyorum bunu nasıl yaparım onu sordum
Cinsellik yaşadığım çocukla nasıl sevgili olabilirim?