Burçlarla ilgisi var mı bilmem ama. Kendisi oğlak burcu ve sanki cinsel isteği hiç yok gibi. Hiç tahrik olduğunu görmedim ya da benden gizliyor. Sevgiliyiz ama sanki beni arzulamıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOğlak burcu flörtlerim olmuştu genel olarak böyle cinsel şeylere çok düşkün olmuyorlar onlar genel olarak hayatta kalmaya böyle iş paraya odaklılar cinsellik aşk filan değil. Cinsellikte iyi olan birilerini arıyorsun boğa akrep ikizler yengeç filan tavsiye edebilirim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani ben oğlak burcuyum. Bi ara bakmıştım burcun özelliklerinin tamamı bende var şehvet ve duygusallık fazlasıyla. Bi ara tarot falı baktırmak için bi arkadaşım gelmişti. Falcı sen oğlaksın şehvet ve şeytani dürtüler çok yüksek dedi bakmadı
12 Yorumla
Soran+1 yılAma belli etmiyor galiba yoksa o da öyledir dimi
- +1 yıl
Her insan öyledir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
+1 yılOğlak burcu olarak yazayım. Cocuk cinsel arzusunu gostermeye utanıyordur, ilk adımı sen at ve devamini ona birak😅
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl atabilirim ki ben de utanıyorum 😅
- +1 yıl
Biriniz ilk adımı atacaksiniz mecburen 😅 Onunla yalnız kalabileceğin ortam ayarlama şansın var mi? Dekolteli, minili vb giyinip tahrik etmeye çalışabilirsin mesela onu.
Soran+1 yılÖyle giydirmiyor ki. Kıyafetlerime karışiyo 😭 hiç evde veya başbaşa bir ortamda olmadık. Ama geçen film izlerken 2 saat sarıldı ama yine de dudaktan opusmedik
- +1 yıl
Çocuğun cinsel mevzulardan haberdar olmaması mümkün değil bence. Onunla bir şekilde basbasa kalmaya çalış ve bir anda dudaklarina yapış, karşılık verecektir.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHdjfjdjd ben d eoğlağım, gizler tabi anlamazsın sen. Ama bizim içimiz içimizi yer
24 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden gizliyor sence? Acaba beni beğenmiyor mu veya istemiyor mu diye düşünmeye başladim
Cevap sahibi+1 yılYok ya oğlaklık işte. Garanticiyiz biraz, senden emin olana kadar belli etmez
Soran+1 yılİşte ben de belli edemem ki. O da hiç belli etmiyor sanki opuşmeyi bile benim yapmami istiyor hiç opusmedik.
Ben oğlak burcuyum ve cinsellikte iyiyim. İsteğim çok fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılO öyle mi bilmiyorum çünkü hiç göstermiyor
Soran+1 yılUtanırım ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende oğlak burcuyum asirii severim sevişmeyi ama benim yukselenim akrep
10 YorumlaValla ben Koç burcuyum, ilk fırsatta işi pişiriyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Biriyle çıktım benden daha soğuk birisini ilk defa gördüm aşırı ruhsuz belli etmiyor kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOğlak burcuyla bi cinsellik yaşamadım sanırım bulursam deneyip anlatırım :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. eskiden burç mu vardı ya. hiç sormazdım, gerçi kızlar bana soruyordu :D
00 Yorumla
+1 yılOğlak burcu dışarıya hiçbir duygusunu belli etmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence gizliyor
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi ziplar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem