Oğlak burcu sevgilim var ama sanki cinsel isteği pek yok gibi. Veya hiç belli etmiyor. İlerde evlenirsek isteksiz birini istemem. Gerçekten oğlak burçları böyle mi oluyor? İnternette de okuduğum yazılarda böyle yazmışlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurçlara inanmayın dayı ya yalan hepsi bu arada sen ona zarf atıyorsan cinsellik için onun da pek ilgisi hevesi yok cinselliğe karşılık verip zarf atmıyorsa ya da belki eskiden doymuştur başkalarından bilmesin xd jzjsj
02 Yorumla
Soran+1 yılOff moralim bozuldu😅
Cevap sahibi+1 yılSalla gitsin boş ver ölümlü dünya evlenince döve döve halledersin adam olur o jsjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılOğlak erkekleri çok istekli ve yatakta da iyi olur. Senin sevgilin seni istemiyor olabilir ya da bir sorunu olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden çekiniyor galiba. Sinirlisin diyodu bana
- +1 yıl
Olabilir o zaman. Oğlak erkeği içten içe çok duygusal ve hassas olur ama duygularını yansıtamaz. Agresif kadınların dişil enerjisini düşük bulurlar bu da arzuyu yok eder zaten. Sinirli birini kim ister.
Soran+1 yılSağol 😅 aslında sinirli biri değilim ama o beni sinir etmeye çalışıyor hep. Hatta baya çekingen bir tipim. Sanki bilerek beni sinirlendiriyo
Soran+1 yılAma dediğin gibi duygularını çok zor açtı zaten uzun süren arkadaşlığın sonunda
- +1 yıl
Oğlak erkekleri kadınlarına hiç benzemiyor birçok konuda yardım ve destek bekliyorlar maalesef ama yatakta iyidirler açılır seninki de umarım 😅
+1 yılVallahi ben Oğlak burcuyum çok istekliyim Hani sekste sevgilime grup seks dahi yaşadık yani ve hala da çok istekliyim yani Bence onun kişiyle
00 YorumlaErkekler istese suç istemese suç ne istiyorsunuz siz Allah aşkına kendinizde bilmiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim de oğlak ama boğa gibi 😅
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden hiç belli etmiyor yani tahrik olduğunu hissetmedim hiç
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki belki evlenmeden önce düşünmüyordur veya yapısı öyledir terbiyeli edepli bir insandır 😅 benim sevgilim belli ediyor baya 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılTahrik olacağını düşündüğün bir davranışta bulundun mu hiç? Durup dururken tahrik olmasını beklemiyorsun değil mi 😅
Soran+1 yılBen de evlenmeden istemiyorum ama evlenince de isteksiz olmaz inş fkgks
Soran+1 yılYani bulunmadım yuzyuzeyken ama mesajda az az yapmaya çalıştım yine de ilmadj
Cevap sahibi+1 yılMesajda anlayamazsın ki yüzyüze yap istese de saklayamaz zaten dkdkdjdjd
Soran+1 yılYüz yüze ne yapabilirim ileri gitmeden? biraz utanıyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılYani ilişkinizin durumunu bilmediğim için net bir şey söyleyemem ama ben kucağına falan oturup sarılıyorum 😅 utandığına göre bunlar çok fazla senin için sanırım dkjdnd
Soran+1 yılBi de biz hep dışarda buluşuyoruz yani. İnsanlar falan var. O yuzden de geriliyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman şey, sarılırken bütün bedeninle sarıl mesela iyice temas et göğüslerini falan djkdjdn veya önünden geçerken temas ederek geç veya mesela onun elini tut kendi bacağına koy falan 😅
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 💜💜🌸
Cevap sahibi+1 yılRica ederiimm aklıma bir şeyler gelirse yazarım tekrar ❤️
+1 yılÇekingen olanlar daha iyi kendimden biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılahahha mal burca gore seks mi olculur mal misin :D D:
02 Yorumla
Soran+1 yılcanımsın internette araştır bakalim
Cevap sahibi+1 yılses kes kasar burca gore olmaz bu isler burclara inanmiyorum
Oglak doyumsuzdur ve hard sever bende oglagim
00 YorumlaSıkıntı çok sakin olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Berbat soğuk ve ruhsuz insan tipi işkoliktirler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler