Bir şeylerin benim söylememle yapılmasından hoşlanmıyorum. Söylenmeden olmasını istiyorum birçok kadın gibi. Ayrıca sabırsızım. Karşımdakinin ihtiyaçlarını onun bile farkına varmadığı şekillerde gözetebiliyorum ama aynı yoğunlukta karşılık görmediğimde ilgim kaçıyor baskın karakterim devreye giriyor kendimi kapatıyorum ve istediğimi yaptırsam bile bu yapay hissettiriyor onu kullanıyormuşum hissi geliyor. Ama benim istediğim bu değil. Karşımdakinin yoğun duygularını direkt bana yansıtması. Böyle, bir öyle bir böyle davranıp beni test etmesi ya da ben kendimi kapatınca bastırıp beni ikna etmemesi beni daha soğutuyor yine birçok kadın gibi. Yani bana kendini %100 vermeyecekse hiç vermesin. Benim ortam yok ya 0 ya 100
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
10 ayBurçlardan ziyade empati yeteneği yüksek ve algısı açık birisi olması lazım. Algısının açık olması ve bakış açısını genişletebilmeyi de okuyarak, tecrübe edip olgunlaşarak kazanabilir. Söylediğin durumu çok iyi anlıyorum ve can sıkıcı gerçekten, olumsuz deneyimler yaşamışsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayİnsan hayatını, yaşam kalitesini, duygu ve aşk hayatını, cinselliğini Burçlara bakarak yönlend, irmek tam bir ahmaklık ve aptallıktır. Bırakın her şey gerçek doğasında gelişsin ve bir yolunu bulsun...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Burç filan hikaye knk aslında bu tamamen duygularını hissetmesiyle alakalı.
Maalesef erkekler ona kendini anlatmadan anlamıyorlar bile bir çok şeyi. Bahsettiğin gibi biri o kadar nadirdir ki …00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBoğa diyorlar. Oğlak erkeği olursa bu olurmuş. Çünkü Oğlak erkeği kontrolü kendisinde tutmak istiyor
011 Yorumla
Soran10 ayNeden herkes karşı tarafı yazdığımı zannetmiş kendi tarafımdan sordum. Sizdeki genişlik bende yok gidecek onun burcuna uyumlu benden başka burç sayacaksınız diyelim durduk yere sinirlenirdim kendi açımdan sordum kafam rahat
Cevap sahibi10 ayBen kendi açımdan cevapladım. Kendini neden bu kadar önemsedin ki birden. Soruyu cevapladım seni değil! Sendeki ego da bende yokmuş aklıma gelmezdi böyle bir şey düşüneceği bir insanın ama bir insanın!
Soran10 ayIy
Cevap sahibi10 ayIy mı. Varoş musun. Git birazcık fotosentez yap ve kendini bir bitki kadar bile önemseme. İnsanlar soru sorar burada diğerleri cevaplar. Sanki herkes senin peşinde gibi ne bu havalar.
Soran10 ayİnsanlığına tepki verdim yansıtma yapmaz mısın
Cevap sahibi10 ayYansıtma yapma bu denek değildir. İnsanlığıma tepki vermedin ayrıca kendi egona tepki verdin yazdığın burada duruyor. Demek ki ne kadar önemsiyorsan kendini gözün yazdığını bile görmüyor
Soran10 ayBak sen balık falansın herhalde. Kendimi önemsediğim için sana bir şey borçlu değilim. Egon hasarlıysa git tamir et millete salça olma
Cevap sahibi10 ayBenim cevabımdan aldığın şeyleri benim için kullanma. Ben oğlak burcu bir insanım ve soruyu kendimce cevapladım ama sen cevabıma yorum yaparken kendi egonu kullandın ve sanırım sen oğlak olduğunu iddia eden başka bir hayvan burcusun
Cevap sahibi10 ayMillete salça olma derken bile genelleme yapıyorsun. Sen kendini millet mi zannediyorsun? Sadece soru Soran sıradan bir insansın ve ben de cevap veren sıradan bir insanım ama sen kendini millet gibi görecek kadar ego tutkunu bir insan olmuşsun. Özetle sana yazık
Soran10 ayYüz karası
Cevap sahibi10 ayO kadar ağır söz etmedim sana, sen yüz karası olamazsın çünkü sana sadece yazık
10 ayÇok zekisindir. Beraber olduğum oğlaklar hep öyleydi... Şehir?
015 Yorumla
Soran10 aySeritüketim
- 10 ay
Bu ne demek
- 10 ay
Mesela ben koç burcutum. Yukselenim. akrep.. benle uyumun Super olur sekste
Soran10 ayBaşka burç olacak olsam Koç olmak isterdim ama seninle olmak istemezdim. Yani sen olmak isterdim ama seninle değil
- 10 ay
Neden.. tanısan severdin
- 10 ay
Öyle Koç lar gibi sınırlı degilim. 188 boy 84 kiloyum. Senle tanışmak isterim izmirdeyim
Soran10 ayKoçlar sınırlı mı oluyormuş
- 10 ay
Genelde sabirsiz ve sınırlı derler de
- 10 ay
Sen hangi şehir.. tanışmak istyrm senle
Soran10 ayÖnce telefonu düzgün tut
- 10 ay
Bilerek kısa yazdım. Daha hızlı olsun diye. Tel düz. Tipik oglaksin ya
Soran10 ayEvet kabayım sen de çok farklı değilsin ondan olmaz işte
- 10 ay
Yoo bunu da tutturamadin. Ben gayet ince biriyim. Jest vs severim. Denemedin bile. ya da biir firsat. Neyse. İzmir'e yolun düşerse yazar mısın lütfen.. kahve içeriz..
Soran10 ayFarazi burç üzerinden konuştum benim sevgilim var
- 10 ay
Canin sağolsun. Foça'dan selam
Gizli Üye(30-35)10 ayOğlak burcu bir sevgilim olmuştu istersen konuşabiliriz
16 Yorumla
Soran10 ayAnlamadım lez misin yoksa sen de mi karşımdaki oğlak zannettin ben oğlağım
Cevap sahibi10 ayEvet oyle zannettim. Ndmdkd
Bu arada sevgilin var şu an yani
Soran10 ayEvet hızlı başladı
Cevap sahibi10 ayHmm doyurabiliyor mu seni
Soran10 ayEvet ama fazla komut alıyor canım sıkılıyor buna
Cevap sahibi10 ayLiderlik yok yani o seni yönetemiyor yaslariniz nasil
Gizli Üye(36-45)10 ayOğlak burçları sadece Oğlak burçları ile anlaşırlar her konuda. Ben de Oğlak burcuyum ondan biliyorum. İstersen detaylı konuşabiliriz. 🌹
00 Yorumla
10 ayBurcla alakasi yok ama bence ayrilmalisin
04 Yorumla
Soran10 ayAyrılmak için fazla derin bir ilişkideyim
- 10 ay
Derinlikten kastin ne? Ayrica seni doyurmasi olmali kendinden ziyade oraller fanteziler falan
Soran10 ayBen her türlü doyarım benim şikayetim %100 vermemesi kendisini bana
- 10 ay
O zaman boş ver yapma acindan olsun
Gizli Üye(25-29)10 ayOnlar odun sever kendileri de odun çünkü
312 Yorumla- 10 ay
Akrepler nasıl?
Cevap sahibi10 ayAkrep erkeği sevgilim hiç olmadı
- 10 ay
Hım. Senin burcun ne?
Cevap sahibi10 ayKoç
- 10 ay
Duygusal?
Cevap sahibi10 ay@Aurora343534 çok değilim
Soran10 ayBaşkasının uyumunu neden sorayım kendim oğlağım
- 10 ay
Ya hep ya hiç, oğlak.
Cevap sahibi10 ayOğlak hiç esnek değil ya biraz relax🤣
- 10 ay
Ben koç um.. biraz odunum ad hahsgdv
Gizli Üye(30-35)10 aySiz hangi burçsunuz?
08 Yorumla
Soran10 ayYazıyor ya soruda başkasının kimi uyumu olduğunu ne sorayım ova mıyım ben
Cevap sahibi10 ayBen karşı tarafın Oğlak olduğunu düşündüm.
Bende oğlağim biz sapyoseksüeliz ayni kafadayiz kendimi okudum resmen
Soran10 ayAma ben dış görünüşe tapıyorum
Cevap sahibi10 ayDışını beğenmediğimizin içini ne yapalim 😅
Soran10 ayÖyle maalesef güzelliğe hayranım
Cevap sahibi10 ayDoyuramazsa da sıkıntı ama. İlacının benden al bi kerede
Soran10 ayAç açıkta değilim
Cevap sahibi10 ayOlabilir tabi ama okuduklarim iştahlandirdi
Sınırın yok yani?
02 Yorumla
Soran10 ayBu bu demek değil
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ay100 veriyorum
04 Yorumla
Soran10 ayHerkese mi
- 10 ay
Sadece sana
Soran10 ayJoker filmini sevmemiştim
- 10 ay
Belki beni seversin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. benim burcumla
03 Yorumla
Soran10 ay739
Soran10 ay739. Denemen
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayOğlagım başaklar bizim icin
07 Yorumla
Soran10 ayBaşaklarla sahiden anlaşıyorum ama illa ikimizden biri domestiğe dönüşüyor uzun ömürlü olmadığını fark ettim anca arkadaşlık
Soran10 ayHizmetçi fantezisi geliyor aklıma başak diyince benim
Cevap sahibi10 ayGerçekten seversen uzun olur. Bide Oğlak oğlakla da iyi anlasır. Tanısalım mı deli kız😄
Soran10 aySevgilim var. Oğlakla oğlak iyi anlaşıyor evet ama hiç yelkenleri indirmedim
Cevap sahibi10 aySevgilin varsa bende illegal olurum olmazmı
Soran10 ayTipsiz olduğunu buradan hissettim bu gurursuzluk ya da kullanma isteği oğlakta birleşince anca böyle olur. Adriana Limayı aldatan adam mentali okuyorum senden
Cevap sahibi10 ay😂ön yargın sadece aptallıgını yansıtır tatlım. Tipsiz değilim sadece çapkınım ve vurgec takılıyorum 😋
Gizli Üye(36-45)10 ayAkrep...
04 Yorumla
Soran10 ayDenendi sadistik eylemler bana gelmez
Cevap sahibi10 ayRomantizm ya nar sadistliği
Soran10 aySevilip sevilmediğini anlamak için karşısına o oranda acı çektirme çabalarına giriyor duygusal özürlü buluyorum akrepleri
Cevap sahibi10 ayDemek ki kişiden kişiye değişiyor
Boğa gel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası