Ya her erkek cinsellik sever ama oğlak erkekleri nasıldır? Mesela beğendiği kızın fiziğinin iyi olmasını bakımlı olmasını ister mi yoksa kişiliği daha mı önemlidir bu tarz şeylerden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani çok değişken bir durum bu. Ama örnek olması açısından bir oğlak erkeği olarak fiziğinin iyi olmasının yanında samimi iyi niyetli bir insan olması benim için çok önemli. Mesela dünyanın en seksi kadını olsun ama insani yönden sıkıntılı bir durum olursa hemen soğuyorum. Bir de en önemli şey güven. Dışardan seçici gibi gözüküyor öyleyim de ama hayatıma birisini kolay almam anlamında. Alırsam zaten benim prensesim olur :))
06 Yorumla- +1 yıl
Peki karşındaki kızın diğer erkekler tarafından beğenilmesini ya da güzel giyinmesini vs ne kadar umursarsın
- +1 yıl
Benim hoşlandığım kızsa dışardan belli etmem ama kıskanırım. Birlikte olursak o zaman baya belli olur ama hsjdk
- +1 yıl
Seninleyken bakımlı olmasını istersin ama yine de değil mi
- +1 yıl
Evet. Yani kendisi nasıl yaşamak isterse. Tabi belli sınırlar dışına çıkılmadıkça.
- +1 yıl
İşte oğlak burçlarını çözdüm yaa yanındaki kızla reklam yapma gibi bir niyetiniz yok güzelliği değil kişiliği sizi çekiyor güzel bir şey aslında bu ama boşuna kendimle ilgileniyorum derim heralde bi süre sonra
- +1 yıl
Öyle evet ama kendine bakması özellikle senin için hazırlandım bunu giydim yaptım demesi çok hoşuma gider. Yani evet reklam yapmak saçma geliyor. Kapalı kapılar ardında kadınımla en güzel şekilde beraber bir şeyler yaşamak yetiyor hatta pardon yetmiyor çünkü doyamam ona ben hsjdjd.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu söyleyebilirim. Zaten absürt şekilde cinselliğe düşkün olmayan tipler bisden çıkar yani her erkek gibi isteriz ama Yalvarma tarzı değil genelde olmasada olur gibi Diğer konuya gelirsek ikiside belli miktarda olmalı Adriyana olsa karaktersizliğini çekemem veya melek olsa çok çirkini kabul etmem
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sana yazmayacağım sizin gibi hurafecilerden toruldum her gn deflarca yazmktan
o nedenle sadece az önce yadığım bir sorunun linkini atayım03 Yorumla- +1 yıl
Boğa erkeği ve koç kadını uyumu? ↗
buradaki yorumumu oku
allah akıl versin size - +1 yıl
Ahahah tıp okuyorum ben doktora gitmeye lüzum yok kendisi olucam işin şakası bi yana da neden bu kadar sinirlendin burada yazılanlara göre yaşamıyo kimse hayatını okuması eğlenceli ve bazen doğru çıkıyo valla
+1 yılBen oğlak erkeğiyim %95 olarak tanımların kednimi her kadın için değil tabi
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimde oğlakta bende. Aşırı derecede ten uyumumuz vardı saatlerce birlikte olurduk. Çok düşkündü hala unutamıyorum yaşadıklarımızı…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. Pek aramız yoktur olursa olur olmazsa olmaz modundayiz
00 Yorumla
+1 yılErkek erkektir oglağı-midillisi olmaz :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha benimki çok efendi ama
- +1 yıl
😂😂
Eşim oğlak pek de ilgili değil gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ya öyle bir izlenim alıyorum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOğlak ım