Evlenmeden cinsellik yaşamayı düşünmüyorum. Evlenecek kişiyi de bulamıyorum. Hiç evlenmesem de bunu hiç yaşayamayacağım. Düşünceniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha deja vu oldum ^^ Soruyu ben sordum zannettim.
https://www.youtube.com/embed/8ThRiVeQr6o
Bu düşüncede yalnız değilsin. Ben olaya mantıklı-mantıksız gözüyle bakmıyorum. Bu bir prensip meselesi.
Burada yanlış anlaşılmasını istemediğim bir konu var. Libidosuz, aseksüel biri değilim. Sadece prensiplerimin farkında olup bu duyguyu bastırabilecek kapasitedeyim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmeden Cinsellik Yaşamak Günahtır Zinadır İnsan Eşiyle Allah'ın Helal Kıldığıyla Yaşamalı Daha sağliklı Uygun Olur Elbet istediniz erkek yok Diye Bişi yok insan istemesi İçin Dua Etmek gerek
00 Yorumla
+1 yılBakir erkek istediğin için bu zamana kadar dayanmışsın gurur duyuyorum ben de hiç cinsellik yaşamadım ama çok zor derslerime odaklanamıoyrum bu yüzden evleneneli 10 yılım var ya da daha fazla
00 Yorumla
+1 yılPeki bende şöyle sormak istiyorum size, cinsellik için evlenmeyi nasıl değerlendiriyorsunuz? düzenli seks hayatı illaki pozitif enerji doyum haz katıyor yaşantımıza
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik için evlenmek saçma ama evlenmekte cinselliğin etkisi de olur
- +1 yıl
Tabi evlilerden okuduğumuz yorumlar vs kadarı ile de bazı durumlarda çok bağlayıcı vs vs olduğu
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Nasıl anlatılır bilemedim şu an ama☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
77Cevap
Neye göre mantıklı veya mantıksız? Bunu bir şeye göre cevaplamak gerekiyor.
Evlenmeden cinsellik yaşamama düşüncene göre mantıklı mesela çünkü uyumlu, böyle düşünmene rağmen tersine yönelsen mantıksız olurdu.
Cinsellik yaşayıp yaşamama konusuna da mantık olarak bakılamaz bu senin tercihin olur ve tercihler farklı olabilir. Mesela evlenmek için evlenmeyip evlenebilecegin kişiyi beklemen de evliliğin sürekliliği açısından mantıklı.
Belirli bir süre belirleyebilirsin belki kendine bu konuda, atıyorum şu yaşa kadar böyle devam edeceğim vs. diye.
Konu tamamen senin isteğinle ilgili yani, mantıkla ilgisi yok pek.
10 Yorumla
+1 yılYa soyle bu senin kararin tabi de dusunsene adam da senin gibi sadece etraftan duyma bilgilerle yataga giriyor o gece bu hosuna gider mi yani hic bir sey bilmiyor senin vucudunun orgazm noktalari vardir ayni sekilde erkekte de var insanlar seviserek bunlari ogrenir.. erken bosalip her seyi mahvedicek mesela seviserek ogrenebilir bunu nasil kontrol edecegini ya da seninle nasil davranmasi gerektigini... ya da mesela adam her seyi biliyor senin hic tecruben yok adam sana hayvan gibi davraniyor? Bu mu mantikli yoksa iki tarafinda bilincli olup birbirini yonlendirmesi mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Yani cinsellik icin evlenceksen evlenme cinsellik gelip gecici onemli olan ten uyumu mesela hadi o olmazsa istedigin kadar sev adami ten uyumu yok napacan bunlari takilma istediginle istedigini yasamalisin
+1 yılZamanında evlenip cinsellik yaşamak en güzeli. Sırf cinsellik yaşamak için saçma bir evlilik yapıp hayatını zehir edebilirsin. Kimse ile bir şey yaşamadan 40 yaşına da gelebilirsin. ya da değer verip sevdiğin biri ile cinsellik yaşayabilirsin. Aslında seçim tamamen senin.
10 Yorumla
+1 yılEninde sonunda vazgeçeceksin bu fikrinden 😊
14 Yorumla- +1 yıl
😊😉
Soran+1 yılNeden böyle düşündün
- +1 yıl
Çünkü mantıklı değil. Fıtrata ters.
- +1 yıl
Yorumlardan sonra sen ne düşündün
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı boş yaşamak gibi bişey. Ne uğruna diye düşünürdüm. Gelecek insan beni geçmişimle veya yaptıklarımla kabul etmeme lüksüne sahip değil sonuçta. Herkesin keyfi bilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek değilsin! İnanç, gelenek görenek gibi sebeplerden, maddi sebepler veya evlenmeye fırsat kalmaması da olabilir. Kısacası illa da olacak diye bir şey yok hayattan insanın bacak arasından daha fazlası.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😉
herkesin kendi tercihi saygı duyarım isteyen evlenir isteyen bekar kalır ama istegi yuksek birisi isen ömur boyu yapmadan zor durursun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUmutsuzluk insanın zehiridir, tam da böyle vesvese ve fitne salır içine ve yanlış yola saptırır. Umudunu kaybetme, ortamlara gir, aktivitelere katıl, yeni insanlarla tanış. Elbet uygun birini bulursun.
15 Yorumla- +1 yıl
Sen buldun mu? 😊
Cevap sahibi+1 yılHenüz değil ama çevremde mutlu ilişkiler var, kimisi 15 yaşından beri birlikte kimisi birde 33 yaşında bulmuş eşini ama sonuç olarak pişman olacakları acele adımlar atmadılar ve şu an mutlular
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılTercümanım
- +1 yıl
Ne güzel. Ekler misin beni?
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için evleneceksen evlenme zaten bulursun zamanı gelince birini akışına bırak hayatı bulamıyorum edemiyorum deme
10 Yorumla Böyle mutluysan hep öyle kal bence.
Herkes evlenip çocuk yapmak zorunda değil.20 YorumlaMantıklı.
Kucaktan kucağa gezmekten iyidir.
Ancak kadının değeri sadece bekaret değil. Yaş da önemli. Aile kuracak, varlıklı, düzgün, akıllı erkek; evde kalmış milflerle değil genç kızlarla evlenir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmemek mantıklı, Katolik rahibeler gibi hiç seks yapmadan yaşamak mantıksız. İnsan biyolojisine, psikolojisine aykırı. Bakire ölmek normal mi?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet mantıksız bence..
Ama doğru insanı bulacağına inanıyorsan yaşarsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman yaşama niye takıldın ki buna :) Okulun bitir kariyerine odaklan bunlar her şey değil.
10 Yorumla
+1 yılKendi kararın kendi düşüncen doğru da yanlışta sorumlu her zaman kendisi insanın yani bunun bir önemi yok mecburi bir durum değil evlenmek veya seks yapmak doğal bir şey isteyen yapmaz
10 YorumlaSenin ki paradoks gibi.
Bu kadar sabretmisisn biraz daha sabret diyecegim ama o biraz ne kadar belli değil07 Yorumla
Soran+1 yıl26. Yok olmuyor
Soran+1 yılEvet şimdilik yok. Ama sosyal ortamım olduğu zamanlarda da böyleydim
+1 yılBu yasa kadar durmussun bundan sonra sadece cinsellik icin evlenme mutsuz olursun. Hala yapmadiysan demek mi cinsellik olmasa da olur senin icin
00 Yorumlacinsellik için evleneceksen hiç evlenme daha iyi. Önemli olan, düşüncelerinin ve fikirlerinin uyuşacağı kişiyi bulmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece bunun için evlenilir mi zaten ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyle düşünüyorum ama böyle de çok eksiklik hissediyorum hem ilgi anlamında hem cinsellik anlamında
10 YorumlaYani dogrusuda o Allah gonlune göre versin zaten yaşayanlarda evlenecegi zaman o durumu kabullenecek birini bulmalari gerekiyor herkes kabullenmez haliyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Düşüncem sexe ihtiyaç duymayan, asexuel, soğuk bir kadın oldugundur.
Aksi durum olsaydı bu şekilde düşünemezdin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtik evlenecek erkek bulmak cok zorlasti hem cinslerim evlilikten bir cok neden yuzunden uzak duruyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantıklı değil evlenirsin inşallah. Çünkü fikren istemesen de vücudun bunu arzu ediyor maalesef
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç evlenmeme sebebin ne oldu? yani sana hitap etmesi için karşındakinde neler olmalı? dini açıdan mı bekledin yoksa gerçekten evlilikte mi yapmayı düşündün hep
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet dini açıdan. Evlenecek kişiyi bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılemin ol onu çoğu kimse bulamıyor. dini açıdan olması güzel. ama hani duygu olarak huy ve anlayış olarak anlaşmak mühim sanırım. içinden gelerek sohbet etme durumunu yakalayamamak da etken. sende durum ne tam olarak. nesi hoşuna gitmiyor illaki birkaç aday olmuştur veya öneri.
Soran+1 yılPek olmadı aday
Cevap sahibi+1 yıladay olmama sebebi ne peki? yaş kaç bu arada
Soran+1 yıl26. Beğenilmiyor olabilirim
Cevap sahibi+1 yılöyle düşünmemen gerekir aslında. neden beğenilmeyesin ki iş güç nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlması gereken birşeyi uzaylı görmüş gibi anlatman ne kadar komik... Sende özel bir marifet yok kendini nimetten sayma olmasi gereken normalde evlenmeden insanlar önünü gelen ile cinsel ilişki yasamazlar
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin, sonuçları seni bağlar. Ben inanmıyorum kutsal bakire hikayesine. İlelebet böyle gitmez
00 Yorumla
+1 yılİradenin öncelikle tebrik ederim umarım hep bu şekilde gidersin. Herkesin bi alınyazisi vardır takma kafana
00 Yorumla
+1 yılBekar ölmek istemezsin. Çocuk sevgisi çok farklı bir kafa. Tatmalısın. Sabret.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yaşa ve evlenme de yani. Bunda bir sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılMantıksız değil. Bir zahmet evlilik olmadan da yaşanmasın.
01 Yorumla- +1 yıl
Evlilik olmadan cinsellik olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evlenmemek olabilir ama cinsellik olmadan olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendi kendini mutlu edebiliyor isen neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenmedim ve yaşamadım dünyanın kanunu ve sonu değil, olmazsa olmazı değil sonuçta
01 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim kadın istese isterdim onunla yaşamak
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılAynı düşüncedeyim hiç evlenmeyip hiç cinsellik yaşamamak en mantıklısı...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Bende senin gibi düşünüyorum ve bende daha evlenmedim hatta kimse yok hayatımda da
00 Yorumla
+1 yılOrjinal iade diyorsun.. Hayırlısı, hayat neler sunacak sana bilemezsin.
00 Yorumla
+1 yılDoğru birisini bulup evlenebilirsin bence herkes de kötü olmaz ya.
00 YorumlaYok değil hatta en iyisi bırak böyle kalsın bu pislik dünyada erkeğin oyuncağı olmaktansa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdi artık kimse bunu umursamiyor bile. Bakirelik falan onlar hep esk zamanlarda kalmış ama sen insanların doğrusyna bakma gönlünden geceni yap. Kalbinin sesini dinle.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet. Neye saşirdiniz?
Cevap sahibi+1 yılIstk attm.
+1 yılHiç evlenmedim sevgilim olmadı cinsellik düşkünü de değilim.
00 Yorumla
+1 yılBir noktadan sonra sal gitsin hayallerini. Yoksa ileride duyguların sana hesap sorar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gerçekten sevdiğin aşık olduğun biriyle yaparsan pişmanlık duymazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Mantıksız değil tercih meselesi sonuçta kimse sana zorunlu kılmayacak cinselliği ve evliliği
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim düşüncemiz senin için bu kadar önemli mi Müslüman isen kurallar ortada zaten değilsen yine de sen bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınız 25 uzeriyse ve kendini hazır hissediyorsan saygı kuralları çerçevesinde evlilik amacıyla görüşüp tanışmak isterim 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer türlü insan olabilir hiç yaşamayan da var çok değişik bir durum değil ama bence sen yaşa ihtiyacın var sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMezara mi götürücen hayata bir kere geliyorsun ve bazı tatları tatman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılGece olunca odan da hayal dunyasina dalmaktan iyidir elinde tutacagin şeyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nasıl istersen öyle yasa mantiksiz değil ayrıca
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tamam hiç evlenmeden ölürsen haber wer tabuta açılmadan iade yazalım 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bence saçma yani evlenmeyeceksen onu yapmamak ama tabi herkesin kendi bakış açısı. Sen öyle mutluysan bir sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsenin kararın tercih senin evlenmesen de cinselliğin keyfini denemeni tavsiye ederim tabi doğru kişiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik õyle aman aman bisey degil ben mesela tiksiniyom sakinn zina yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurası fetva hattı mı buraya danışıyorsun. Kafaya bak embesil seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenmeyi istiyorum bir an önce eğer bana bir şans verirsen seninle tanışıp görüşmek istiyorum seninde gönlün olursa ben herşeye varım
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı durumdayım.
33 Yorumla- +1 yıl
Evet , niye ki?
+1 yılYani gayet olası ve doğal
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yaşamayan pek fazla istemez zaten.
10 Yorumla
+1 yılKendini hakim olabiliyorsan helal olsun
10 Yorumla
+1 yılTercih meselesi yaşamak zorunda değilsin
10 Yorumla
+1 yılcinsellik bence insanın kendisini hazır hissettiğinde yaşaması gereken bir şey
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler