Evlenince mutlu olacağımızın garantisini kim veriyor ki evlenince de boşanmak da var karı ya da koca kaçıp gidiyor mesela sevgiliyken de terk edilebiliyorsun ayrılabiliuorsun evliyken de
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGidip bunu babanıza da söyleyebilir misiniz? Evlenmeden namusunuzu korumanız gerektiğini anlayamadıysanız başka hiçbir şey demeye gerek yok. Evlenip de mutlu olunmazsa boşanılır ama evlenmeden kızlık verilirse sıkıntı olur. Boşanmış kadına kimse bekaret sormaz ki evlilik için cinsel ilişki zaten helal. Zina yoluyla bekaret kaybı ise evlenmenize engel olduğu gibi büyük bir günaha yol açar.
011 Yorumla
Soran+1 yılDin olmasa hiç umrumda olmazdı zaten. Babam değil sorun şu kafadan çıkın sana diyim sorun babamsa babam kendisi karışmaz herkesin kendine göre hayatı var 21 yaşındayım
- +1 yıl
Babanız tabii ki de karışır. Siz de babanıza karışırsınız. Bugün babanız, annenizi bırakıp da genç bir kadınla takılsa nefret etmez miydiniz? İşte bu da karışmak.
Soran+1 yılBu durum sevgi ve saygı ile alakalı bir durum anneme karşı saygısızlık insanların cinsel yaşamı başka insanı alakadar etmez bu iğrenç eder zihniyeti yüzünden kızları öldürüyor pislikler hepsinin sonu cehennem Allah zina yapanı affeder belki ya da cezasını verir affeder ama bir Müslüman insan öldürenin cezasının cehennem olduğınu direkt bildirmiştir
- +1 yıl
Öldürülsün demedim ki. Namusu korumak için toplumca önlem alınsın dedim.
Soran+1 yılNamus imza Atınca mi korunuyor?
- +1 yıl
İmza dediğiniz evlilik. Evlilik namusu korur, evlilik içi ilişki helal.
Soran+1 yılEvliliğin helal olması İÇİN Müslüman olmak ve dünü nikah kıymak gerekiyor. Kafirler de evleniyor. Evliyken aldatan da çok evlilik onların namusunu koruyamamış
- +1 yıl
Zaten onu kastettim. Diğer türlü evlilik de sayılmaz. Evliyken aldatan da namusunu kaybeder. Şeriat gelince bunları cezalandıracağız.
Soran+1 yılKusura bakma ama şeriat gelmeyecek.
- +1 yıl
Öyle bir gelecek ki siz de şaşıracaksınız.
Soran+1 yılŞeriat gelen ülkelerin durumuna bak hiçbirinin dinle alakası yok ben her dinden insanın bir araya da yaşayacağı laiklikten makamında görevini kötüye kullanan insanlar hariç düzenlenmesi gereken hukukta bazı şeyler elbette var ama bu durumdan memnunum ben Allah’a inanıyorım ama bu değil ki şeriatı uygulayacak insanlar var ben asla olduğunu düşünmüyorum Kuran’ı Kerim’de yazıyor zaten insanoğlu nanköndür insanoğlu zalimdir cahildir diye ben sadece insanların dine göre karar almayacakları da açık ben kimseye din adı altında ülkenin selahatini teslim edemem
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta neyin garantisi var ki? Artık , gençler evlenince sihirli bir değnek gelecek dokunacak ve aylık 50 bin maaş , kavgasız gürültüsüz sıkıntısız bir evlilik haysl ediyorlar. Oysa ki evlilik demek mücadele etmek demektir. Sonra da bak boşanırız haa. 😂 bakıyosun iki seneye kalmıyor o iş , bir de kucakta bi bebek var..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşına ten uyumu olmayan biri çıktığında hayatının en büyük hatasını yaptığını anladığında her şey çok geç oluyor. bunun için evlenmeden yapmalısın ben yapıyorum ve iyi ki yapmışım dediğim oldu kesinlikle evlilikte cinsellik çok önemlidir
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevişerek ten uyumu anlaşılır mı
Cevap sahibi+1 yılonu ilk görüşünden başlayan ve ona dokunmaya başladığında aldığın hazdır sevişme o esnada oluşan haz çekicilik içine girdiğinde onunla bir bütün oluşun herşeyin birbirini tamamlaması ve birbirini arzulaman bunların tümü ten uyumunu oluşturur. içinde gidip gelmesi iyi bir seks yaptığın anlamına gelmez
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bu konuda geç pişmanlık yaşayan birisi olarak hayatın her anının zevkini yaşanması düşüncesindeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden yapmam ben. .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl33 yaşındayım hiç öpüşedim bile. Burada ya da başka yerde zaman geçirmek için konuştuğum kişiler oluyor kesinlikle inanmıyorlar. Erkeklerin neyi sevip neyi istemeyeceği neye nasıl karar verdiği belli değil gerçekten. Sen ne olursan ol o kişinin yaşadıklarıyla sana baktığı kadar oluyorsun. Hayat senin nasıl istersen öyle yaşa. Tabii ki kendine ruh sağlığına zarar vermemeye dikkat ederek 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmanın evlilikle ilişkilendirilmesini, ve sadece evli bireylerin hakkı olarak görülmesini doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok doğru bir düşünce ama dayanabilir miyiz bilemiyorum. Dışarıda ağzımın suyu akıyo kızları görünce.
02 Yorumla
Soran+1 yılSapıkça bu dediğin
Cevap sahibi+1 yılHayır istekli olunca kendimi durduramıyorum. Bakmamaya çalışıyorum ama olmuyo. Zina haram olmasa zaten şimdiye çoktan yapmıştım. Öyle düşündüğün gibi biri değilim yani.
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aynen nn katiliyorum sana
16 Yorumla
Soran+1 yılDin olmasa düşünmezdim
Soran+1 yılOnun şartları var galiba bilmiyorum yerine getirebilir miyim
Soran+1 yılO benimle yaşayacak mı öyle olsa evlenirim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman isen dininin gereği olarak bunu sadece eşinle yaşamalısın. dünyada kalıcı değiliz unutma. biri imam nikahı yap gibi bir cevap yazmış. sakın öylelerini dinleme ve anlık bir zevk için hayatını mahvetme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik yaşamak için evlenmeyi saçma buluyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, aksi takdirde tek amaç cinsellik gibi olunca evliliğin amacı kalmıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz nisanlimla hafta sonları beraber kalıyoruz. İnsanların gerçek yüzleri o zaman ortaya çıkıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 🤣
Cevap sahibi+1 yılSen neden vermiyorsun
Soran+1 yılVermeye değer birisi yok
Soran+1 yılVe günahından da korkmuyor değilim
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım mi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBuradan görüş kalkar birazdan
+1 yılEvlilikten tek beklentin cinsellik ya da sadece cinsellik için evleneceksen haklı olabilirsin.
00 YorumlaSen veriyor musun peki
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadı
Soran+1 yılBilmiyorum bu nasıl soru
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYo Türkan Şoray’a benziyorum
Soran+1 yılYürü git be
Nesneldir bu bana doğru sana yanlıştır mesela
00 Yorumla
+1 yılİlerde pişman olmayacaksan eğer
00 YorumlaAlın verin ekonomiye can verin
00 Yorumlabilemem vajinanın tapusu bana ait değil sana ait
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Doğru değil zevkini yaşa
00 Yorumla
+1 yılDoğru tabi
014 Yorumla
Soran+1 yılBence din olmasa doğru değil.
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılSevdiğim insanla seks yapmanın nesi kötü
- +1 yıl
Evlenince her saat yaparsın zaten
Soran+1 yılHiç de öyle olmaz en güzel yıllarımız gidiyor erkek 30 dan sonra performansı düşecek en güzel yılları 18-30
- +1 yıl
Eee evlenip yataktan çıkartmam ki bende karımı soyunuk beklesin sürekli
Soran+1 yılŞu an çıkarmayabilirsin 30 yaşını geçince öyle mi olacak
- +1 yıl
50 sinde yapan bile var o biraz vücutla ilgili
Soran+1 yılMoralim bozuldu şu an 50 sinde ölürsün zaten
- +1 yıl
Niye bozuldu
Soran+1 yılUzun meseleler boş ver
- +1 yıl
Anlat istek atta buraya gelmeye yoruldum ya
Soran+1 yılboş ver iyi geceler