+1 yıldoğru veya yanlış denemez bunu birey genelinde değerlendirmek lazım amabu bir ihtiyaç bunun bilincinde olmak lazım. eğer sen yaptığın cinsel eylemlerin sorumluluğunu alıp pişman olmuycaksan sen yaşamalısın ama yok pişman olurum utanırım çekinirim yapamam muhafazakarım olmaz diyorsan sana olmaz.. detaylı bilgi almak istersen yardımcı olurum
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaslında genel olarak doğru değil ama tam olarak yanlış ta değil daha ziyade şöyle diyim, günü birlik takılmalık ilişkiler yerine, bari hiç olmazsa bir birinizi normal insan olarak bi tanıyın önce eğer gelecek vadediyorsa (hem kız hem erkek için konuşuyorum) o zaman sevgili olunsun şu devirde her ilişki çok hızlı yaşanıyor daha 1 ay tanımadığın kişi ile sevgili oluyorsun daha dur bismillah bir birinizi daha tanımadan etmeden cinsel yakınlaşmalar başlıyor sonra patus 2 taraftan biri veya bazen 2 si birden kansız şerefsiz çıkıyor, biraz bi yavaşlayın, bir tanıyın adam akıllı önce sonra sevgili olursunuz ciddi bir niyetle (ha yol ne gösterir bilemeyiz belki siz evlenemeden vefat etti bu bile bir ihtimal ama hiç olmaz ise beraber geçirdiğiniz zamanın, birlikteliğin anısı kalır) bu güne kadar hatırı sayılır kızdan teklif aldım (hatırı sayılır dediysem aklınıza düzineler gelmesin playboy da değiliz canım, 2 elin parmağı üzerinden hesap edin işte) bir kaç kızı da dış görünüş olarak beğenmiştim ama bu güne kadar kimseyle çıkmadım (hiç biri birlikte olmak istiyeceğim insanlar değildi, güven teşkil etmiyorlardı ve genel olarak çok farklı insanlardık (karakter olarak değil de farklı dünyaların insanları derler ya o şekil) ben istiyorum ki bir tane olsun, tam olsun benim olsun ölüm bile bizi ayırmasın (en azından kalben). onun dışında uzun ilişki istediğim için (5 yıl mesela) e o kadar zaman da aşık olup kardeş kardeş takılmak ta deveye hendek atlatmaya benzeyeceği için evlilik dışı ilişkileri desteklemesem de karşı da çıkamıyorum, nötr'üm galiba, uygun bir insanla geleceğimiz olan bir insanla olsun bari diyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra aynı heyecan ve tutku kalmıyor bana göre. arzuladığın insanı yatakta daha fazla merak etmek, sürprizi bozmamak var, evlenmeden ilişki yaşanmasına saygı duyulması gerekir sevdiğin aşık olduğum bir adam /kadın ile evlenmeden öncede beraber olabilirsin ki evlendikten sonra aynı heyecanla, değecek biri ile yapmak önemli.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre evlenmeden olmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılMerhaba, bu tamamen kişinin, inanç durumu, topumsal normlara bakış açısı, aile yapısı ve yetiştirilme tarzi gibi durumlara bağlıdır. Bunlardan herhangi birine bağlı olarak bile evlenmeden ilişkiye girmej istemeyebilir kişi. Ama evlendikten sonra cinsellik sorunları yaşamak soru işareti bırakmıyor değil insanın kafasında. Acaba daha önce yasasamiydim?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre yanlış olan bir şey yok. Zaten kimse dinden bahsetmesin keza ülkede sadece kadın cinselliği kontrol altında tutulmaya çalışılıyor. Ama libidosu da gayet yüksek kadınlar var ve bu sebepten zorlanıp kötü hissediyorlar. Gayette sevişilebilir insanlar karşı tarafın neden hoşlandığını birbirine uyumlu olup olmadığını bu şekilde anlayabilir. Ha önüne gelenle yapmak bence doğru değil çünkü onun da riskleri var ama ilişkin vardır neden arkadaş gibi durasın? Hep saçma gelmiştir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnapacan düz duvara kı tırmanacan? elinde bi yere kadar , bünye fresh yaprak isteyecek.
zaten yaşıyor herkes , bakirelik evlilik güvencesine peşkeş çekilen unsur süreç ilerleyinceye kadar parası en cok olana kakalama durumu bekaret. neyse
3 delik mevcut o zaman tek delikte ısrar etmenınde anlamı yok.00 YorumlaDoğru mu diyemeyiz yaşanılabilir mi sorusuna göre elbette isteyen yaşar ama sonunda pişmanlık duyulcaksa hiç de libidoya yenik düşulmemel bence ama bn gerçekten istiyorum diyorsan tabikide yapabilirsin
10 Yorumla
+1 yılİş görüşmesine gittin diyelim dedilerki "sizi 6 ay sonra ise alacağız " ama sözleşme yok sadece sözde oldu bu olay. Sen bu söze güvenip hemen kredi çeker misin? Nasıl olsa 6 ay sonra ise başlayacağım diyerek yapar misin bunu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinseligi cinsel hayatları tanımak için sınırında yaşanmalı ilk gece ve hayat boyune görüp yaşayacagını bilinmeli sonra hayal kırıklıgı yasanmamak için
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Türk kültürü gereği... Gerdek muhabbetinden ötürü... Yaşanmaması gereken bi durum evlilik öncesi... Ama elbetteki cinsellik her bedenin yaşaması gereken bi duygu...
00 Yorumla
+1 yılBu işin doğrusu yanlışı o kişiyle yaşayacağım münasebete bağlı. Şahsen ben evlilik öncesinde partnerlerin birbirileriyle olan uyumunu her açıdan keşfetmesi taraftarıyım. Vesselam.
00 YorumlaKişilerin tercihine karışmamak gerekir.
İsteyen yaşar, istemeyen yaşamaz.
Ben ciddiyet ve duygu varsa evlilik diye bakmam, yaşamak isterim ama yoksa hiçbir kadını da kandırmak istemem.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılIsin dogrusu yanlis.
Ama ne yapacan biz erkekler kendi zevkimiz icin sizleri kullnmak istedigimizden her sey normal deriz.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bana göre doğru ama büyük çoğunluğa göre yanlış. Kişinin kendisine kalmış
22 Yorumla- +1 yıl
peki neden doğru sana göre
+1 yıldoğru veya yanlış kişiye göre değişir. pişmanlık duyulmayacaksa yaşanılmalı tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru tabi ki. sırf cinsellik için evlenmek yanlıştır.
00 Yorumla
+1 yılKime göre, neye göre herkesin yaşam tarzı farklıdır.
00 Yorumla
+1 yılÇok ileri gitmeden bişeyler yaşayın birbirinizi tanıyın ki evlenip hayal kırıklığına uğramayın
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki saygı ve seviye biter , yapmasanız daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi ne göre doğru kimisine göre yanlış
10 Yorumla
+1 yılYaşadım pişman değilim
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yıl21. yüz yıldayız tabuları kuralları
10 Yorumla
+1 yılKimine göre doğru kimine göre yanlış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılÖlüm de var. Yaşa gitsin
00 Yorumla
+1 yılHerkesin doğrusu kendine. Genelleme yanlış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşayanlar var ama doğru degil
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim hayir
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim Yav sanane yaşımdan 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış bir yanı yok tabiki herkesin kendi tercihi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılartık zorlanıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence doğru değil
Eşine sakla kendini00 Yorumla
+1 yılEvet sence
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre doğru karsilikliysa
00 Yorumla
+1 yılBenim için evet
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en doğru şeyi
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış
00 Yorumla
+1 yılBence doğru
00 YorumlaYaşanabilir
00 Yorumla
+1 yılYasadim da ciddiyseniz olabilir ya
00 YorumlaBence doğru
00 Yorumla
+1 yılyaşama
00 Yorumla
+1 yıldeğil sanırım
41 Yorumla- +1 yıl