Çok doğru bulmasamda gördüğüm yaşadığım bazı olaylar bence yaşanmalı çünkü geç evleniyor insanlar ve çok geçmis oluyor genç evlenebilse ok ama olmuyor sonra psikolojide bozuluyor
Evlenmeden cinsellik yaşanmamalı. Biri helal diğeri haramdır. İlişkiye girersin sonra ayrılırsın ortada kalırsın. Ama evlenir yaparsan bunda sorun yok.
evlenmeden cinsellık dogru degil erkek isteyebilir bu onun kötü oldugu anlamına gelmez ama sen veririsen ilerde ayrıldıgınızda bi baskasının senin hakkında kötü düsünmesine sebep olabilir
Hmmm o zaman yapma derim. Erkekler her halükarda cinsellik ister. Verip vermemek yine senin elinde... Olur mu derken ne olur mu? Evlilik dersen olur niye olmasın. Ama adam cinsellik olmazsa giderim derse o kişi zaten senin evleneceğin adam değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çok doğru bulmasamda gördüğüm yaşadığım bazı olaylar bence yaşanmalı çünkü geç evleniyor insanlar ve çok geçmis oluyor genç evlenebilse ok ama olmuyor sonra psikolojide bozuluyor
evlenme yaşı kaçtır
Benim mi
37 de
genel bence
Erkek engec 24. Kadın 21 olmaki
Evlenmeden cinsellik yaşanmamalı. Biri helal diğeri haramdır. İlişkiye girersin sonra ayrılırsın ortada kalırsın. Ama evlenir yaparsan bunda sorun yok.
evlenmeden cinsellık dogru degil erkek isteyebilir bu onun kötü oldugu anlamına gelmez ama sen veririsen ilerde ayrıldıgınızda bi baskasının senin hakkında kötü düsünmesine sebep olabilir
Bu tamamen senin tercihin. Yaşayıp yaşamamaya karar verecek olgunluktasın...
23 yaşındayım
çok büyük değilim çokda küçük
Hmmm o zaman yapma derim. Erkekler her halükarda cinsellik ister. Verip vermemek yine senin elinde... Olur mu derken ne olur mu? Evlilik dersen olur niye olmasın. Ama adam cinsellik olmazsa giderim derse o kişi zaten senin evleneceğin adam değildir.
Cinsellik istenir ama hemen yaşanmaması gereken bişi.
bencede
Evlilik garanti ise olabilir ama emin değilsek olmamali
Bu bir kısas olmamalı ya evlendikten sonra cinsellik den hiç bir ibare yoksa ne olacak
Yaşanması gereken yaşanır ve karar verilir bir ömür yiyeceğin şeyi tatmak gerek
olmazz o istediğini aldığı için uzaklaşir artık
bana karşı ilgi bitermi
genelde öyle oluyor evet
ben çok kötüyüm bitti olmadı allahtam ama oral oldu
pskolojiö bozuk
5 ay içinde böyle değildik birden sadece cinsellik hedefi oldu
pskoloğa gitsem faydası olur mu
kız mısın sen.. sen mi yaptın
evet kızıö
onu yapmasyasım şu an yolum bakmıştım
eskiden böyle değildi ayrıldı benden sonra geri döndü